Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:16:59  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 129
16  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Sence Özgürlük Ne?? : Temmuz 20, 2008, 21:17:16
Çok teşekkür ederim Aww Bilmiyorum yani, ben çok da yetenekli olduğumu düşünmüyorum ama..  Utanmış
17  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 20, 2008, 20:58:45
delidir-> Ayşen Âşık Seni oğluna almayan ölsün be Hede Hödö Maşallah ne güzellik ne sempatiklik o ..  XD

Çok beğendiysen küçük oğluna al Dilara'cım Hede Hödö Şaka bir yana çok çok teşekkür ederim canım Aww
18  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Temmuz 20, 2008, 20:55:05
Üşengeçliğime bir son verdim ve baktım ki 25 inde açıklanıyormuş Sırıtan Sevindim 5 gün kalmış, meraktan ölebilirim Şaşırmış Kardeşim benim kadar merak etmiyor ya <.<

19  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Sence Özgürlük Ne?? : Temmuz 20, 2008, 20:45:50
Çok çok teşekkür ederim Gülümseyen
20  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Temmuz 20, 2008, 20:34:56
Size bir sorum olacak, sonuçlar ne zaman belli oluyor Ne?
21  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 20, 2008, 18:16:47
Scream ve Delidir çok şekersiniz Gülümseyen

delidir;her zamanki gibi çok güzelsin (= Son fotoğrafta aşırı şirin çıkmışsın. Favorim o. Sarılan

Çok teşekkür ederim Aww
22  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Temmuz 19, 2008, 21:10:50
Okul puanı hesaplama sistemi değiştirilmiş sanırım. Benim kardeşimin karne yıl sonu ortalaması 5.0 dı ama diploma notu 98. bilmem kaç gelmiş. İlk dönem 4 ü vardı ondan kaynaklanıyor sanırım. Her neyse hepinize geçmiş olsun diyorum Aww Eğer şu anda seviniyorsanız sizin adınıza çok mutlu oldum, yok eğer üzülüyorsanız, istediğiniz gibi olmamışsa kendinizi üzmeyin, siz elinizden geleni yaptınız. Asıl üzülmesi gerekenler bence o 97 1. içince olanlar olmalı, çok yazık. Sen full yap diplama notunda 100 olsun ama 97. ol, benim asıl üzüldüklerim onlar..
23  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Tokio Hotel Hayran Kulübü : Temmuz 19, 2008, 18:15:49
Yalnız sen söyleyince dikkat ettim o kadar ve yarıldım gülmekten, fan nasıl becermişse artık tan alnının ortasından vurmuş Bill', Sırıtan Bu arada yanlış anlamayın, ben olaya gülüyorum Sırıtan

Ayşe senin söylediğinde süpermiş, koptum ben burada Kahkaha
24  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Temmuz 18, 2008, 14:39:18
Elif beni de yazmışsın Aww Sarılan Ben de seni seviyorum Sarılan
25  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avril Lavigne Hayran Kulübü (Önemli Duyuru!! İlk Mesaja Eklenmiştir) : Temmuz 18, 2008, 13:30:02
Çizimler çok güzel getçekten 1. sine bayıldım Aww Çok teşekkürler Dilara'cım resimler, avatarlar ve bilgi için Sarılan

Ben de bu gün aldım, süpermiş, hep eski fotoğrafalrı var. Daha okumadım ama şöyle bir göz gezdirdim, gerçekten harika
26  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Temmuz 17, 2008, 23:33:36
Melis'cim herkesin aklına onlar gelmeye başladı sadce sen değil, okul arkadaşlarım da öyle Kahkaha

Ben de seni seviyorum Gülümseyen Ve yaptığın ps çalışmaların çok güzel bunu da söylemeden geçemeyeceğim Aww
27  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 17, 2008, 23:18:25
Geberesice,  özellikle gripin konseri fotonda süper çıkmışsın  Gülümseyen

Delidir ,( ismini bilmediğim için ) ne güzel tatil yapmışsın biz daha tatil göremedk Üzgün  fotolarında çok gzl çıkmışsın cnm  Gülümseyen

Çok teşekkür ederim Aww  Adım Ayşen Gülümseyen

Ayşen yeni görüyorum fotolarını yavss.Hepsinde çok tatlı çıkmışın (özellikle sonuncuda Dil Çıkaran ) O arkandaki herifte pek bir yahşiymiş canııım (bkz.azeri lehçe)

Yahşiliği beni ilgilendirmiyorda pek güzel yüzüyordu canım Kahkaha

Teşekkür ederim Aww
28  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Temmuz 17, 2008, 21:56:58
Göreceli Kavram tanmıyorum ama ben de seni seviyorum Sarılan

Dilara'cım Sarılan araştırmacı üyem benim Sarılan Teşekkür ederim canım Sarılan (Haklısın bu sayfada çok kullanılıyor bu smiley Kahkaha )
29  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Süpriizzz!) : Temmuz 17, 2008, 21:52:21
Tuğçe doğum günün kutlu olsunn Boogie
30  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Temmuz 17, 2008, 20:13:05
Başat Efendi beni de yazmışsın Sırıtan Sevindirik oldum Sırıtan

Sev beni :animegözlüsarıkafa:

Not: Başat sana ilk kim efendi dedi Acayip Merak ettim şimdi Acayip
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 129