Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:20:06  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 76 77 78 [79] 80 81 82 ... 109
1171  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Dünya Salaklık Tarihine Geçenler : Ocak 21, 2008, 18:05:58
İnsanın: yuh, höh, eh pes yani veya abi bu kadar da olmaz harbiden saksıymış bunlarınki gibisinden sözler söyleyesi geliyor. Kısacası aramızda yaşayan insanların saçmalıklarından seçmeler.
1172  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutsuzum. Çünkü... : Ocak 21, 2008, 17:50:59
Mutsuzum, ağlamaklıyım, bitkinim, huzur istiyorum artık.

Her şeyin bir yaşı vardır derler. Doğru, ama neden bazı şeyler belli yaşlarda yaşanmak zorunda, tam da her şeyin üst üste geldiği dönemlerde beni sıkıntıya sokmakta. Bir arkadaşın ihanet tadında yaptığı teklif ve bunu reddedemeyişim neden o aynı saçma ana gelmek zorundaydı sanki. Sonunda üzülecek kişinin ben olduğumu bildiğim halde bunu neden yaptım? Bilmiyorum, ama ben kimseyi üzmek istemiyorum. Aşık mıyım? Bilmiyorum. Ne oluyor bana? Şu anda düzgün düşünemiyorum. Kalbimi elime alıp beynimle düşünmek istiyorum. Yanımda titreyen telefondaki mesajı okumaya korkmadan bakmak istiyorum, ama mümkün değil bu, şu anda değil. Ağlamak istiyorum. Gözlerimden yaş gelmiyor. Rüzgar es üstümden götür dertlerimi, teselli et beni. Yağmur yağ artık sakla göz yaşlarımı devam edeyim ben de böylece hayatıma sanki hiç üzülmemiş, hiç üzmemiş gibi. Derslerin sıkıntısı bitti şimdi de bunlar başladı. Her şey üst üste geliyor. Boğuluyorum. Anneannem bağırıyor, msn de mesaj geliyor, kapı çalıyor, ev telefonu çalıyor, etrafımda insanlar konuşuyor, bağırışıyor, masanın üzerinde dersler ve hala telefonuma mesajlar geliyor. Açıklayamadığım mesajlar. Neden sırlarımı bir yabancıya anlatıyorum ki. Bana karşı farklı amaçlar besleyen bi yabancıya. Kalbim sıkışıyor. Artık nefes almak istemiyorum, zor durumda kalmak istemiyorum. Duygusal olmaktan bıktım, zorunluluklardan bıktım sürekli her davranışımda başka insanları düşünmekten bıktım. Şu anda aklımda tek bir şey var. Huzura kavuşmak. Bunların hepsinden kurtulmak ve rahatlamak. Belli bir şeye konsantre olmak ama olmuyor, olamaz. Nereye dönsem o var her yerde herkesle. Aşk, sevgi. Bunlardan kaçış yok, ama korkuyorum. Çünkü bilmiyorum ne yapacağımı ne hissedeceğimi anlamıyorum. Karanlık bir tünelde el yordamıyla ilerliyorum ya çıkışı asla bulamayacağım ve orada öleceğim ya da iyi kötü tünelden çıkacağım. Yaralı yorgun üşümüş ve yalnız. Ama çıkamayacağım galiba o tünelden, çünkü vazgeçmek istiyorum. Her şeyden vazgeçmek. Hayata tutunamıyorum artık en azından bu yönüne. Bırakın beni sekiz yaşıma geri döneyim. Saf bir kız çocuğu gibi hiç bir şeyin farkında olmadan yaşayayım ya da burada kalayım ve bütün bunların içinde öleyim.
1173  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 35.bölüm-Darkness Deferred : Ocak 21, 2008, 00:19:00
Kolay gelsin elmind başına benim gibi bir talihsizlik gelmeden bitirirsin umarım Kahkaha Kahkaha
1174  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yarım Asırlık Yangın : Ocak 20, 2008, 23:53:47
Maşallah yani. Of nasıl dayanılır o kadar sene yanan yere. Su at su at sönmüyor delirir insan ya. Oh ama artık küresel ısınma diye söylenemez kimse kaynağı buldular Hede Hödö Hede Hödö İtfaiyeciler de isyan etmiştir artık. Öf bugün ne iş var ? Abi madene gideceğiz yine sıradan bir gün.
1175  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Luna-Evanna Hayran Kulübü : Ocak 20, 2008, 23:29:32
October avatarlar süper olmuş ellerine sağlık.  Alkış Alkış Alkış Alkış Alkış
1176  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Matematik Dönem Ödevim! : Ocak 20, 2008, 23:26:58
Sağ ol canım ama gerek kalmadı. Çok şükür hoca bana acıdı ve konumu değişti. İşin garibi bu sefer aşırı kolay oldu Kahkaha Kahkaha Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
1177  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Küçüklük Fotoğraflarınız : Ocak 20, 2008, 23:25:18
Alıntı
ve tarrnııım evet Dame aynı lunasın hele 2. resimde olamaz böyle bir benzerlik çok şekersin ya  Sırıtan Sırıtan

Ehe teşekkür ederim. (Bininci kez kendimi benzetemediğimi eklemeyeceğim bu sefer Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö)

Alıntı
Dame çok güzelmişsin küçükken

Ne yani şimdi değil miyim? Yoo değilim Hede Hödö Neyse sapıttım yine Kahkaha Kahkaha Teşekkürler

1178  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller : Ocak 20, 2008, 23:20:24
Alıntı
Ben UU okumam; ama bu bölümü okuyasım geldi niyeyse; ama şunu söylemeliyim ki ben okumayalı UU' nun uzunluğu bir hayli artmış. Merak ettim doğrusu, eskiden kısacıktı bunlar Sırıtan Neyse ben konuyu dağıtmayayım

Ehe okumuşsun işte. Neyse tekrar teşekkürler Fraktal çıldırıyordum az kalsın o 14'ler Meclisi yüzünden ve evet önceki bölümüme göre daha uzundu yaklaşık 18 sayfa sürüyor Times New Roman'la ama galiba bundan sonra uzun bölümler var hep yani en azından benim sonraki bölümüm de bu uzunlukta. Kahkaha Kahkaha Kahkaha
1179  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller : Ocak 18, 2008, 23:55:27
Teşekkürler Luthien bir şey değil. Yeter ki sözcük dağarcığım artısn Hede Hödö şaka tabi eğleniyorum ben çeviri yaparken. Kahkaha Kahkaha Kahkaha ve evet Adam'a ben de oldukça kıl oluyorum onun bu tavırlarının arkasından bir şey çıkacak ya...
1180  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller : Ocak 18, 2008, 23:00:08
Demiştim. Kahkaha Kahkaha Kahkaha -çok alçak gönüllüymüşüm ya Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha-
1181  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: En iyi "kara delik" fotoğrafı çekildi : Ocak 18, 2008, 22:51:29
Of o ne manzara öyle rengarenk süper ya. Bu gitsin başka yerleri yutsun bizim galaksiden uzak dursun ama elimize yine böyle fotoğraflar geçsin. Çok güzel oluyor böyle bakmak. Nasıl bir şeydir o ya öyle. Muhteşem.
1182  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Küçüklük Fotoğraflarınız : Ocak 18, 2008, 22:21:50
Alıntı
Dame, inanamıyorum aynı Luna' ya benziyorsun Acayip Acayip Şaşırtıcı bir benzerlik Şaşırmış Çok güzel bir bebekmişsin Sarılan

Ay çok saol Gria -Bu işte bi iş var herkes benziyorsun Evanna'ya diyor Sınıfta filmi izlerken bağırdılar hatta. Ben de mi bi sorun var benzetemiyorum kendimi. Kahkaha Kahkaha - Bu arada bebek çok şirinmiş.
1183  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Küçüklük Fotoğraflarınız : Ocak 18, 2008, 20:59:07

İlk yeni yılım mı neymiş bu hatırlamıyorum Hede Hödö

Balığımla oynarken -parmağım o akvaryumdan çıkmazdı ve hayvanlar bir hafta sonra öldüler Kahkaha-
1184  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller : Ocak 18, 2008, 20:00:25
Eh okuyunca uykunuz kaçacak ama Hede Hödö benim kaçmadı ama neyse. Son yarım sayfam geliyor bölüm.
1185  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: 34. Bölüm: Umut ve Küller : Ocak 18, 2008, 18:54:17
Luthien'in final haftası olduğu için bölümü direkt buraya koymamı söyledi. Editi de benim yapacağım anlamına geliyor bu ve yine saçmalamışım oldukça Kahkaha En erken sekiz en geç sekiz çeyrekte burada olur Kahkaha Kahkaha Kahkaha

edit:ehe pardon şey sekiz kırkbeş diyecektim dokuza çeyrek kala diye düşününce ortaya böyle bir yazı çıkmış. Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen
Sayfa: 1 ... 76 77 78 [79] 80 81 82 ... 109