Kılık değiştirmeyi geliştirince ne kullanarak kılık değiştireceğim ya da gizleneceğim ve kılık değiştirirsem gizli olmasamda beni bulurlar mı Ayrıca arandığım yer dışında bir yerde gizlenmeme gerek var mı?
Ben hep faks makinasından böle kıyafet falan gönderebileceğimizi hayal edip durmuşumdur..Umarım o günlerde gelirrrrr İlginç yaa..Artık aştılar şu bir grup insanlar
Arkadaşlaar, deniz gezmişi oynayan barış koçak, yusuf aslanı oynayan murat zubi, salim rolündeki oktay gürsoy, danışmanlardan mustafa yalçıner ve senarist (adını bilmiyorum nurgül müydü neydi) söyleşi için ankaradalardı, daha doğrusu sabah Karşıyaka Mezarlığı'ndalarmış 4.30da söyleşi yaptılar ve ben de gittim gerçekten harikaydı salim hariç hepsiyle foto çektirdim çok mutluyum Kafamı toparlayınca söyleyişiyi anlatabilirim
Vayyy,süper yaa Mutlaka anlat hatta resimleride koyabilirsin bence çok iyi olur
buna şükredelim yinede çünkü gazetede okudum;dizinin sırf tarihle dolduğunu,artık hiç aşk meşk olmadığını söyleyenler vardı.çok ilginç bence her şey aşktan ibaret değil...malesef bizim milletimiz daha bunun farkında da değil (!)