| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 15
|
|
3
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şarkı Sözleri
|
: Temmuz 05, 2008, 15:56:23
|
|
Adi Bende Sakli Söz: Meral Okay-Sezen Aksu Müzik: Yorghos Stavrianos
Bölünür Sanciyla Uykular Siğinak Değil En Kuytular Gökte Ay Öndört Ben Dolunay Son Hatirami Sinene Sar Bu Kadarina Raziyim Yar
Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli
Uzak Diyarlarda Evli Barkli Mutluluk En Çok Onun Hakki Bu Yorgun Kirik Dökük Hikayenin De Adi Bende Sakli
Dalda Muhabbette Kumrular Bana Ayriliği Sordular Dedim Afet,Yangin, Dedim Kar Dedim Adet Aşki Vururlar Dedim Adet Aşki Vururlar
Söz:Aysel Gürel... Sezen aksu Sonbahar Alır gider beni sarı rüzgarlarıyla sonbahar Gelir anılardan bir davet çocukluğum canlanır Bir varmış bir yokmuş diye başlardı bütün masallar Hani nerde o masum ve daha bozulmamış rüyalar
Sedef sedef olur açardı nilüferler Ve kanatları tülden fildişi kelebekler Bir martı misali tek başıma uçardım Hani nerde üstünde uçtuğum mor denizler Sevgiden saygıdan bir altın kafes ördüm İnançlarım kilit, kilit oldu üstüme Aşıp bedenimi bendeki beni gördüm Hani nerde uğrunda azaldığım değerler Ellerim soğuk şimdi üşüyor dudaklarım Göğsüne düştü başım o çiçekten yılların Ey sonbahar.
|
|
|
|
|
|
|
|