Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 11:41:59  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 125 126 127 [128] 129 130 131 ... 135
1906  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: harry potter ekibi türkiyeye gelse napardınızz?????????? : Ağustos 08, 2006, 23:55:41
kesinlikle yanlarında biterdim dan imi görmek için gece gündüz kapılarında yazardım
1907  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şarkı Sözleri : Ağustos 08, 2006, 23:02:15
Şebnem ferah-----babam oğlum

Bu akşam sanki hiç ayrılmamışız gibi
Hissetmek istedim
En sevdiğin kot pantolonumla
En sevdiğin lacivert tişörtümü giydim
Güzel bir akşam yemeği hazırladım
Beraber aldığımız mumları yaktım
Şarap açtım bir sana bir bana
İki kadeh çıkardım

Sevgilim  ve dostum babam oğlum
Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen

Çok zaman geçti gitti ikimizden
Özür dilerim seni üzdüysem
Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden
Şimdi bunlar geldi içimden
Bu akşam seni çok özledim
Bütün şarabı tek başıma içtim
Kırgınlığım bile geçti kalmadı

Bu akşam sanki hiç beni kırmamışsın gibi
Hissetmek istedim
En son tatilimizi düşündüm
Ayrılmadan yirmi gün önce
Dünyanın en güzel şehirlerinden birinde
Yürüdük kilometrelerce
İz bıraktık kaldırımlarda
Otelde caddelerde

Sevgilim  ve dostum babam oğlum
Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen

Çok zaman geçti gitti ikimizden
Özür dilerim seni üzdüysem
Sadece dinle hiçbir şey düşünmeden
Bu akşam seni çok özledim
Bütün şarabı tek başıma içtim
Kırgınlığım bile geçti kalmadı

Bu akşam sanki hiç aldatmamışsın gibi
Hissetmek istedim
Uyurken bile özlerdik birbirimizi delicesine
Düşündüm durdum sordum anlamadım
Beraber yaptığımız şeyleri andım
Seni son kez özledim ve bu şarkıyı yazdım
1908  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / umbridge kimin tarafında ? : Ağustos 08, 2006, 22:10:33
5. kitabı tekrar okurken aklıma bir konu takılmıştı bunu sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim...

umbridge bakanlığın mı yoksa voldemort un mu yanında  Ne? Ne? Ne?

aslında biraz karmaşık ama düşündüğümde şöyle bir sonuç buldum.umbridge voldemort un bakanlıktaki bir casusu.

rowling ubridge in 7. kitapta da olcağını söylüyor bu da benim şüphelerimi destekliyor.

ubridge bakanlıkta çok büyük bir söz sahibi.bakanın kararları üzerindede öyle.ayrıca harry nin üzerine yazın o ruh emicileri gönderenin kendisi olduğunu söylemişti.bunu sırf harry sihir kullansın ve okuldan atılsın diye yaptığı konusunda düşüncelerimde var.böylece voldemort harry yi bulup onu öldürebilecekti ama harry okulda olduğu sürece voldemort harry yi öldüremezdi.

ayrıca umridge tam bir melez düşmanı yani hem muggel lardan doğma olanları hemde melez olanları hiç sevmiyor.buda tam bir ölümyiyen özelliği.

belkide voldemort un gelişini inkar etmesi için bakanı o kandırdı buda bir olasılık.yani voldemort umbridge e bunu emretmiş olabilir.böylece voldemort kehaneti almakta daha başarılı olacaktı ve ayrıca tam güçlenmeden insanların onun döndüğünü bilmelerini istemediğini düşünüyorum.

ayrıca umridge büyük ihtimalle bir slytherin li olduğu apaçık ortada.yani slytherin lileri seviyor onlardan herşeye karışabilen bir grup kuruyor ve yine altını çiziyorum o tam bir melez düşmanı!

bu teori benim düşüncelerim böyle düşünmüyor olabilirsiniz yinede okuduğunuz için teşekkür ederim
1909  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: HARRY POTTER VE ANKA KUŞU'NUN ÇIĞLIĞI 7.BÖLÜM : Ağustos 08, 2006, 14:43:41
tek sözüm var mükemmel
içeriğindeki konular nedeniyle biraz karışık gibi yani içnde birsürü konu var bu yüzden kafa karıştırıcı gibi ama dikkatli okuyunca herşey apaçık ortada hayal gücün mükemmel inşallah 8. bölümü çok fazla beklemeyiz Kahkaha
1910  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En çok nerde kitap okumayı seversiniz?? : Ağustos 08, 2006, 11:31:20
ben en çok odamda yatağıma kurulup okumayı severim başka yerde kendimi veremiyorum (ayrıca sezsizlikte olması lazım
1911  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Zathura : Ağustos 08, 2006, 11:28:58
ben izledim beni hiç sarmadı uykum geldi altyazılıydı yazıları okumamaya başladım sadece baktım felan jumanji nin yerini asla tutamaz
1912  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: snapein prensesi kim acabaaaa?* : Ağustos 07, 2006, 20:34:43
snape in prens yazmasının nedeni annesinin soyadı olması değilmi yani ben öyle düşünmüştüm başkaları nasıl düşündü bilmiyorum ama lily nin snape in sevdiği kişi olması bana hiç mantıkl gelmiyor yani snape muggel(sanki yanlış yazdım gibi geldi)lardan doğanlardan nefret ediyor
1913  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma ve Dan... resimler, söylentiler : Ağustos 05, 2006, 21:04:18
hayır kadiiişşşiiimm olmaz üle şey onlar 4 senedir çookkk çoookk iyi arkadaşlar baksana kardeş gibiler yane ben inanmıyorum çıktıklarına yada birbirlerinden hoşlandıklarına

ayrıca dan benimdir benim kalacak uleeennnnn
1914  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Salaklığın Tarihi : Ağustos 04, 2006, 22:00:35
bunları okumuştum ve çoook gülmüştüm hele o ingiliz çift olayı gülmekten çatladım resmen yaaa harika gerçektende insanlar nesıl bu kadar salak olabiliyo anlamıyorummm
paylaşım için sağol
1915  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Öldürme! : Ağustos 04, 2006, 14:12:47
gerçektende gözlerine sokmak lazım ama yine anlamazlarki çok acımasız olmuş dünya !!!!!!!!!

şiir çok güzel eline sağlık
1916  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: HARRY POTTER VE ANKA KUŞU'NUN ÇIĞLIĞI 5.BÖLÜM : Ağustos 03, 2006, 18:59:36
yanlız bir soru aklıma takıldı fidelius büyüsünde sır saklayıcıdan başka kimse fidelius büyüsünün yapıldığı nesnenin yerini söyleyemez değil mi yani burda harry ninkini hermione, hermione ninkinide harry söylüyo gibi sanki yoksa öle değil mi buna bir açıklık getirebilirmisin
1917  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: bil bakalım : Ağustos 03, 2006, 14:18:41
babası

dumledore un üstünde nerenin haritasının izi var
1918  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: bil bakalım : Ağustos 03, 2006, 14:07:29
luna nın

hımhımlar neler içinde olur Kahkaha
1919  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: HARRY POTTER VE ANKA KUŞU'NUN ÇIĞLIĞI 5.BÖLÜM : Ağustos 03, 2006, 13:24:30
voav bayıldım mükemmel olmuş yaa gerçek ten çok güzel hayal gücün harikaaa
1920  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı : Ağustos 02, 2006, 19:27:19
harikaydı çok sevdim ama sanki 1. film daha komediydi gibi geldi ama başka kimse öle düşünmemiş ama öyle geldi nese
johny deep e bayılıyorum yaaa mükemmel
Sayfa: 1 ... 125 126 127 [128] 129 130 131 ... 135