Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:32:53  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 105
16  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Twilight l Alacakaranlık ~ Catherine Hardwicke : Temmuz 17, 2008, 21:05:41
Kitabı bulamadım <.< Bu da demek ki filme kaldım Terleyen Kitabı okusam izlemeyecektim sanki Hede Hödö Robert Pattinson var, izlenmez mi Âşık

Ahuhahhaha babaannemin doğumgününde geliyor XD Asla unutmayacağım demek bu Hede Hödö Ama önce ne yapıp edip kitapları bulmayı deneyeceğim Şeytani
17  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Temmuz 17, 2008, 20:49:36
2195 - Star haber gerçekten "Harry Potter Türküsü" diye alakasız bir klip mi gösterdi yoksa aklımı mı kaçırdım? Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış
18  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Temmuz 17, 2008, 20:38:31
demon cleaner* ve Seherbaz yoldaş miss-potter doğum gününüz kutu olsun! Sırıtan Her şey gönlünüzce olsun. Sağlıklı, mutlu, başarılı yıllara Sarılan

Aha da pastanız bölüşün artık Hede Hödö Hoş bu yeter de artar bile ikinize=P

19  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: missmurder : Temmuz 17, 2008, 12:48:34
Çevir kazı yanmasın, ama hoş bize bir zararı olmaz kazın Hede Hödö Kuzuyuz sonuçta Hede Hödö
20  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: missmurder : Temmuz 17, 2008, 12:37:43
Öeh yalnız nemrut dedi ya Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Ulu bir kuzu o bir kere nasıl böyle konuşursun Dilşat? Şaşırmış Çarpılcan Cazgır Kuzu! Hiiiii Dudaklarını Mühürlemiş
21  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 1 ~ Öykü : Temmuz 16, 2008, 23:03:24
Kendimi iyi hissetmediğimden tek tek orası öyle,burası böyle diyemicem hiçbir yazıya.Kusuruma bakmayın Gözlerini Deviren

Dame; etkileyiciydi.Hoşuma giden tarafı ise,tek bir bakış açısından değildi anlatımın.İki tarafın da içine girmiş gibiydin.Sonu ise hoştu.Beğendim.Kanıma girdi o kız ve oğlan Dil Çıkaran Ama anlayamadığım bir söz var:
"...sonra onun boşalttığı zemine düştü."
İnan,"onun boşalttığı zemin" derken ne demek istediğini çok düşündüm.Ama anlayamadım bir türlü... Hede Hödö

Kız atlıyor Hede Hödö Onun durduğu yer boşalıyor ve gözyaşı kızın üzerine düşeceği yere boş kalan zemine düşüyor Kahkaha

Bu arada ben bana yapılan yorumların hiçbirine tınmamışım Hede Hödö Ama bir ara yanıtlayacağım. Terleyen Sadece zamanım yok şu sıralar.
22  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Alttaki üye benimle.......gelirmisin? : Temmuz 16, 2008, 19:57:09
Gelirim geliirm yukarıda teklif etmiştim zaten Şeytani

Alttaki sen de gel (bkz:bu böyle gider) (bkz:artık ek$i okumamalıyım)
23  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Alttaki üye benimle.......gelirmisin? : Temmuz 16, 2008, 19:25:16
Hüseyin Çelik mi? Hüseyin Çelik mi? Gelirim o zaman Şeytani

Alttaki değişiklik olsun sen beni bir yere götür. Buradan gidelim Hede Hödö

Kendimi kocaya kaçan kızlar gibi hissettim XD XD XD
24  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Mls hp ~ Yeni Çalışmalarım : Temmuz 16, 2008, 18:27:25
Amy Lee'li ve Hillary Duff'lı olanlara bittim. Sırıtan Çok güzel olmuşlar eline sağlık Alkış Alkış
25  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Alttaki üye benimle.......gelirmisin? : Temmuz 16, 2008, 18:19:53
Hoaaaa deli misin tabi ki gelirim Kahkaha Kahkaha

Alttaki benimle Didim'e gelir misin? Patlayacağım otelde <.<
26  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Çete İşleri : Temmuz 16, 2008, 00:31:49
Kategoriler sabit olmayacak. Her grup bu üç türde de birer yazı koyduğunda tamamen değişecekler.

Ayrıca yorumlarından önce kimin yazısını eleştiriyorsan onun da adını yazarsan çok daha iyi olur. Böylece anlam kargaşası çıkmaz, bana mı, ona mı? gibisinden sorularla konular kirlenmemiş olur. Göz Kırpan
27  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 15, 2008, 00:20:54
Gel dövelim bizim yönetimi Şeytani Yok yok kampüsü kundaklayalım yenisini yapsınlar Şeytani Mezunlar derneği yapana kadar kampüse havuz mavuz olacak diye sapıtana kadar liseye ek bina yapsaymış nokta noktalar! <.<

Düz geçiş oluyor mu diye bir bakınayım ama ben yine de Göz Kırpan
28  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 15, 2008, 00:14:42
Hacı Ömer Tarman AL,Çankaya AL,Ayrancı AL,Bahçeli AL,Dikmen AL,Çağrıbey AL tutuyor,1. çok istiyordum gerçi.Ama olmicak napalım. Hacı Ömer Tarman'ın tutmama ihtimali de var ama deniycem şansımı Hede Hödö

Bu arada senin yerinde olsam hiç üzülmezdim,ne güzel işte herkesten fazla ders yapıyorsunuz,daha iyi öğreniyorsunuz. diyomuşum Hede Hödö Bakınız:Pollyna tavırları Hede Hödö Ya ama iyi bişi olsa gerek. Bu arada eğer istediğim yerler tutmazsa TED'e gelebilirim.Özel okul düşünceleri var babamın.İlki de TED. Ama belki başka yer de olabilir. Bilmiyorum ya.Hem senle Damla'nın 2. dönem okuldan bıkmış tavırlarınız vardı sanki,korktum o yüzden.Yok projeler şunlar bunlar diyordunuz,aman ay çekemem ben Hede Hödö

Ayrıca evet Zeynep,üzülme sınavın için. Eminim her şey çok daha güzel olucak Sarılan

Dur burda olaya el koyuyorum işte çünkü tüm sene peşinden koştuğum şeyi beyinsiz bir şekilde bu sabah okulun sitesinden öğrendim <.< Genel müdür de değişmiş kim geldiyse buradan selamlar! Yönetim kurulundaki tüm tanıdıklara da selamlar! Bir halta yaramıyorsunuz! (Gülce bu özellikle yönetim kurulu başkanına Hede Hödö Annemin döneminden düzgün adam çıkmaz mı ya? Hocası deli olur milletvekili...töbet töbe neyse)

Canım bizim okul sapıttı. Kızgın Bu nası hırstır? Nasıl okulun reklamını yapmaktır ya!?!? Sapıtmışlar. Bu sene sadece 10 kişi alacaklarmış OKS ile ve o da yüzde birlik dilimden. Ki iki sene önce gayet 300 küsürlerde alanlar bizim sınıftaydı bu sene. (Onlara da selamlar! <.<) Yani şu an okulumun izlediği bu politikadan nefret etmiş bulunmaktayım.

Kampüse sığmamamız umrumda değil. Zaten iki senedir küçük sınıftayım <.< 5 senelik bir kampüs bu tip şeyler düşünülerek yapılmalıydı! Öğrenci alımını azaltarak değil! En azından ücretler sabit kaldı hıh onda abramadılar bu sene <.< Okul - Aile birliği çemkirip üstlerine saldırdı tabi <.<

Neyse okul yönetimine, reklam ve şöhret düşkünü yöneticilere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum ve gösterdikleri bu gerizekalılık örneğini tebrik ediyorum! Tıpkı intihar girişimleri olmadan camlara tel koymayı akıl edememeleri ve biri çatıdan düşmeden yangın merdivenini yasaklamamaları gibi bu da saçma sapan bir şekilde sonuçlandı tebrik ederim!

Vırt zırt öyle iyiyiz böyle iyiyiz ib, bilimadamı hay biiiiiiiiiiiiiiiip yani sinirlendiriyorlar boşu boşuna! Zaten öğrenmişim ek$i'den bizim okuldaki ib programının yandan yemişliğini.  Alla Alla Alla Alla Alla Alla Alla Alla Alla Alla Alla Alla

Ha gelmeni istemez miyim? Deli misin isterim tabi topla tüm ailen gesin hatta Hede Hödö Yeter ki şu burnu büyük tiki topluluğu azınlıkta kalsın! Hırrrrr nefretim tavan yaptı! Atatürk'ün kurduğu bir vakıf böyle mi yönetilir ya! Eşit eğitim hakkı bu mu?! Birincileri kapıp ün kazanmak! 2010'da şu ÖSS'de bir gariplik olsun valla olay çıkaracağım! Kanıtlamamım imkanı olmasa da çamur atıp rahatlarım <.<

Anlayan var mı?

Ben öfkemi dökene kadar Gülce yazmış bile Hede Hödö
29  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Temmuz 14, 2008, 22:30:30
2109 - Gözlerimin altı mormuş Acayip M-m-m-mor mu? Şaşırmış Ee normal o kadar pc başında oturunca Hede Hödö Gel ki anneme anlat <.< Bildiği tüm organları saydı bir sorun mu var acaba diye <.<
30  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Fotoğrafıma Dokunma! : Temmuz 14, 2008, 19:40:47
Ben de verdim Kahkaha Hele son zamanlarda "Yeni makine istiyorum!" diye tutturan biri olduğum için eğer yürülüğe girerse eski makineyi yeme ihtimalim var Terleyen
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 105