Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 11:39:09  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 118
46  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Eylül 14, 2008, 16:51:45
1746 - Bu lafı iki sene sonra ya da en erken seneye yersin ama Hede Hödö Senaa çok dertliysen yer değişelim XD
47  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Coğrafya ödevi acil : Eylül 14, 2008, 16:28:45
Nem:

-Atmosferin alttan ısınmasını sağlar.
-Yağışların oluşmasına neden olur.
-Boğazımızın ve derimizin aşırı ısınıp aşırı kurumasını önler.
-Hava içindeki bakterilerin yaşamasına olanak sağlar.

Bunları insanla bağdaştırabilirsin sanırım Kahkaha Geçen seneki defterden yazdım valla Kahkaha Hoş ezberimdeymiş hala Şaşırmış Nasıl ineklediysem artık XD
48  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Eylül 14, 2008, 03:31:54
Hazal o kırmızıları akmış ve turuncu olmuş saçlarını yolucaaam Kahkaha
49  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Eylül 13, 2008, 13:36:05
Face'deki arkadaş listemde HPC'den bir kişi daha az olurdu Kahkaha
50  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: HPC Rapor ve Bildirim Defteri : Eylül 13, 2008, 13:34:18
10.37

Yine uyuyor ya XD XD Yook bu sefer geç kalamayız Şeytani Hayatının en dumur günü olacak Stupefy XD XD XD XD
51  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Eylül 13, 2008, 13:25:27
Birkaç gün Luth'a günde ikişer öm atmazdım XD
52  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: HPC Rapor ve Bildirim Defteri : Eylül 12, 2008, 22:45:33
19.45

Aradığım kimseyi bulamıyorum! Allahım cep telefonunu süs olarak taşıyan sonra da kontör yüklemediği için hattı kapanan gençlik tebrikler yani. İnsan haber verir di mi?!?! Kaldım ortada şimdi <.< Ha msn isteyememe huyum da ayrı bişe tabi! Program yapma kabiliyetsizliğimi saymıyorum bile <.< Organizatörlük düşünmem gereken son meslek Hede Hödö
53  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Eylül 12, 2008, 22:32:24
1763-off çok stresliyim bir daha böyle bir işe kalkışırsam iki olsun Üzgün Acayip

1762 - Ay al benden de o kadar! Ne zor işmiş bu yahu Şaşırmış
54  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Eylül 12, 2008, 20:16:56
Öğrendim ki yine yalan yine yalan yine yalan yine yalan! Bu kadın bana yalan söylemekten ve arkamdan iş çevirmekten ne zevk alıyor anlamıyorum! Üzüldüğümü göremeyecek kadar kör ve bencil! Hep en çok istediklerimde su koyuveriyor. Lanet olsun! Başta söylemese incileri dökülecek sanki! Nefretimi kazanmak hoşuna mı gidiyor? İleride benim annem yalancıydı dememle mi övünecek?!
55  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Her Şey Kafem İçin!! Dokuzuncu Bölüm:Birkaç Küçük İpucu : Eylül 12, 2008, 20:09:17
anket sohbetini çok uzatmayın lütfen Gülümseyen

Ben cevabımı aldım zaten Kahkaha Önümüzdeki hafta anket manket kalmaz Aww
56  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Her Şey Kafem İçin!! Dokuzuncu Bölüm:Birkaç Küçük İpucu : Eylül 12, 2008, 01:59:44
Peşinen diyeyim bu hafta olmaz Hede Hödö
57  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Eylül 12, 2008, 01:56:25
Gamze sekizde bizim sınıf da öyleydi şimdi 'çoğu' duruldu. Durulmasa bile kalanlar azgın olmadığı iiçn çoğunluğa uyum sağlamak zorunda kalıyorlar. İnsanımsı olacaklardır elbet Hede Hödö ama o zamana kadar tadını çıkar XD Çok sakin oldu mu da can sıkıcı oluyor çünkü XD Mesela bizim sınıf ben dahil inek Dil Çıkaran ve ortalığı karıştıran "Allahım ben nerden IB'ye düştüm!" diyenler olmasa gerçekten sıkılırdık. Ha muhabbet falan kaliteli ve eğlenceli oluyor ama biri derste sapıtmazsa geçmez bu hayat Hede Hödö

Ah Ayşe kader ortakım benim Ağlayan İlk günden ödev ha Ağlayan Bize ertesi güne kitap bitirin dediler ilk gün ama sonra acıyıp tarihi erteledi deli kadın. XD Ve sınıfını o kadra kafana takma. Koskoca okulda senin kafanda bir insan yok mu? Elbet vardır Kahkaha Onları bul ve sınıfla da o kadra muhattap olma Hede Hödö Zaten daha ne olduğunu anlamadan karıştırıveriyorlar tüm sınfları Kahkaha O zaman da kurtulmuş olursun hepsinden Kahkaha Bana bak geçen senekilere selam bilem vermiyorum neredeyse Hede Hödö Adamına göre değişiyor tabi Kahkaha Ve tebrikler PET sınavı için Kahkaha

Oh maşallah Gökçe sınavın için tebrikler Kahkaha Ve ayy o kadar mı kötü yav kantin Şaşırmış Bizim okulda biyoloji zümresi boykot etmiş bir ara kantini bu yüzden ve yemeklerin kalitesizliği artı porsiyonların küçüklüğünden XD Öyle bir şeye ikna etsenize Kahkaha

Ya bu sene fazla okul mu taşındı bana mı öyle geliyor? Şaşırmış Herkes taşındık deyip duruyor Şaşırmış Ama şehir dışında okul iyi oluyor Hede Hödö Yani benim için iyi olmuştu çünkü biz Kızılay'ın göbeğindeydik ve okula göz yaşartıcı bomba bile atmışlardı miting sırasında

Ama sanırım güvenlik ikinci planda kalan bir amaç ee şey o kadar da ders çalışsınlar nihouhahah mantığıyla değil de daha iyi eğitim koşulları adı altında taşımışlardır, umarım Dil Çıkaran yani, de o zaman kapı kollarının çıkması işi bozuyor tabi XD Ay bizimkini kırmışlardı ve biz de iki tarafını da söküp saklamıştık XD Hoca derse girememişti XD bir kere de derste ters taraftan düşürtüp içeride kalmıştık müdür yardımısı yetişene kadar XD

---

Bu arada biz bugün ilk TOK yani Bilgi Kuramı dersine girdik. Allahım çok şükür yabancı bir öğretmen yüzü gördüm yani. Ben sevdim kadını valla ama tüm okul aksini söylüyor Terleyen Adı Rosetta ve sınıfa adım attığı anda adını söylemeden derse başladı. Bizim adımızı da sormadı Dil Çıkaran "Pis böcekleeeeeerrr!!!" tavrı takınmıyor ama bizi birazcık hırpalayacak gibii Kahkaha Derse "1+1 neden 2'dir?" "Annenizin sizi sevdiğini nasıl biliyorsunuz?" "Gökyüzünün mavi olduğunu nereden biliyorsun?" gibisinden sorularla bşladı. Ben tam derine inerek hepsine aslında gerçek olmayabilir yav ya mavi değilse falan diye yaklaşırken kısacık yanıtlar verdi biraz bozuldum buna Hede Hödö Sonra da bir cümle verip tartışmamızı istedi.

"Kimsenin bilgisi tecrübelerinden öteye geçemez." di o verdiği cümle ve haldır haldır yazıp bunun doğru olması durumunda okulun gereksiz olduğu kanısına çıktım ama kadın kaldırmadı bir türlü <.< Kalkınca da heyecan yaptım konuşamadım <.< Tekrarlayıp durdum falan Terleyen Neyse ki "ehmmm" diye kalmadım Dil Çıkaran

Olsun yav sevdim ben bu dersi Sırıtan İngilizce felsefe gibi bir şey işte Kahkaha Tabi hayvanımsı bir araştırma yeteneği istiyor Hede Hödö Mahvolcam bu haftasonu Ağlayan (bkz:"Bilgi inançtan ne yönleriyle farklıdır?" "İnanmadan bir şey bilebilir miyiz?" "Bilmeden bir şeye inanabilir miyiz?" "Gerçekler çürütülebilir mi?" ve iki tane de terim araştırması Hede Hödö)

Ah bu arada yarın Dünya AIDS günü/haftası falan için yapılşacak uluslararası bir dans gösterisi mi ne olacakmış. O gün 38 ülkede bilmem kaç okulda herkes bir gösteri mi ne yapacakmış işte onun elemeleri var Kararsız Çok kararsız kaldım aslında gidip gitmemekte ama sanırım gidip deneyeceğim Kahkaha Elemeleri geçemesem bile denedim derim Aww
58  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Her Şey Kafem İçin!! Dokuzuncu Bölüm:Birkaç Küçük İpucu : Eylül 12, 2008, 01:20:25
  Sen cevabımı biliyorsun ^^ Zor olur sana yav bitir kafan rahat etsin. Gözlerini Deviren Evet, bitir Dil Çıkaran

Ben sana açıklıycam dur Hede Hödö Ama anladım dediğini Aww

"Bir bardak soğuk su içmeli. Tüm okurları kaçtı o bölüm yazana kadar zaten bitse ne olur bitmese ne olur!"

XD XD XD Bu oy kimin acaba? Çok merak ettim gerçekten Sırıtan
59  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Sinirliyim. Çünkü... : Eylül 11, 2008, 05:23:46
Daha ilk hafta olmadı ve ben hala ayaktayım! Bu ne ya Kızgın Kimse bu saatlere kalmıyor! Bir ben mi enayiyim <.< Yoksa gerçekten abarttım mı şu gaza gelme işini? Acayip İkinicisiyse kötü. Öf her şeye sinirliyim şu an! Televizyonu kapatacak kumadanın önümde değl de yatağın üstünde olmasından yarın ilk dersin matematik olmasına kadar <.<
60  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: HPC Rapor ve Bildirim Defteri : Eylül 11, 2008, 02:27:42
23.30

Cuma günki elemelere kafam takıldı. Kararsız
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 118