Hacı Ömer Tarman AL,Çankaya AL,Ayrancı AL,Bahçeli AL,Dikmen AL,Çağrıbey AL tutuyor,1. çok istiyordum gerçi.Ama olmicak napalım. Hacı Ömer Tarman'ın tutmama ihtimali de var ama deniycem şansımı

Bu arada senin yerinde olsam hiç üzülmezdim,ne güzel işte herkesten fazla ders yapıyorsunuz,daha iyi öğreniyorsunuz. diyomuşum

Bakınız:Pollyna tavırları

Ya ama iyi bişi olsa gerek. Bu arada eğer istediğim yerler tutmazsa TED'e gelebilirim.Özel okul düşünceleri var babamın.İlki de TED. Ama belki başka yer de olabilir. Bilmiyorum ya.Hem senle Damla'nın 2. dönem okuldan bıkmış tavırlarınız vardı sanki,korktum o yüzden.Yok projeler şunlar bunlar diyordunuz,aman ay çekemem ben

Ayrıca evet Zeynep,üzülme sınavın için. Eminim her şey çok daha güzel olucak

Dur burda olaya el koyuyorum işte çünkü tüm sene peşinden koştuğum şeyi beyinsiz bir şekilde bu sabah okulun sitesinden öğrendim

Genel müdür de değişmiş kim geldiyse buradan selamlar! Yönetim kurulundaki tüm tanıdıklara da selamlar! Bir halta yaramıyorsunuz! (Gülce bu özellikle yönetim kurulu başkanına

Annemin döneminden düzgün adam çıkmaz mı ya? Hocası deli olur milletvekili...töbet töbe neyse)
Canım bizim okul sapıttı.

Bu nası hırstır? Nasıl okulun reklamını yapmaktır ya!?!? Sapıtmışlar. Bu sene sadece 10 kişi alacaklarmış OKS ile ve o da yüzde birlik dilimden. Ki iki sene önce gayet 300 küsürlerde alanlar bizim sınıftaydı bu sene. (Onlara da selamlar!

) Yani şu an okulumun izlediği bu politikadan nefret etmiş bulunmaktayım.
Kampüse sığmamamız umrumda değil. Zaten iki senedir küçük sınıftayım

5 senelik bir kampüs bu tip şeyler düşünülerek yapılmalıydı! Öğrenci alımını azaltarak değil! En azından ücretler sabit kaldı hıh onda abramadılar bu sene

Okul - Aile birliği çemkirip üstlerine saldırdı tabi

Neyse okul yönetimine, reklam ve şöhret düşkünü yöneticilere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum ve gösterdikleri bu gerizekalılık örneğini tebrik ediyorum! Tıpkı intihar girişimleri olmadan camlara tel koymayı akıl edememeleri ve biri çatıdan düşmeden yangın merdivenini yasaklamamaları gibi bu da saçma sapan bir şekilde sonuçlandı tebrik ederim!
Vırt zırt öyle iyiyiz böyle iyiyiz ib, bilimadamı hay biiiiiiiiiiiiiiiip yani sinirlendiriyorlar boşu boşuna! Zaten öğrenmişim ek$i'den bizim okuldaki ib programının yandan yemişliğini.

Ha gelmeni istemez miyim? Deli misin isterim tabi topla tüm ailen gesin hatta

Yeter ki şu burnu büyük tiki topluluğu azınlıkta kalsın! Hırrrrr nefretim tavan yaptı! Atatürk'ün kurduğu bir vakıf böyle mi yönetilir ya! Eşit eğitim hakkı bu mu?! Birincileri kapıp ün kazanmak! 2010'da şu ÖSS'de bir gariplik olsun valla olay çıkaracağım! Kanıtlamamım imkanı olmasa da çamur atıp rahatlarım

Anlayan var mı?
Ben öfkemi dökene kadar Gülce yazmış bile