Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:48:38  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 39
31  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma Büyülenmis^mis : Nisan 20, 2008, 16:55:46
haber doğrumu bilmiyorum ama kanımca sevgili olsalarda olmasalarda paylaştıkları çok güzel bir arkadaşlıkları olduğuna eminim ve dostlar kötü günler içindir dertleşiyorlardır belki kim bilir:D
32  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma Watson-Büyük Güne Hazırlanıyor : Nisan 15, 2008, 22:00:59
yakışır emmacığıma kutlasın tabi:Dtekrar nice emmalı senelere...
33  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma'ların yaşgünü : Nisan 15, 2008, 21:45:47
ay ikiside iyi ki doğmuş nace mutlu senelere Kahkaha
34  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma en güzel yüzler listesinde : Nisan 15, 2008, 21:42:45
tebrikler valla ne demeli başka bilmiyorum:D
35  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Msn'de Kim Sizi Engellemiş!!! : Nisan 05, 2008, 19:24:18
 ;Dayy süpermiş beni silenleri gördüm. hiç ummazdım küstüm <.< valla hesap sorucam Ne? bir şey sorabilirmiyim?beni engelleyen kişi çevirim içi olduğunda ben görebilirmiyim acaba?cevap atarsanız sevinirim. ;)bu sorunun çevabı umduğum gibi ise cinayet çıkacak haberiniz olsun. Şeytani
36  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Ve Kazanan... Harry Potter : Nisan 05, 2008, 18:55:31
tebrikler:D
37  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma ve rockçı sevgilisi.. : Nisan 02, 2008, 23:12:14
ya o ne tip öle iskelet gibi öğk  Hede Hödö geldi valla hiç tipi değil ben beyenmedim  Kararsız
38  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Yeni Daniel fotoğrafı : Nisan 02, 2008, 23:07:46
ayy canım karizma number one nedim yani:Dhaber için teşekkürler
39  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Rupert: Sette Masa Tenisi Oynuyoruz : Mart 27, 2008, 21:34:30
hehe süper ya eğlencenin dibine vurmuşlar:D
40  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma Watson,Evanna Lynch ve Katie Leung Empire Ödülleri'nde : Mart 27, 2008, 21:26:16
Keira kazanmis ödülü onuda severim helal olsun  Kahkaha
ehm Emma'nin giyinme zevkini biliyoruz zaten bir kez daha kanitladi  Hede Hödö
O elbiseyi cok aramis sanirim  <.<
Ayakkabilar igrenc hic uymamis  Hede Hödö
Ayrica kiz cok zayiflamis canim  Acayip
Evanna'yi pas geciyorum catlak  Hede Hödö
Katie hanimhanimcik diycem ayakkabilari görmezden geldim  Göz Kırpan
Neyse sustum herkesin kendi zevki  Dudaklarını Mühürlemiş
paylasim icin tesekkürler  Sarılan
Tamamen yapacağım yorumları yapmışsın aynen katılıyorum Kahkaha
bi şey daha ekliyeyim, Emma bazı fotlarda çok berbat çıkmış ama ilk ikisinde çok güzel Terleyen

makyajı çok ağır olmuş yüzündeki mayajla bizim evi badana ederdik heralde. Hede Hödö
 katie süper ötesi çok hoş yine Sarılan

bitanede ben eklim istedim. :-\haberi çin teşekkürler  Gülümseyen
41  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: kitap kapağı : Mart 19, 2008, 23:01:45
hehe hoş güzel olmuş:D
42  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rupert hayranları; işte Rupert'ın eski bir filminden birkaç ilginç resim... : Mart 19, 2008, 22:58:34
ay çok kötü hiç beyenmedim acayipime gitti birden yaw.şimdiki hali daha güzel (ona ne şüphe zaten benimki de laf işte Acayip)
43  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Tüm Harry Potter Karakterlerinin Powerpuffsları (potterpuffs) : Mart 19, 2008, 22:46:39
hehe süper yav kafasız nick süper olmuş mc gonagal da hoş:Kahkaha
44  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: ingilizce bilenlere bir sorum var? : Mart 19, 2008, 22:37:38
ay canlarım hepinizi çok seviyorum.  Âşık elimden geldiğince flim falan cnbc-e ve e2 izlemeye çalışıyorum. Cool metal konusuna koptum.  Sırıtan Sırıtan XD ben justin evanescence avril vanessa  falan dinliyorum  Cool  internetten şarkı sözü indirip dinleyerek kelimelerin okunuşunu kavramaya çalışyorum.zevkli hale getire biliyorum.çalışmak çok zor derslere yoğunluğum azalıyo ve konulardan koptum mu toparlamak daha zor tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar herkesin kandili kutlu olsun sevgiyle kucakliyor kocaman öpüyorum  Sarılan
45  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Mart 13, 2008, 23:02:13
bu hafta da süper ötesiydi.vaide namık işi tamam derken alex ve zarife kaçmak zorunda kaldı.manastırda askerler vurmaz umarım bzimkileri.hem kacak değil bir şey değiller kaymakam peşlerine asker saldı gıcıklık olsun diye sinir oldm valla neyse haftayı bekliycez:\
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 39