Oley yetenek öğreneceğiz :PGerçekten gerçekten güzel yeteneklerin var Print screen le daha kolay ben de koyayım yeteneklerimi:)ama güne göre çok değil 4 bis de isteniyor mu??:) bizden ilk defa 3 istediler.Önceden iyi bir şarkı koymadığımız için 2. bis i beğenmiyorlardı
*imageshack ten yapamadım çok yavaş yarın gönderirim .Kaçıncı oldu acaba?
arkadaşlar bir sorum var Konser bitti. Listenin en altında sahneyi terk et var. Ama izleyiciler daha fazlasını istiyor. Ondan sonra bir şarkı çalabilir miyim? Yani sahneyi terk et'in altına bir şarkı daha ekleyebilir miyim yani? Öf anlatamadım lütfen anlamış olun
Sahneyi terk et dedikten sonra isteğe göre 1-2-3 şarkıyı bis olarak çalıyorsun iyi bir şarkı seçip bis olarak çal dersen olur:)
Bide şuna bakın ben hayatımda böle günlük görmedim ağzım açık kalmıştı ama bu karakter aynı gün içinde öldü Son Günlük Kayıtları 2008-01-20 19:00 AMAN TANRIM! Gökhan Suna'yı istanbul üniversitesinde yıldırım çarptı.
3 deneyim puanı kazandım.
ANLADIM!Gökhan Suna meskene tecavüz ve kanuna karşı geldiği için popomundo evreninin yüz karası seçilmiş.
20 deneyim puanı kazandım.
Temel Öğretmenliği 10* yaptım,M.E.B beni yanına çağırdı.
______MERKEZ BANKASI_____ adlı bankayı satın aldım.
Zavallı Gökhan Suna uyuşturucu almadığı için istanbul üniversitesinde krize girdi.
50 US$ ödeyerek,uyuşturucu aldım.
2 deneyim puanı kazandım.
Gökhan Suna adlı karaktere uyuşturucu verdim.
zavallı Gökhan Suna verdiğim uyuşturucuyu içti,ve biraz kendine geldi.
Aptal,Gökhan Suna istanbul üniversitesinde kavga çıkardı,istanbul üniversitesindeki insanlar bizi ayırmadan önce Gökhan Suna'nın ağzını dağıtmayı başardım.
Özel mesaj atılması gerekli galiba. Ben de benle ilgilenenlere,arkadaşlara falan bakıyorum öyle. Ve camia dan en zengin kararkterlere bakıyorum Birinin günlüğüne bakmııştım oyuuncaklar için 40.000 $ harcadım yazıyordu ya da 400.000 Tam bilmiyorum ama 400.000 çok fazla 40.000 di saliba Ben o kadar parayı hayatımda görmedim