Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 01, 2008, 19:01:56  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 68
16  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Filimlerin Voldemort'u yeterince korkunç deil! : Eylül 30, 2008, 01:05:43
Bir kitapta zaten tasvirlerden korkmak ender görülen bir durum.
Bu Harry Potter için de geçerli, aslında bizim korktuğumuz şey - tabi eğer korkuyorsak- daha çok Voldemort'un karakteri, yaptıkları ve yapabilecekleri.
Ancak filmde bu değişiyor. Görsel yönü ağır bastığı için filmlerde görünüşeüne daha çok önem veriyoruz ki sanırım senin yeterince korkutucu bulmaman da bundan kaynaklanıyor.
Aslında bence yeterince korkunç görünümlü.
Yalnızca kırmızı gözlü olmayışı beni hayal kırıklığına uğrattı. Dil Çıkaran

bence süper açıklamışsın yani kitaptakiden korkuyomusun ki filmdekini eleştiriyosun.
Gary Oldman bence çok uygun bir aktrist bu rol için
yine de senin fikrin :/
17  Diğer Konular / Müzik / Britney Spears Womanizer ile Sallayacak : Eylül 30, 2008, 00:51:29

Britney Spears’ın Circus adlı yepyeni albümünden ilk single tüm dünyayla aynı anda bugün (26 Eylül’de) radyolara çalınmaya başlandı.

Britney Spears’ın 6. stüdyo albümü olacak olan Circus’ın ilk single’ı Womanizer’ın çıkış tarihi; ilk olarak 22 Eylül olarak açıklanmış ancak daha sonra ileriki bir tarihe ertelenmişti. Ve merakla beklenen bu şarkı şimdi müzikseverlerle buluştu! Birbiri ardına kazandığı başarılı ödüllerin ardından Britney Spears’ın "Circus" adlı albümü, sanatçının doğum günü ile aynı gün olan 2 Aralık’ta müzikseverlerle buluşacak!

~ Britney Tek Kelimeyle harika!!

Womenizer’ın şarkı sözleri:

Superstar
Where you from how's it going?
I know you
Gotta a clue what you’re doing?
You can play brand new to all the other chics out here but I know what you are what you are baby

Look at you
gettin more than just re up
Baby you
Got all the puppets with their strings up
Fakin like a good one but I call em like I see em I know what you are
What you are baby

Womanizer

Boy don't try to front I know just what are
Womanizer

Daddy o
You got the swagger of champion
Too bad for you
Just can't find the right companion
I guess when you have one too many makes hard it could be easy but that's who you are baby

Lollipop
Must mistake me as a sucker
To think that I
Would be a victim not another
Say it play it how you wanna but no way I'm ever gonna fall for you never you baby

Maybe if we both lived in a different world
It would be all good and maybe I could be ya girl
But I can't cause we don't

18  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: From Dignified ~ Britney Womanizer Çalışmalarım !! (YENİ) : Eylül 30, 2008, 00:40:12
Bazılarında brushları fazla kullandığını düşünsemde kesinlikle hepsi süper olmuş... Ellerine sağlık...Kahkaha Özellikle imzandaki Britney'e bittim...Kahkaha

Teşekkürler !!
Brush fazla kullanammın sebebi;
Resimleri ayrıp bir fon üzerine yapıştırmada beceriksiz olduğum için örneğin üç resmi yan yana yapıştırıp örn. Britney dışında kalan yerleri bulanıklaştırıyorum ve izler belli olmasın die oraları brushla kapatıyorum xD
19  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: From Dignified ~ Britney Womanizer Çalışmalarım !! (YENİ) : Eylül 30, 2008, 00:33:05
Etkisinde kaldığım Britney Spears Womanizer şarkısı için yaptığım çalışmalar devamı gelcek

20  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Eylül 28, 2008, 14:48:44
1692 - Bugün Hilary 21 yaşına girdi melek^mmm Âşık
21  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Hilary Duff 21 Yaşında : Eylül 28, 2008, 14:46:29
Ya tamam hepi börtdey falan da,o son single ı yapmasaydın be Hilıri ! Depeche Mode'umun güzelim şarkısını kullanmasaydın olmuyo muydu ? Zaten önüne gelen Personal Jesus üzerinde abuk sabuk sözler yazıp single diye çıkarıyor şu sıralar,sen de bu furyaya katılmak zorunda mıydın hacım ? Ayrıca sevgili Dignified,"Reach out and touch me" değil,Reach Out and Touch,Faith" dir o,kıllık yapmıyorum sadece orjinalini bil istedim Dil Çıkaran yoksa Hillary Duff sevgine saygım sonsuz yani.  Gülümseyen

Olmadı Hillary..Stranger'ı bile nispeten beğenmiş bi insan olarak kınıyorum seni. <.<

Gerçi bunu Hillary Duff başlığına yazsam daha iyi olurdu ya..Oraya da yazarım bi şeyler Dil Çıkaran

Bu arada videonu merak etim ama üyelik istiyor,yine de güzel olduğuna eminim.

Depeche mode şarkısını bence süper düzenlemiş amiyane tabirle "sexy" olmuş Kahkaha
ama senin beğenmemene birşey diyemem tabii ki zevkler tartışılmaz.
http://dufftube.com/play.php?vid=162
buraya yada
http://www.youtube.com/watch?v=mWa8CfuwW3o
buraya tıklayarak videoyu tıklarak izleyebilirsin Göz Kırpan
22  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Hilary Duff 21 Yaşında : Eylül 28, 2008, 14:02:21
Kalplerimizin prensesi, biricik şarkıcı, oyuncu, tasarımcı Hilary'miz 21 yaşında. 28.Eylül.1987'de dünyaya gelen Hilary 21 yaşına girdi bugün !!!

Hilary için hazırladığım özel video ile ilgili konuya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. HilaryDuff.com Hilary Duff resmi sitesinin, özel üyeleriyle hazırladığı videoya buraya tıklayarak, yine resmi sitenin  özel resimlerle hazırladığı sayfaya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İyiki doğdun Hilary. Gülüşün hep parlasın...
23  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: dani neden sevmiyorsunuz? : Eylül 26, 2008, 02:18:52
itici fazla soğuk konuşma tarzı hoş değil dudakları hoşuma gitmiyor Kahkaha
amiyane tabirle tam bir ka*ma
sevmedim sevmiyorum sevmiycem Hede Hödö
24  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Daniel 82. En Seksi !! : Eylül 26, 2008, 02:11:53
Dan mi sexy! Güldürmeyin beni Kahkaha
süt çocuğu Hede Hödö
25  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Galerimiz için resim toplayacak gönüllüler arıyoruz : Eylül 26, 2008, 02:08:33
Aaah ah, bir zamanlar ben yapıyordum Dil Çıkaran Benim için işgenceydi valla Kahkaha çokta bişi yapmadım hani Hede Hödö ama gene de çok pis bir iş benim için Kahkaha kafayı yedirtiyor bana Kahkaha ama bir süre kaçmak istiyenler için iyi bir iş Dil Çıkaran başka bir şey düşünemiyorsunuz Kahkaha

Resimleri bul.. albüm aç.. resimleri yükle... resimleri albümlere yerleştir.. forumda önizlemesinden link ver resime...

cidden zor iş
Hele hilary gibi çok resim gelen bir sanatçının galerisiyle uğraştığım için biliyorum Kahkaha
neyseki sonra çoklu resim ekleme olayını buldum Kahkaha
gene zor ama nese xD
26  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Daniel New York’da Hayranlarına İmza Verdi : Eylül 22, 2008, 02:05:03
türkçe kurallarına da uymamşsın konu açarken
neyse alışamamışdır daha Hede Hödö
27  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: yakışıklı hp karakteri : Eylül 22, 2008, 01:21:11
malfoy hepsine bin basar hele melez prens de

tabi ki "Harry Potter"

ıyk sütün teki ya beceriksiz oyanayamıo daniel Hede Hödö
28  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Eylül 18, 2008, 02:13:29
1731 - Hilary Diyorum Reach Out diyorum xD başka bişi demiyorum
29  Diğer Konular / Müzik / Ynt: MTV EMA Türk Adayları : Eylül 11, 2008, 17:44:59
Tabii ki hande yener
Müziğinin kalitesi uluslararası olan bi o var
30  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Aç - Kapa :P : Eylül 11, 2008, 01:34:41
e anasayfadaki haberlere önem vericeniz dimi
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 68