Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 15:15:13  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 45
1  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Dün 23:39:11
a:6
i:6
2  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Dün 22:51:05
Bildiğim kadarıyla yalnızca 1 kere kullanılabliyor sesi kökle atraksiyonu ama tam da emin değilim.
Diğer atraksiyonlar briden fazla yapılabiliyor ama etkisi daha az oluyor.
3  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Mayıs 14, 2008, 21:26:45
Teşekkür ederim Gülümseyen

Guida Vescan   
Guida, 25 yaşında, 'Facadε of яεali†ψ' üyesi bir bayan. Guida şu anda Berlin içinde, Agony Jam isimli mekanda.

Guida Vescan, sinirli bir insan ve düzgün derecede çekici, ortalama üstü dış görünüşe sahip. Guida zeka olarak fevkalade seviyede. Guida, ortalama üstü bir vokal kabiliyetine ve çok hoş bir müzik becerisine

Son günlük kayıtları
Halkı coşturan müzik besteleme konusunda kendimi geliştirdim.
Rahat bir yerde iyice dinlendim.
Şermin Eraslan ile çok güzel bir gün geçirdik.
hamster ihtiyaçları için 10 YTL harcadım.
Halkı coşturan müzik besteleme konusunda kendimi geliştirdim.
Rahat bir yerde iyice dinlendim.
4  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Mayıs 14, 2008, 21:13:32
a:6
i:5
5  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Mayıs 14, 2008, 21:07:22
Bizim de olmuştu 500 satılmmıştı ama 6-7 günv ardı o kdar fazla değildi yine.
Ben de en zengin dönmlerimi yaşıuyorum Gülümseyen  Dil Çıkaran Her ne kadar çok olmasa da eskisinden 2-3 kat iyi .)
25 yaşına girdim Gülümseyen Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: DEV 'Tasarım Stüdyosu' Başvuruları : Mayıs 13, 2008, 21:49:05
Ben de varım Kahkaha
Yalnızca photofiltre var bnede,elimden geldiği kadar yapıyorum zaten yap paylaş a üyeydim Gülümseyen

déspina
7  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Mayıs 10, 2008, 19:05:13
a:7
i:8
8  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 09, 2008, 19:02:26
Dil Çıkaran:)Kahkaha
Ben fazla bis çalmanın daha iyi olduğunu sanıyordum.Ama 3 iyi bizim için sanırım hepsi aynı derecede oluyor.
Şehir ünleri de çok çok az zaten Dil Çıkaran O yüzden çalacak şarkı olduğunda 3 bis.
9  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 09, 2008, 14:47:31
arkadaşlar sahneye çıktıktan sonra bir de inmeniz gerekiyor değil mi? :S inmezseniz eğer haliyle, sahneden inmeden bis yaptığınız için yıldız alamazsınız :S
Kahkaha Evet,birden fazla sahneyi terk et yapmak aklıma gelmedi,gelse de yapılır mıydı blmiyorum.Neyse,sahneye çıkmayı bu kadar sonlarına koymam artık Dil Çıkaran
10  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 08, 2008, 22:24:23
Evet, Dil Çıkaran Hede Hödö denedim ve felaketle sonuçlandı.8 yıldız eksik performasn gösterdik  <.< Kızgın

'Facadε of яεali†ψ' sahneden ayrılıyor ama seyirciler daha fazlasını istiyor!     ***
  'Facadε of яεali†ψ', Burn'em All! adlı parçasını tekrar çalıyor ve izleyenler hala bir bis daha istiyor!!!     ****
  'Facadε of яεali†ψ' ortamı sallamak için sahneye çıkıyor!     *****
  'Facade of ?eali†?' sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor.     0
  Sesi köklüyor ve izleyenler çılgına dönüyorlar!     *****
  'Facade of ?eali†?' sahneyi terk etmeden önce bis yapmaya kalkıyor.     0 Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Ağlıyorum,çok kötü oldu bu ya Gülümseyen Ama en azından denemiş olduk.Üzgün

11  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 08, 2008, 20:59:36
Bilgim yok eğer uzun zaman geçtiyse.Liste getir den bulunmuyor değil mi?
Bulunmuyors ailmiyorum.Zaten liste getirden yapıldığını da ynei öğrendim.
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 08, 2008, 20:42:51
Evet malesef gidiyorlar ben korktum ama şimdilik bşaımıza gelmedi öyle birşey.O yüzden iyi olanları sona koymaktan korkuyordum.
Sorunun cevabınıı biken var mı?(2 mesaj önceki)
13  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 08, 2008, 20:23:01
Gülümseyen Tamam.
Sesi kökle atraksiyonunu iki bis arasına koyduğumu igbi sahneye çıkmayı da diğer bisin ardından koysak(3 bis 2 atr.) saçma olmaz değil mi? Yani yine * getirir mi?
14  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Cafecilerin popomundo karekterleri : Mayıs 07, 2008, 22:40:29
Guida Vescan   
Guida, 24 yaşında, 'Facadε of яεali†ψ' üyesi bir bayan. Guida şu anda Stokholm içinde, Use your illusion (Rock) isimli mekanda.

Karakter Sayfası
%97
%78
%12

Popmundo'ya 267 gün önce girdi.

Guida Vescan, soğukkanlı bir insan ve düzgün derecede çekici, ortalama üstü dış görünüşe sahip. Guida zeka olarak fevkalade seviyede. Guida, ortalama üstü bir vokal kabiliyetine ve çok hoş bir müzik becerisine sahip.

Guida boş zamanlarında dinlenmek ile uğraşıyor ve kariyerinde ilerleyebilmek için yetenek geliştirmek yolunu seçmiş.

Guida şu anda bunları giyiyor:
Külotlu çorap (Beyaz)
Spor ayakkabı (Siyah)
Saç bandı (Siyah Deri)
Popomundo t-shirt'ü
Anahtar Türkan yazıcızade
Elbise (Siyah Kot)
Rozet (Koyu camgöbeği) ♀ιℓgιѕιz нєяüƒℓєяιη ανяαтℓαяı♂!
Bikini (Siyah Pamuk)
Kulak Tıkacı

Son günlük kayıtları
Use your illusion (Rock) konseri sona erdi ve ortalama üstü bir performans sergiledik!
'Facadε of яεali†ψ', Use your illusion (Rock) mekanında sahneye çıktı.
guinea pig ihtiyaçları için 11 YTL harcadım.
Şermin Eraslan adlı kişiye temel albüm yapımcılığı verdim.
1 550 YTL ödeyerek temel albüm yapımcılığı aldım.
Deutsche Sparkasse mekanında hesabımdan 1 400 YTL miktar para çektim.

15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Müzik kariyeriyle ilgili sorular : Mayıs 07, 2008, 21:58:10
Teşekkürler.
Ayrıca tahminen kaç * daha alırsak düzgün konser verebiliriz? Tabi atraksiyon sayısına göre de değişir aslında.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 45