Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 01:24:51  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 49
16  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 11, 2008, 23:40:01
Düzgün içki içme yeteneği yoksa evet,+ sağlığın da düşmesi gerek.
17  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki üyenin nesini sevmiyorsun? : Haziran 11, 2008, 23:06:25
:Ç ifadesinin çıkmamasını.Dil Çıkaran
18  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 11, 2008, 23:00:28
40 da olablir ama emin değilim,ve bence çıkamazsın,tabi umarım yetişirsin uçağına.
19  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bilgisayarın Başındayken Küçük Kardeşiniz Geldi...:) : Haziran 11, 2008, 20:09:40
Çocuk bilgisayar başındaki abisinin yanına yaklaşır ve pis pis klavyeye bakarak
-Abi buna basabiliymiyim
-Hayır
-Peki buna basabiliymiyim
-Hayır hiç birine basamazsın
-Anneeaaa abeemm benii oynatmoooo.. ühü

Benim küçük kardeşim izin almaya gerek kalmadan basıyor,kuzenim bilgisayarı kapatıyor,ama büyük olan kardeşim yapmaması gerektiğini anlıyor iyi ki:D yoksa çekeceği var.
20  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Tip Tip Pasta Modelleri : Haziran 11, 2008, 19:56:11
1.sini çoks evdim,beyaz çikolata gibi duruyor,çok severim. Kahkaha
21  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 11, 2008, 19:52:32
Ben de öyle biliyorum Kahkaha
ama ruh halinin artmasını sağlıyor ya da azalmasını azaltıyor Kahkaha anlamını çıakrdım ben.Yanlış anlamış da olabilirim.
Ve alkol ruh halini artırır,yetenek yoksa sağlığı ve ruh halini dşürür bir süre sonra,ama yetenek varsa sağlığı da artırır mı?
22  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 11, 2008, 19:48:23
Benim kafam karıştı. Kahkaha :S

Alkol sağlığı mı artırır,ruh halini mi?(düzgün içki içme alışkanlığı 5* ise)
Ve yoga 5* sa dinlenmek sağlığı da ruh halini de artırır mı?

*Süt sağlığı artırır,her şişe %1 artırır ve 4 saatte 1 kere içilebilir.
23  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 11, 2008, 14:02:37
Ama   eessrraa Kahkaha nın yogası 5* benim 0*,spor yaptığında kısa bir sürede sağlığı%100 oldu ama benim %86,başlangıçtaki sağlıklarımız arasında pek fark yoktu ve sanırım ben daha fazla güncelleme harcamama rağmen daha az arttı.
24  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Takıntılarınız var mıdır? : Haziran 11, 2008, 13:21:11
-Bir sayı(telefon numarası,plaka vb.) gördüğümde hemen rakamlarını toplarım.
-14,18,86,40,63   sayılarına karşı takıntılıyım,yaptığım herşey bu sayılarla ilgili olmak zorunda.
13 ve 7 sayısı tam tersi.
-Kapısı açık bir yerde uyuyamam.
-Ayrıca bulunduğum yerdeki kapı ya tamamen açık olmalı ya da kapalı.
-Yolda yürürken sürekli çevreme bakarım.
-Palyaçolardan,fotoğraflardan,oyuncaklardan korkarım.(özellikle gece)
-Bazen insan seslerinden aşırı derecede rahatsız olurum.
-Gözlüğümde küçük de olsa bir leke,toz olmamalıdır.
-Birinin başına kötü birşey geldiğinde(kendim de dahil) gülmeye başlarım ve susamam,ayrıca çok sinir olsam da duup dururken gülerim.
-Başkalarının(özellikle kardeşim) benden izinsiz bir eşyamı kullanmasına (benim işime yaramasa da) katlanamam,ama ben bunu çok sık yaparım.
   ... Kahkaha

25  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 10, 2008, 17:38:43
Zaten ruh hali artırmasa bile sağlık artırıyordur,umarım Gülümseyen
Dikkat edeyim ben.
26  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 10, 2008, 16:09:46
Gerekmiyor,aynı yetenek Gülümseyen
27  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 10, 2008, 14:51:58
Yoga yeteneği yoksa dinlen bence Gülümseyen
varsa bilmiyorum.Ben spor yapmayı sağlığım %80 in sütünde olduğu zaman yapıyorum ama yoga yetneğim olmadığı için ne kdar işe yarıyor bilmiyorum.

Bugünlerde spor salonuna gidiyorum, 50 YTL harcadım. Kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor.

spor yaptığımda bu ayzı çıkıyor günlüğümde,ruh hali artışı sağlar mı? Bana artıyor gibi geldi
28  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 10, 2008, 13:04:17
Önemli dğeil,ben öyle biliyorum Gülümseyen öyle de zaten herhalde.
29  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 10, 2008, 12:50:49
Doğum günü pastası sağlık ve ruh hali düşürmüyor,kalp şeklinde çikolata ruh hali artırp sağlık azaltıyor. Gülümseyen
30  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Haziran 09, 2008, 20:37:38
Nüzik türü etkiliyor mu? Bana etkilemedğini söylediler,baskın enstraümanların etkisini hiç bilmyiorum ama eski konserlerle pek farkı olmadı dikkat etmedim ben.
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 49