Ne Düşünüyorsun ?:Şarkı söylüyorum Ne Dinliyorsun ?:Kanasın Sibel Can Ne Hissediyorsun ?:Sıcaklık Ne Tıkınıyorsun ?:hiçbişi Ne İçiyorsun ?:hiçbişi Kaç Saattir Nettesin ?:çok saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:hiç bir hikrim yok
Bence Komedi Türk Filmleri dersek direk Hababamlar ya da şener şen filmleri..Kemal Sunal filmleri..Zeki Alasya Metin Akpınar filmleri önde gelmelidir..
Bence bir çok kişi ilk girdikleri zamanda çok iyidiler ve zamanla Voldemort'un tutumundan dolayı korktular ama güç herzman cazip qeldi ölüm yiyen olmak onlar için bir ayrıcalık gibi görünüyordu çünkü arkalarında Voldemeort gibi biri duruyordu...Yine de bir çok ölüm yiyen korkuyor ve sevmiyor..Bence sadece Bellatrix ilk günden beri onun arkasında..ve sadece o lorda layık olmaya çalışıyor diğerleri sadece verilen görevleri yapmayı istiyor..
Sezen Aksu'dan Halk Konserleri Sezen Aksu 2008 yılının yaz aylarını halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek halk konserleri ile uğurluyor. Buna göre Sezen Aksu’nun katılacağı festival ve belediye konserleri şöyle: 26 Ağustos 2008 -Ayvalık (21:00) Ayvalık Festivali kapsamında verilecek konser, Ayvalık Anfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. 29 Ağustos 2008 – Kastamonu (21:30) 22. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali kapsamında verilecek konser, Taşköprü Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek. 31 Ağustos 2008 –Bursa (21:00) Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen konser, FSM Bulvarı Çevre İl Müdürlüğü yanında meydan konseri şeklinde gerçekleştirilecek.
Piyano hastası olduğum için giriş solo piyano olanlara hayranım ~Kınalı bebek *Demet Sağıroğlu ~Arapsaçı *Erkin koray(ama ben Funda Arar Aranjmanıyla daha çok sevdim ) ~İşte öyle birşey *Erol Evgin ~Aldım Başımı Gidiyorum *Erol Evgin ~Aldırma Gönül *Edip Akbayram ~Elbette * Candan Erçetin Piyanoyla olmasada bittiklerim var ~Bal Böceğim *Barış Manço ~Adı Bende Saklı *Sezen Aksu ~El gibi * Sezen Aksu ~Onursuz Olmasın Aşk * Sezen Aksu ~Haydi Gel Benimle Ol *Sezen Aksu Ve son olarak ~Ne Haber Aşktan *Sezen Aksu