Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 19, 2008, 09:28:09  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 94
16  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Elentari - eski missmurder : Eylül 09, 2008, 23:18:25
malum, okul başladı ve ben internetle ilişiğimi en aza indiriyorum.
haftada 1-2 girerim belki cafeye.
o yüzden, si yu enada layf bıradas Hede Hödö
lost izleyen bilir Dil Çıkaran
bilmeyenlere de; görüşmek üzere Dil Çıkaran belki de görüşmemek üzere belli olmaz, kim öle kim kala Dil Çıkaran
17  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 02, 2008, 15:45:22
3'teymiş düğün.

Ayrıca sinir oldum  <.< Madem dua etmek ruh halini yükseltmeyecek, niye öyle bir uygulama var Dil Çıkaran Meditasyon yapıyorum vs tın yok Hede Hödö Gıcık oldum Dil Çıkaran

e maşallah 9 sene Dil Çıkaran
benim 6. ya da 7. senem falan Hede Hödö
18  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 02, 2008, 15:40:06
Yeni yıla denk gelmiş ne güzel Dil Çıkaran
19  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 02, 2008, 13:27:39
Eee petrol bedava değil Dil Çıkaran
Bu daha ucuz, şöyle ki 120 ytl bütün grup üyelerinin toplam maliyeti (galiba), ama uçakta herkes kendi alacak vs daha pahalı kısaca. Ayrıca ekipman taşımak için de alındı bu, tabi daha ortada ekipman yok o ayrı, o da olacak umuyorum.
20  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 02, 2008, 13:19:23
Hıı tamam Dil Çıkaran Daha alışamadım da otobüse Hede Hödö
Pat diye alınınca Hede Hödö
21  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 02, 2008, 12:33:25
Bizim konsere bir şey olmamış Stockholm'deki. Ancak, upcoming shows ta Helsinki konserinin yanında kırmızı bir ünlem işareti var, bakalım ne çıkacak o Hede Hödö
22  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Eylül 01, 2008, 23:20:42
Sağol Ulukuzum sen daha tatlısın Aww Öpücük

Hıı tabi Dil Çıkaran Neyse, Ulukuzu kuzularına bakarak tatlılaşırmış Dil Çıkaran
23  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Dünyanın sonu için son 9 gün! : Eylül 01, 2008, 23:19:13
...ışık hızına yakın bir hızla birbirlerine çarptırılacak...

Işık hızına ulaşmadan nası geçmişe yolculuk yapacaklar? Geçmişe yolculuk yapılması için ışık hızına ulaşılması gerektiği var sayılmıyor mu?

Siz bilim adına bunu yaparken Big Bang'i göreceğim diye yok olun da, ben de öleceksem eğer o zaman, "güle güle" ölmezsem, şaşarım...
24  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Eylül 01, 2008, 22:17:31
Madeleine'in düğününe uçak biletimi aldım Hede Hödö Roma'daydı dimi düğün Hede Hödö Kaçırmayayım sonra Hede Hödö
25  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Eylül 01, 2008, 19:18:36
Dilşat, Damla, Aslı ve hasta siempre 4ünüz de çok tatlısınız Kahkaha
26  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Umudun Külleri // 7. Bölüm : Ağustos 31, 2008, 20:05:14
Ece, höbüş, çok teşekkür ederim öncelikle zahmet edip okuduğun için hepsini.
İyi bari sevgini çoğalttıysam, mutlu oldum Kahkaha

Uff, yetenek de yetenek olsa, Harry Potter olunca işin içinde, güzel yazıyorum işte Hede Hödö Diğer konularsa fasa fisoyum Dil Çıkaran

Aa cidden göz önüne geliyor muydu? Sevindim buna Kahkaha

Tamam haberdar edeceğim elbette. Ayrıca 5 ay sonra olmasının sebebi, senin öyle fanfic'le aran olmamasıydı. Tırstım açıkçası sevmiyorsun falan zannediyordum, dedim bir de beğenmezse Hede Hödö

Çok teşekkürler tekrar höbüş, okuduğun ve yorumladığın için Kahkaha
27  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Elentari - eski missmurder : Ağustos 31, 2008, 19:55:13
Sağol Dilşat Kahkaha
Ve artık, rastlaştık bile Dil Çıkaran
28  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Ağustos 31, 2008, 00:32:05
Grubun ünü veya kendi ünün artmıyor grup içinde biriyle aşk yaşayınca Dil Çıkaran
Ama grupta olmayan biriyle nişanlı veya evliysen  ve o kişiyle sürekli ilgileniyorsan kendi ününde artış oluyor.

tamam sağol. o zaman grup dışı birini bulalım Dil Çıkaran
29  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Ağustos 31, 2008, 00:11:36
Aşk mı yaşıycaz Hede Hödö
Ünü arttırırsa, niye olmasın Hede Hödö
Arttırmıyorsa, hiç uğraşılmaz Hede Hödö Kariyer planlarım(ız) var Dil Çıkaran
30  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: HPC Kabilesi Yardım Fonu : Ağustos 31, 2008, 00:09:15
Oh maşallah. İlk bağış da bağışmış hani Dil Çıkaran Yirmi tane böyle bağış olsa bitecek bu iş. Zaten herkesde de 500 000 vardı. Hede Hödö
Hadi hayırlı olsun.
Teşekkürler Sürgün Melek.
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 94