Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 11:43:39  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 105
31  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 ÖSS : Temmuz 12, 2008, 20:02:30
Olwen'in sonucuna baktım, pekte şaşırmadım Hede Hödö Kahkaha XD

ama ben söylemeyim...onu kendi şeyiyle şeyeder Kahkaha

nası baktın yahu açılmıyo bende sabahtan beri lanet olasıca :S ankaradakilere kıyak mı geçiliyor nedir Hede Hödö

baktım baktımmm, iş yerinden baktım hem de, 40 dakika boyunca bekledim ama değdi, sayfayı yenileyince açılmayı bildi XD say2 puanım 357 ve sıralamam 3813 benim için harika bir sıralama bu diyebilirim, odtü mimarlık için fazlasıyla yeterli XD

Vay maşallah pü pü pü pü nazar değmesin Şaşırmış Tebrikler valla Sırıtan Sırıtan Darısı başıma Aww

Tebrik ederim Alkış Darısı başıma Gözlerini Deviren

Mervenur önce senin başına Hede Hödö
32  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Çete Duyuruları (Önemli!) : Temmuz 12, 2008, 17:11:48
İlkay'ın tatilde olduğunu biliyorum, ama tatile loncaya da yazdığı üzere 5 Temmuz da çıkmış. Son yazı, yani senin yazın, 23 Haziran'da koyulmuş. Önceki yazıdan beş gün sonra yazılarımızı koymamız gerekiyor ve onun da bunu yapacak zamanı varmış. Geçerli bir nedeni yoksa. (Ki yok gibi duruyor) Gereken yapılacaktır.

Yani sonuçta hepimiz tatildeyiz, ama bir şeyler de yapmaya çalışıyoruz. Mesela ben önümüzdeki iki hafta yokum, ama döndüğümde yorumları tamamlayacağım ve UU çevirimi de 'gitmeden' yapıp yollayacağım. İsteseydi yapardı.
33  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Çete Duyuruları (Önemli!) : Temmuz 12, 2008, 15:44:55
Weesel
_SePeT_

İkiniz de yazılarınızı en geç yarın akşam 23.59’a kadar gerekli bölümlere koymalısınız. Yoksa Aslı’yla birlikte bölümün kapanması için istekte bulunacağız.

Koyulmuş olan yazılar için de yorum eksikleri olanlar yorumlarını yine yarın akşam 23.59’a kadar tamamlamalı.

Şunu da dile getirmek isterim ki bu işe başlarken çok daha umutluyduk. Verimli bir yaz geçireceğiz diye sevinmiştik, ama sanırım herkes yeterince sorumluluk bilincine sahip değil. Yapmayacaksanız veya yapamayacaksanız söylemeniz yeterliydi. Böylece kimse zor durumda kalmaz ve biz de klüp olarak çalışmalarımıza devam eder böyle bir işe de kalkışmazdık.

Neyse, bu sözlerim sadece yukarıdakilere değil hepinizedir.

34  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 ÖSS : Temmuz 12, 2008, 13:06:11
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=msnSonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=892669&Date=12.07.2008&ver=9481&reftype=2

Sanırım bu link işe yarıyor. Kahkaha
35  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Bitki-böcek alım satım : Temmuz 12, 2008, 01:19:36
Hey allam ya ben yine çiçek toplamada unutmuşum iyi mi <.< Ot isteyen varsa hepsi var valla Kahkaha
(Pelin, Sarı Kantaron, Sarıçalı, Karakafes, Maydonoz, Adaçayı, Biberiye ve Kekik (öndeki üçlüden çay yapmak lazım Hede Hödö) Pufferfish Bitkisi, Ravent Yaprakları)

Son kullanma tarihlerini anlayamadım ama Şaşırmış Saraybosna'da olduğum için biraz garip geçiyor zaman sanırım. Bir tanesi için 11 Temmuz'u gösteriyordu son kullanma olarak ama 12'si oldu hala duruyor Şaşırmış
36  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Temmuz 12, 2008, 01:13:25
2132 - Ahahahah babam msn'den çıkmam için yeni bir yol buldu XD XD XD XD Süpürgeyle önünde oturduğum cama vurup ödümü patlatmak XD XD XD XD
37  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Raporu) : Temmuz 11, 2008, 18:59:42
Ay unuttum söylemeyi. Aslı'nın bilgisayarı ee şöyle diyeyim ölü taklidi yapmaktaymış bu aralar Şaşırmış O yüzden ne zaman geri gelebileceğini kendi de bilmemekte.

Ayrıca ben pazartesiden itibaren yok gibi bir şeyim Terleyen Aslında cumadan itibaren yokum, ama annem izine çıktığı için bilgisayarı sadece bir göz atmak için elinden alabiliyorum ve üç saniyede tepemde bitiyor kendileri tekrar Terleyen
38  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 11, 2008, 18:52:52
Ehe Zeynep, Esra sağolsun benim bu yardım çağrıma destek çıktığınız için Aww

Esra bu arada bakındım ben o resme Hede Hödö Ama rezil bir göz hafızam var. Yolda görsem hatta sana çarpsam bile tanımayabilirm o kadar yani Şaşırmış

Anam, Zeynep nazar değdirmeyeyim Şaşırmış Tamam ben bir şey demedim, sen teşekkür etmedin sorun yok sen aslında oturdun ders çalışıyorsun Hede Hödö (Renkli gözlüyüm ne de olsa insan tırsıyor Terleyen)

Bu arada Aslı aldığı puanla istediği liseye girebiliyormuş, ama kendisinin bilgisayarı ee...şey göçmüş galiba. Yani göçmemişse bile ölü taklidi yapmaktaymış bu yüzden kendisi bir süre daha buralarda olamayacak Kahkaha Yine de buradan öpücükler Öpücük Sarılan

Miray'cım sen de hiç sıkma canını güzel bir liseye yerleşirsin elbet. Yani puanlar çok yüksek olduğu için okul puanları da değişecektir. İstediğin yer olmasa bile en iyisi olur umarım. Her işte bir hayır vardır, ama Hüsayin Çelik'le o da kalmadı ya hoş <.< Hiç üzülme sen hem okul puanları daha açıklanmadı değil mi? Şaşırmış Ve ben gerçekten anlayamıyorum geçen sene 400 alan herkes burs aldı yav... Şaşırmış Net olayından hiç mi hiç anlamıyorum o.o

Not:Ühühühü parmağım soda şişesinde kaldı Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Evet salaklık ve sakarlıkta son nokta Hede Hödö
39  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 11, 2008, 14:02:43
Burcu hocaya mail attın mı sen? Neyse olmadı Beyza Hoca'nın mailini veririm sana Hede Hödö

Tamam konuyu çarpıtıyorum çünkü Ankara'dan bana dalabilrisin her an Terleyen

Oyyy kuzum 420 almış Kahkaha Şimdi de İngilizce kursunda Kahkaha

Not:İlkay tatilde Kahkaha Daha doğrusu bir yerde tatilde denmez tam Şaşırmış
40  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 11, 2008, 12:52:57
Babam forumu yasakladı iyi mi!? <.< Dün akşam yazacaktım bunu oysa Terleyen  Geç olsun güç olmasın diyor ve süpersiniz diyerek başlıyorum. Alkış Alkış Alkış Dönekliğim tutacak az kaldı yani Hede Hödö Özellikle Ege Üniversitesi için Kahkaha Öyle ki babamın ağzını bile aradım...ama.....<.<

-Baba Ege Üniversitesi nasıl sence? Oraya da istek var baya.
Tatil yerlerine yakın da ondan!
-<.< Herkes sen değil ki! (Soran da kabahat!) <.<

Şeyy ama ben de bir şey rica etsem Terleyen Herkes kendi bölümünü de tanıtsa Terleyen Kendim için istemiyorum, ama hoş fena da olmaz ama....Ayy sadede geliyorum Utanmış

Şeyy Gülce hala meslek seçimi konusunda kararsız ve ben de tuz biber ektim ona birazcık Terleyen ek$i’den tek bir alıntı daha yapsam mahvedecekti beni herhalde çünkü eee şöyle diyeyeim ib’de tm olmak daha avantajlıymış, ama Gülcem çok yönlü bir insan olduğu için hangi dala daha yatkın olduğundan hala emin değil Terleyen Mf seçti ama...
Kısacası ben bu işte berbatım Terleyen Hayati tehlikem de var hoş bir otuz sene sonra. “Allah belanı versin Damla!” şeklinde yanıma da gelebilir Terleyen Yani iki ucu keskin bıçak Terleyen Ben ölmeden biriniz şeyetse Terleyen

Vee...

Zeynep süpersin Alkış Alkış Yaz okulu falan da işlemedi bak bitiyormuş işte Kahkaha Diğer sınavlarında da başarılar Sarılan ve o “percent olayı” gibi şeyleri her sınavda yaşadığım için (Türkçe, İngilizce, Almanca fark etmiyor Hede Hödö) fazla takma diyorum Kahkaha İyi bir not alırsın sen Sırıtan

Miray, Acayip Ya hiç anlamıyorum şu netlerden Utanmış ama 380’le geçen sene gayet de iyi yerlere yerleşenler oldu Acayip İstediğin yere yetiyordur umarım puanın.

Ben ne yapıyorum bu aralarda? Hiç! Tamamen hiç ve bu aşırı derecede sinirimiz bozuyor <.< Özellikle de dediğim gibi ek$i’den ib yorumlarını okuyunca <.< Zaten terimlerin yarısını anlamadım, ama yine de tırstım Hede Hödö Ama herkesin tesellisi şuydu “ÖSS’de son sınıftan çıkmadığı içib ib diploma sınavlarını verenler ÖSS’de zorlanmıyor.” Yalnız son sınıftan çıkarsa da...arayaı kapatacak zaman bile yok çünkü nisan başından itibaren okula gitmeyeceğiz o sene ve ib sınavları da 75dk ve 135dk arası değişen bir sürede ve sözel derslerden 2 sayısal derslerden 3 final olarak yapılıyormuş Acayip Yani marttan sonra okul yok bizim için, ama ÖSS haizranda Acayip Sanki seneye girecekmiş gibi konuşuyorum belki de, ama ne yapayım tırsıyorum :’( Hiç tanıdığım mezun falan da yok ki Şaşırmış Milet diplomayı alıp yok oluyor kimse lisesiyle anılmıyor Şaşırmış Benim acilen danışacak birini bulmam lazım. 12’lerden de umut yok çünkü Hede Hödö
41  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Her Şey Kafem İçin!! Dokuzuncu Bölüm:Birkaç Küçük İpucu : Temmuz 10, 2008, 22:21:32
süper bir bölümdü  Gözlerini Deviren , Barmen  Kahkaha XD, Gece favorim  Dil Çıkaran  Kahkaha , ellerine sağlık  Sarılan,

Unutmazsam msn'den unutursam öm ile haber veririm Kahkaha Kahkaha

süper bölüm olmuş Damla Alkış Alkış
sonunda size anlayışlı yaklaşan birileri çıktı Sırıtan
Gece'ye bayıldım yine Sırıtan
neyse efem yeni bölümü beklemekteyiz Sırıtan

Ehe teşekkür ederim canım Kahkaha Kahkaha

Sevgili yazar insan Damla Hanımefendi Hazretleri Gözlerini Deviren

Yeni bölüm koymanızı şiddetle rica etmekteyim Acayip

Ne zaman koyacaksınız Gözlerini Deviren

Iııı...şeyy...ya...Ya ben bir türlü geçemedim onu bilgisayara Terleyen Aşırı üşeniyorum şu aralar Terleyen Haftasonu geçerim umarım Hede Hödö
42  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutluyum. Çünkü... : Temmuz 10, 2008, 14:44:21
Mutluyum çünkü ek$i'den süper bilgiler edindim, ama dedikodu çıkarsa ölürüm o ayrı Hede Hödö

son sene kimyada nmr veya kizilotesi spektrometre datasindan organik bile$ik tanimliyorduk, universiteye geldik hoca bonding, molecular shape, vsepr deyince sinif duruyor.

Mutluyum çünkü üstteki alıntı doğruysa üniversite hayatım çoook rahat geçecek, çünkü sondaki konuların hepsini bu sene gördük XD XD XD

43  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Temmuz 09, 2008, 22:15:09
2238 -

Mutluyum ben kardeşim! Ne kadar söverseniz sövün ne kadar kötülerseniz kötüleyin bu yolda devam edeceğim. Lise hayatını üniversite düzeyinde yürütmek olarak da adlandırılabilen ve hayatımı harcadığım yorumlarına neden olan bu programı seviyorum işte Kahkaha
44  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: HPC Rapor ve Bildirim Defteri : Temmuz 09, 2008, 20:50:55
16:27

Dün gece "15 dk. sonra gelirim" deyip, gelmeyen birine kızıyorum şu anda <.< Dil Çıkaran.

Ehehe kim acaba o? Utanmış Utanmış Utanmış Ehe  Utanmış valla babam kızdı ya özür dilerim Terleyen Terleyen

18.07
Deniz gazisi oldum. Bravo bana <.< İkinci girişte kulağımı haşat ettim. Kendimi teprik ediyorum <.<

20:28

Tamam affettim Dil Çıkaran. Teyzemlere gitmek için bilgisayarı kapatmaya çalışıyorum Kahkaha.

Aaaaa bunu görmemişim. Yine de...oleyy oleyy oleyy Dans Dans Dans Dans Dans

20.48

47 numara terlikle merdivenden düşme denemeleri. Az kaldı başaracağım Hede Hödö
45  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Temmuz 09, 2008, 16:30:24
2246 - Sanırım uyudum Şaşırmış Şaşırmış Hatta uyumaktayım Şaşırmış Şaşırmış Rüya bu aslında, fazla gerçekçi bir rüya Şaşırmış Hede Hödö
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 105