Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:24:17  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 02, 2008, 21:11:35
tokio hotel-raise your hands
2  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: bi anket daha : Haziran 03, 2008, 19:26:01
bence kötü bi karakteri canlandırdığı için olabilir ama öle olsaydı voldemort u tamamen dışlardık  Kararsız anlamadım,kendimle çelişiyorum galiba  Alla Alla  Sırıtan
3  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Delidir'den Karakalem TH Serisi : Haziran 03, 2008, 12:43:57
bende bi tokio hotel hayranı olarak ellerine sağlık diyorum çok güzel olmuşş  Gülümseyen bence en güzeli sondaki bill resmi olmuş  ama gustav resmi de güzel bencee  Göz Kırpan
4  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Deftere çizdiğim ilk animelerim : Haziran 03, 2008, 12:34:00
ewet gerçekten çok güzel olmuş tebrik ederim  Alkış yani ben şimdiye kadar hiç  çöp adamdan ötesine gidemedim  Ağlayan   Sırıtan
5  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: En Harika 20 Film Yaratığı : Haziran 03, 2008, 12:13:06
 bence kreacher de iyi bir seçim olmuş ama  onun yerine seçilebilecek daha iyi yaratıklar vardıı   Kararsız .yani basilisk her ne kadar bir yaratık değil yılan olsa da,bence daha iyi olabilirdi   Aww
6  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Haziran 02, 2008, 18:52:24
madonna-4 minutes
7  Diğer Konular / Müzik / Ynt: HIM [ His Infernal Majesty ] : Haziran 02, 2008, 18:50:44
valla eskiden bende bilmiyodum sadece arkadaşımın dinlediği öylesine bi gruptu benim için(H.I.M severlerden özür diliyorum  Utanmış) ama sonra arkadaşım ville ye aşık olunca benim de dikkatimi çekti ve dinlemeye başladım.en sevdiğim şarkıları:
1-bleed well
2-killing loneliness
3-rip out the wings of butterfly-favori şarkımmm  Alkış -
4-kiss of dawn
8  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: ''Korku ile Kaplı''Tır Türkiye'de : Haziran 02, 2008, 18:45:55
gerçekten kim bulduysa tebrik ediyorum(güzel fikir olduğu için) da nereye gelcekmiş anlamadm  Acayip
9  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Youtube gene kapandı!! : Haziran 02, 2008, 18:42:05
zaten kapatarak nereye varabileceklerini sanıyolarki? yapılan şey gerçekten büyük terbiyesizlikti ama  terbiyesliğin yapıldığı millet bunlara cewap veremiyor,çünkü site kapalı  Kızgın  ayrıca  bize karşı siteyi kapatmak ,diğer ülkelerin bu video yu izlemesini de engellemiyor  <.<
10  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Singapur!! : Haziran 02, 2008, 18:31:43
özellikle uyuşturucuyla ilgili koydukları cezalar çok iyi bence en azından kimse uyuşturucuyla ilgili bişeye kalkışamaz  <.<  ama sakız çiğnemeyi yasaklamaları gerçekten hoşuma gitmedi  Terleyen   Kahkaha
11  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıldızın ölüm anı... : Haziran 02, 2008, 18:26:31
ay gerçekten çok güzelll  Gözlerini Deviren  yani böle konular ilgimi çeker de  Aww
12  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Çılgın Fransız uzay sınırından atlayacak : Haziran 02, 2008, 18:22:56
öncelikle gerçekten yuh demek istiyorum Hede Hödö yani ya o yaştan sonra parası fazla geldi,ya kafayı yedi.bi insan neden böyle bişey denerki?(hele de o yaştan sonra) Şaşırmış
13  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kore' de Hz. Musa Mucizesi : Haziran 02, 2008, 18:17:53
açıkçası ben de pek güvenli olduğunu düşünmüyorum  :-\yani ama yine de güzel bi manzara Kahkaha(deniz değil,orda toplanan insanların oluşturuduğu kalabalık Sırıtan)
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İnsan Saçından Elbise : Haziran 02, 2008, 18:10:40
gerçekten rahatsız eder insanııı Hede Hödö ayrıca o kadar saçı kimden toplayabilmişler gerçekten merak ettim Kahkaha
15  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: mesaj sayısını belirten "süt,telve,şeker" seviyeleri : Mayıs 13, 2008, 18:51:29
çok teşekkür ederim galiba şeker olabilmek için daha çok mesaj yazmam gerekcek Aww
Sayfa: [1] 2