Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 05:35:08  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 40
1  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 35.bölüm-Darkness Deferred : Ocak 21, 2008, 13:54:37
hehehehehehe (gerçekten utanana bi ifade var yüzümde)
sevgili uu severlerve özellikle luth'a özürlerimi iletiyorum...
azcık sabredin çok kısa zamanda hazır olacak inanıyorum : ))
2  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 25-Barışın Görüşü : Ekim 27, 2007, 23:12:30
eheheh ne yaptın yauu : ))
öyle bir şey yok ama bi ne vi ölüp ölüp dirileceksiniz ileriki bölümlerde bence burada hepimzi voldemort'tan daha çok sirius'un vereceği kararlar önemli artık
3  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 25-Barışın Görüşü : Ekim 26, 2007, 20:17:03
yeter ki siz mutlu olun sevgi kelebekleriiiii : )))
bu arada Sirius burada bir dönüm noktasınageldi nihayet
ve vermesi gereken kararı verdi ama bende hiç hoşnutt değilim tabii...
ama bu kadar çok fedekarlık yapmış olan biri zamanla daha da çok yapacakmış gibi geliyor çünkü resmen bi nevi kendisinden vazgeçti bence burada
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Rubik (Zeka) Küpü - Rubik's Cube : Ekim 25, 2007, 23:49:07
http://www.youtube.com/watch?v=FiRuGYeC0no
bende bu videoyle olaya ktkıda bulunmak istiyorum ve dünyada ne manyaklar varmış be diyorum : ))
5  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 25-Barışın Görüşü : Ekim 25, 2007, 23:34:01
ben luth'a yolaldım sevgi kelebeklerii o en kısa zmanda size ulaştıracaktır....
6  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 25-Barışın Görüşü : Ekim 25, 2007, 21:52:30
bugün yayınlanamaz sanırım daha ben yollamadım luth'a çünkü
1- 1,30 saat sonra luth un elinde olur ancak
7  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Jkr'nin Size Göre En Büyük Hatası? : Ekim 24, 2007, 22:16:59
 ve sirius u öldürmesidir....
geri kalanları affedebilirim amam bu ikisi ölmemeliydii yaa
bir kere daha yas tutuyor,üzülüyor, ağlıyor, ve saygı duruşunda bulunuyorum onlar için
8  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 25-Barışın Görüşü : Ekim 24, 2007, 22:12:05
hatta şu an genel olark bitirdim yarın bi daha bir baştan kontrol edip akşam üstü yollarım luth'a büyük ihtimalle o da bakar şöyle bir düzeltilecek yerleri düzeltir ve siz sevgili okurlara ulatırır sevgi kelebekleri ama şimdi benim yatmam lazım malum yarın sabahın köründe antrenman-okul- ve tekrar antrenman üçlüsü var
görürşüüz sevgi kelebekleri...
bu arada şok olacaksınız şok süper bölüm vallahi :d
9  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 25-Barışın Görüşü : Ekim 24, 2007, 20:34:37
öhöm öhöm ee şey kem küm
hemen kalan son bi kaç (bir hayli kaç Kahkaha ) sayfayı çevirip yolluyorum sevgi kelebeklerim....
tabii ki lth yine şöyle bi editlemeli benim takıldığım yerler var her zmnaki gibi
burdan luth'a sevgi ve saygılarımı yolluyorum Kahkaha
10  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Jkr'nin Size Göre En Büyük Hatası? : Ağustos 13, 2007, 21:22:50
konuşurken daha düzgün bir dil kullanmalıyız bence....
11  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Jkr'nin Size Göre En Büyük Hatası? : Ağustos 13, 2007, 17:54:04
elbette Sirius'u öldürmesi <.< ikiyüzlü utanmaz bi de ağlamışmış <.< timsah gözyaşlarıdır kesin onlar <.< Kızgın
hadi öldürdün Sirius'u kadın bi tülle ilgili bir açıklama yapsaydın, bir şey yapsaydın yani de havada bırakmasaydın...
12  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 7 Ağustos Kırmızı Halı Töreni ~ Oyunculardan imza almak isteyen? : Ağustos 08, 2007, 12:12:36
sezon bitti dedim, antrenman yok dedim, kesin oradayım dedim, son anda yırttım zannettim, ve yine başaramadım olmadı olmuyor yaniii...bunu da kabullendim...keşke kampta olsaydım da en azından bu kadar ümitlenmezdim en başta vay anasınaaa beee dedim...
perşembeye kadar buradalar galiba belki denk düşeriz... sokakta karşıma çıkarlar belki ( züğürt tesellisi Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan )
13  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: zeyna (xena) geri dönüyor : Ağustos 06, 2007, 16:48:32
zeynanın zmanaında türkiye de gösterilmeyen sezonları var umarım onları yayınlarlar...
14  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 7 Ağustos Kırmızı Halı Töreni ~ Oyunculardan imza almak isteyen? : Ağustos 06, 2007, 16:44:25
kardeşim marskids.com da form doldurup bi soruyu cevapladı. her 5o. kişi davetiye kazanıomuş 2 kişilik. perşembe aradılar kanyondan,salı gidiossssss  Öpücük
Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
yaaa deliriceem yaaa.... iyi seyirler size
sizin adınıza çok sevindim
15  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 7 Ağustos Kırmızı Halı Töreni ~ Oyunculardan imza almak isteyen? : Ağustos 06, 2007, 15:08:50
ne davetiye miiiiiiiiiii  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan bende istiyoruuuuuuuuuuuum
sorması ayıp senin davetiyen nereden???
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 40