Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 11:36:10  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 119
1  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Sigaraya Hayır : Ekim 11, 2008, 19:00:25
belki ömürlerinden dakikalar gitmesi pek de umurlarında değildir. belki de her sigaranın hayatlarından aldığı 3 dakikayı, aynı zamanda her birinin verdiği 3 dklık zevke tercih ediyolardır?
sigara içmeyen insanların bu konuda yorum yapmalarını anlamsız buluyorum. içmeyen insan sigarayı sevip sevmeyeceğine önceden karar veremez. iğrenç tiksiniyorum gibi yorumu yapan biri, önceden sigara kullanan ama şimdi bırakmış, dolayısıyla bazı yönlerden daha rahat olan biri olmalıdır.
içenler gerizekalı değil, okuma yazmaları da var, kulakları da duyuyor, ki bunların hiçbirine gerek yok. sigaranın vücuda verdiği zarar zaten hakkında bir şey yazılıp söylenmese de yaşanarak anlaşılacak bir şey.
herkesin kendi zevki kendi kararı. nasıl ne yaparak ne kadar yaşamak istiyorsa ona göre hareket eder herkes. diğer insanlara anlamsız tavsiyeler sıralamak düşmüyor bu konuda bence
2  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Anathema : Haziran 26, 2008, 21:08:23
ah ah.
adamlar iki günde bir geliyor ama ben daha 1 kere bile gidemedim. yazık yazık. ölürsem gözüm açık gidicem.

ya bişey söyliyim mi ikibinbeşteydi sanırım gittiğim ilk konserleri. herşey gibi bu da gidene kadar çok büyük bi olay gibi görünen şeylerden. hayalkırıklığı olucaktır muhtemelen, ki eski hallerini seviyosan boyutları büyüyecektir hayalkırıklığının. ayrıca o konuda endişelenme mutlaka gidersin. hatta bi gün kazara bi bara girersin anathema çalıyo olur falan.
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Opeth : Haziran 25, 2008, 15:21:21
damnation dan çok az çalmışlar diye duydum, hiç hoş değil hiç değil. benighted, face of melinda, godheads lament çaldılar mı bari?
4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Türkiye' de Müzik : Haziran 25, 2008, 15:20:06
senin attığın mesajın neresinde neyden bahsettiği benim pek de umrumda değil açıkcası (=
pentagramla ilgili bi mesaj atılmış, okudum, aklıma şarkı sözleri geldi, kendi fikrimi belirttim.
ama yazılan herhangi bir fikri illa ki kendi mesajına cevap olarak algılıyo olman da yüksek ego falan bişeyler çağrıştırdı. herneyse, evet ahahaha

edit. evet çok asabiyim, sürekli insanları aşağılamak için fırsat kolluyorum, sorunluyum, önyargılıyım, hayır hayır bu dünyadaki en önyargılı insanım. ve önyargılı olduğumu anlamamı sağlayan hiç tanımadığım bi insandan da bi üst sayırdaki bu sevimli sıfatları duymuş oldum, önyargılı olmanın ne olduğunu gerçekten çok net bi şekilde görmemi sağladı bu =)
5  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Konserlerrr =) : Haziran 25, 2008, 15:15:01
jethro,judas,def,whitesnake.. bu bir rüya olmalı. yeter abi önce final maçları sonra bunlar. kalp yetmezliği var bende.

jethro tull konseri o kadar beğenilmedi ama.
gerçi gitmedim bilmiyorum.
onların hiçbirine de gidemicem.
eğer rüyaysa kesinlikle kötü bi rüya.
beğenilmemiş olsa bile gidip kendi kulaklarım ve gözlerimle onları eleştirmek isterdim. hem bir jethro tull konseri nekadar kötü olabilirki. olsa olsa en fazla ian gününde değildir okadar.
aslında işin o yönünü düşünmemiştim. gidememe. bende gidemeyeceğim.bak bunu aklıma düşürdün benim içinde kötü bir rüya oldu. ama gidebilme ihtimali yada türkiye'ye gelebilmeleri benim rüyamdı. gerisini hala aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum.

valla ben gidip izlemediğim sürece ha türkiyede konser vermişler ha ingilterede orda burda.
gerçi gidebildğim sürece de nerde konser verdikleri önemli değil haha
6  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Guns N'Roses : Haziran 25, 2008, 00:55:39
sviit çaaayld oo maayn dım dım
7  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Türkiye' de Müzik : Haziran 25, 2008, 00:52:26
pentagramın şarkı sözleri bence gayet bu topluma sesleniyo.
milliyetçi duygularımızı eksik etmemeliyiz tabi, bu sırada dinden imandan da uzak kalmayalım,
herkes mutlu olsun ahaha
8  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Konserlerrr =) : Haziran 25, 2008, 00:43:43
jethro,judas,def,whitesnake.. bu bir rüya olmalı. yeter abi önce final maçları sonra bunlar. kalp yetmezliği var bende.

jethro tull konseri o kadar beğenilmedi ama.
gerçi gitmedim bilmiyorum.
onların hiçbirine de gidemicem.
eğer rüyaysa kesinlikle kötü bi rüya.
9  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Evanescence : Haziran 25, 2008, 00:42:21
Gerçekten ya Sırıtan Evanescence da metalse artık.. Tarzları falan gothic gibi olabilir ama gothic metal falan yok yani Sırıtan
Ki metal olmamalı da. Amy'nin sesi harika mükemmel ötesi yani. Ondan bir metal düşünemiyorum. Tamamen kendi tarzları orjinal bir kere.
Neyse, en güzel şarkısı falan diyemeyeceğim şimdi çünkü şarkılar eski olsa bile sürekli değişiyor bir başkası güzel geliyor Sırıtan Bu aralar Everybody's Fool'u daha çok dinliyorum. Ama haftaya değişir mutlaka.
Evanescence'ı kuzenimde görmüştüm. Yazılışını falan da bilmiyordum. Evanesence, Evacensence falan Sırıtan Küçüktüm tabi.. Ama o Going Under'ı dinlediğim an tamam budur dedim Sırıtan Ki o zamanlar rock falan nedir bilmiyordum. Evanescence'ın , müzik zevkimin oluşmasına bayağı büyük bir katkı sağladığını söyleyebilirim.. Sırıtan

yazık olmuş müzik zevkin eğer evanescence etkisiyle oluşmuşsa xD

bi de şeyi anlamadım amy nin sesi harika mükemmel ondan bi metal düşünemiyorum ne demek?
harika sese sahip vokalli bi dolu metal grubu var?
10  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Evanescence : Haziran 23, 2008, 11:42:54
gothic metal falan yapmıyolar tabii ki. şaka mı yapıyosunuz. metal değil zaten bu müzik.
gothic metal paradise lost, type o negative, tiamat, theatre of tragedy falandır.
hatta belki moonspell bile olabilir biraz.
nightwish, within temptation, epica falan da gothic metal e giriyo sanırım.
evanescence rock işte. gothic rock diye bişey varsa belki ondandır. hatta bence baya baya da alternative olarak geçebilir.
11  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Kitap Önerileri : Mayıs 02, 2008, 17:48:48
1984. george orwell

karanlık biraz, tavsiye ediyorum
12  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Anathema : Mayıs 02, 2008, 17:45:03
her zamanki gibi bir  anathema konseriydi.
vinsınt tip olarak değişmiş biraz.
bi de ankarada geçen sefer regret çalmamışlardı, onu çaldılar, o iyi oldu.
bir de burdan ankara seyircisine bi çift lafım var. yahu neden hep sert bişi sorduklarında sleepless istiyosunuz. e yeter ya. 3847103 kere dinledik sleepless.bi dyin wish, bi shroud of frost ama artık.dimi ama
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Metallica : Mayıs 02, 2008, 17:40:00
geldikleri bu son durumda bile bu kadar boru gibi pahalı bilet sattırabiliyolar .. haha, diyecek bişeyim yok.
geldikleri son hal olarak da one II yapmayı düşünüyolarmış ırak savaşı için falan filan bu kadar söyliyim. yapamazlar auha bence olmaz artık çıkmaz onlardan öyle bişey.
şu anki hallerine bakarak one ı onların yazdığına bile inanasım gelmiyo aslında.
14  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Konserlerrr =) : Nisan 18, 2008, 23:39:50
8 Haziran Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü, Ankara
Jethro Tull

(=
15  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Anathema : Nisan 13, 2008, 03:24:07
yeap thats the spirit ((=
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 119