Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:05:38  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 39
46  Diğer Konular / Yardımlaşma / ingilizce bilenlere bir sorum var? : Mart 13, 2008, 22:53:33
arkadaşlar belki acayip bir konu olacak  Acayip ama benim için çok önemli. ;)ingilizceyi nasıl öğrendiniz yani ben kursa gidiyorum ama iş yoğunluğundan dolayı tekrar yapamadığım için çabuk unutuyorum. ::)sizin ingilizce çalışırken geliştirdiğiniz bir metot var mı? ???bana tavsiye edeceğiniz. :-\fikirlerinizi bekliyorum sevgilerle... Terleyen
47  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Sizce Melez Prensin galası Türkiyede olurmu? : Mart 13, 2008, 22:31:10
ay keşke gelsinler börek açarım onlara bir şarkı vardı öle.
misafir ol gel bana börekler acarım sana param pulum yok ama kalbim vuruktur sana:Dhehe süper yaw.ilk geldiklerinde  ben diyarbakırdaydım inşallah bu sene gelirler ve görürüm:D
48  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Ron da psikopat çıktı :S : Mart 13, 2008, 22:17:40
daha çok ham kötü roller için ehlileşmek gerekir.İnsanı gıcık ettiren yada korkutabilen biri olmalı

(bkz:Yaprak Dökümü:Fikret'in kaynanası)

fikretin kaynansı süpersin yaw koptum:D
49  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Ron da psikopat çıktı :S : Mart 13, 2008, 22:13:48
kabuğundan çıkmak istiyo bence yakışır rupcuğuma oyuncu sonuçta çok normal   hasan'a katılıyorum pisko baktığını düşünsenize hoş bence;D
50  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: en yakışan çift : Mart 13, 2008, 22:08:22
bence hermi-ron and harry-ginny Cool
51  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Bu Resimler Delirtecek Bizi : Mart 01, 2008, 18:16:22
Resimler çok hoş Kahkaha
52  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Rusya'da kuş çocuk bulundu... : Mart 01, 2008, 18:01:08
saçma bence mümkün değil böyle birşey.komik yani güler gecerim bu duruma paylaşım için sağolun:d
53  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: İşte Emma'nın Kardeşi : Şubat 28, 2008, 21:05:14
arkadaşlar bişi dicem alex'i şu pozuyla ilk gördüğümde david backhem'a çok benzettim.bilmem bana katılan varmı ama ilk aklıma gelen davidcim oldu:D yüz yapısı çok andırıyo bence   
54  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Şubat 28, 2008, 20:55:08
bu hafta bölüm süperdi yaw:Dbayılıp ayıldım:Dzarife kandırdı herkesi manastıra hekime giderken mustafa ile vaide'nin konuştuklarını duydu:Dhehe süper yaw hoşuma gitti.bizim vahideye de bir kısmet daha çıktı bakalım hayırlısı hoş bir finldı p.tesiyi ipe çekiyorum:D;D
55  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Ron Weasley'nin doğum günü 28-02-2007 : Şubat 28, 2008, 20:15:32
ayy cnm iyi ki doğdun:D kocaman bir kazan pastası yaptım sana:P
56  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel, Theatregoers ödülünü alırken kiminle öpüştü : Şubat 28, 2008, 20:12:55
dan'i kim bulsa öpüyo yaa bi ben öpemedim Sırıtan
57  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Converse Tarihi : Şubat 25, 2008, 03:38:48
benim  hiç converse'im olmadı. Ağlayan biliyormusunuz.seviyorum alcam bu yaz inşallah ilk kes beyaz özellikle çok hoşuma gidiyo:D
58  Diğer Konular / Geveze / Tekerleme : Şubat 25, 2008, 03:34:34
arkadaşlar tekerleme bilenler yazsın bakalım.hehe Gülümseyen Kahkaha Sırıtan

ilk benden yazıyorum.

çocuktum ufacıktım ,
bir susadım bir açıktım,
dede dedim masal anlat,
dedem dedi sen anlat,
ben anlattım dedem güldü,
dedem bilmem neden güldü. Sırıtan
59  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Susam Sokağı : Şubat 25, 2008, 03:29:55
ayy ben bayılırım susam sokağına okula gitmiyodum o zmanlar gecekondu evimiz vardı çağlayan'da sabırsızlıkla bekler izlerdim inanın ki 5 yaşlarında falandım karakterleri şimdi hatırlamıyorum (D çocuk ta yayınlanıyormuş şimdi ama bizde o kanal yok:S)ama küçükken izlerdim.hatırlıyorum annem  birkeresinde ''gel sana banyo yaptırcam ''diyodu.ben ''yok susam sokağını izliycem ''diye ağlamıştım küçükken çok iyi  hatırlıyorum.vay bee 15 sene geçmiş aradan dün gibi hatırlıyorum  hoş hatıralardı:S pylaşım için teşekkürler:D
60  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: bu ankete bakmadan geçmeyin : Şubat 25, 2008, 03:13:16
ayy cnm rup'cum  Sarılan tasarımcı gözümle söylüyorum çok iyi  yaşına uygun giyiniyo.ben yaşı küçüklerin klasik giyinmelerini yakıştırmıyorum Acayip :-\zevkli rupcum:D
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 39