Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 10, 2008, 22:16:09  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 118
1  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Bugün 15:15:03
1589 - Ben var sabah servisi kacirmak XD Var tum gun uyumak anca kalkmak  Gözlerini Deviren Var ben artik insana donmek yani Sırıtan

-Missguard imzan cok hos olmus bu arada Aww
2  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Ekim 07, 2008, 03:10:02
Hoaaa 80 kusur sayfa olmus dosyam Şaşırmış Ama bitti Kahkaha Bitttiiiii 2 saate ozgurum Kahkaha 5 saate duble ozgurum XD

Ay gozlerim yasardi valla yarin 20.00'de yatacagim dusuncesi aklima gelince Boogie Boogie
3  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: UU Seherbazları ve Kıyamet Parşömeni - İlk ve Son Bölüm : Ekim 06, 2008, 23:43:32
Ilk yorum bendeeeen Kahkaha Heley Kahkaha Odevim var yarin okurum diyordum ama baktim Luth Voldi'ye cevap veriyor (XD) N'olyo nan orda?! Acayip diyerekten dondum. Kahkaha

Asil diyecegimi demeden oncee..Bohu ilk bolumden katliam var :PSag kalanlarin adini ver ama ya Ağlayan Boyle olmaz kiiy. Ayrica kafa karistirici olur yani Şaşırmış Son bolumde
Alıntı
- Parşömeni kaybettim, özür dilerim... dedi ve bu defa acı hiç beklemediği bir anda geldi. " Kendi istedi. " diye düşündü Luthien.
kim ne dedi anlayamadim mesela Terleyen

Bir de olaylara ve betimlemelere de birazcik daha yer verirsen iyi olacak aslinda. Cok hizli gecmissin basi. Golge ne? Seherbazlar ne diye killanmiyorlar?  Ooh ruzgardir ya salla modundalar? Kahkaha Bu ikisini bir de sag kalan iki kisinin adini istiyorum Kahkaha

Ilham pericikleri tepende ucussunlar e mi Kahkaha

*Yazdiklarim anlasilmiyor yav <.<
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Ekim 06, 2008, 03:51:42
Cok degisecek ya uyumasan Dil Çıkaran Git yat Kahkaha Sallama gereksizleri Hede Hödö
5  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Saat 3'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Ekim 06, 2008, 03:07:50
Damla klasigi olarak odev yapiyorum burada sagolsunlar son saniyede siir elestirisi odevi oldugunu ogrendim <.< Herkese iyi geceler Kahkaha
Birileri varsa tabi...
Var mi? Aww
6  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ankara Cafe : Ekim 05, 2008, 22:41:09
Bi pazar ayarlayin iste Dil Çıkaran
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ankara Cafe : Ekim 05, 2008, 17:24:14
Kirmizi karanfil takariz XD XD XD XD XD
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ankara Cafe : Ekim 05, 2008, 17:03:19
Zuhahaha sen de bendensin aceleci ciktin XD XD XD Aysen'e soralim Dil Çıkaran
edit:Gulce'yle bizi bir say Dil Çıkaran
9  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ankara Cafe : Ekim 05, 2008, 16:51:41
Ben her pazar kacabilirim valla XD Bizim eski Kurtulus'taki okulda klubumuzun toplanti oluyor her pazar 9.30 - 12.30 arasi ondan sonra dersim fazla degilse her yana gelebilecek zamanim olacak Kahkaha

Hem eve yurumem 45 dk zaten hazir gitmisken tutamazlar beni Kahkaha

Not:Stupefy'la birlikte tabi ki Hede Hödö
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ankara Cafe : Ekim 05, 2008, 16:24:29
Ben bahçeli dışında bilmiyorum malesef. :/
Kurban bayramında %50 ihtimal ankara'da olacağım. ve buz pateni yapmadan gitmek istemiyorum Hede Hödö Hatta bir forum buluşması yapalım, buluşma yerimiz orası olsun. nasıl fikir? XD hep kızılayda buluşmaktan sıkıldım xD

Sen beni katil etcen di mi? Amacin bu di mi kuzu? Itiraf et! Homur homur yani homur. Erken gelin bari Dil Çıkaran Yoksa ben yine olmayacagim burada. (Ora nere? Ankara Ankara! Dondum leyn Kahkaha)

Miray bayrami beklemesek Terleyen Daha cook zaman var bayrama Dil Çıkaran Ben insanliktan cikarim o zamana sinavlardan yav Kahkaha
11  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 04, 2008, 22:54:35
Çok acıklı bi blog yazdım Ağlayan

Yahu biz zaten puan almak için evlenmiştik.Raquel,Adem'le evlenicekti ama Adem'in rl de bazı sorunları oldu. Böylelikle biz evlendik ve boşandık .P

Allahim bir daha nikaha gitmeyeyim ben o zaman Şaşırmış Reelde ailemin bahti pesimden mi kosuyor ne Hede Hödö Ayrilik saciyorum XD
12  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Ekim 02, 2008, 16:47:56
1663 - Bu bayram guzel bir sey olamiyor nedense! Hayir efendim iyi bir bayram degil. Bayramda falan degilim ben!
13  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 01, 2008, 17:05:00
hmm geliriz davet edersen Hede Hödö
edeceğiz elbet Dil Çıkaran
grup arkadaşım Aygül, yıldırım nikahı yaptı, bi  baktık evlenmiş Kahkaha hiç davet falan edilmedik Dil Çıkaran ben böyle yapmayacağım tabiy kiii

Aaaa bir bekar ben kaldım bizim grupta yani öyle mi? Şaşırmış
Hıh farkım o olsun Hede Hödö (bkz:vip alamıyorum diye üzülmüyorum aslında havaları Hede Hödö)
Yok ama valla vip değilim diye hiç üzülmüyorum. Hem niye üz- üz- üzü-le...böhüüüeeee Ağlayan Ağlayan
14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Eylül 26, 2008, 01:47:49
Bugun okulda öyle bir kavga oldu ki dilim uçukladı!
Kız kavgası oldu sağcı solcu kavgası.
Efenim Ankaralılar bilir belki Tuzluçayır da önceden sağ-sol olayları olmuş baya. Düz liseyken tabii. İşte bugun Anadolu olmasına rağmen bir sağ-sol kavgası ile karşı karşıya geldiiik..
12 ler 11 lerden birini dövmüşler. bu da dayısını çağırmış. dayısı yunusmuş. yunusları toplamış gelmiş. 12 leri bir güzel dövdü bunlar.. Sonra bugun bu çocuk ülkü ocağından birilerini çağırmış 12 lerde kominist arkadaşlarını çağırmışlar.. bla bla.. Acayip pis karıştı ortalık. silahlarla,sallamalarla bastılar okulu çıkışta. hepimiz servislere kaçtık. 12 lerin en belaları bile korkudan öldü diyebiliriz... İşte böyle tuhaf bir okulum var benim. ve hayatımda ilk defa böyle bişi yaşadım. Göya Anadolu olduk.. Ama denilenlere göre olay şuymuş; şimdinin 12 leri eski belalı düzlüleri tanıdığı için olay çıkabiliyomuş. biz hiç düz tanımayacağımız için biz 12 olunca okul çok daha güzel olucakmış bla bla.. Tırsıyorum!  Kararsız

Ne yuh kavga mı Şaşırmış Öh arka toplama yöntemleri harikaymış yani! Yani...hala...ama...neyse. Uzak durmalı da 12'ler eski düzlüleri tanıyorsa siz de onları tanıyorsunuz işte böyle böyle sonsuz bir zincir oluşmaz mı bundan? Hede Hödö

Öf kötü ama yav Şaşırmış Bizde öyle bir şey olsa...hani kampüse giremezler o ayrı mesele de Hede Hödö Eee...kan çıkar valla! O kadar çok siyasetçinin çocuğu bizim okulda ki... I ıh düşüncesi bile korkunç, ama olsa bile nedeni hocaların korkusuzca konuşmaları olur Kahkaha
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Eylül 25, 2008, 09:13:28
geç kaldım kusuruma  bakmayın Kahkaha

Esra Abla doğum günün kutlu olsun Sarılan
Daha nice yaşlara Öpücük

saol bebişim benim Kahkaha
esracım canım benim doğum günün kutlu olsun  Sarılan Sarılan Sarılan

uzun zamandır göremiyorum seni ya çok teşekkürler bitanecim Sarılan

AAA Esra Abba'nın doğumgünüymüş.Kusura bakmayın ya hep geriden geliyorum gahhretsin.

Heppi Börtdey Abba!!

olsun canım doğum günü kızı bile geç kaldı nasıl olsa Hede Hödö  çok çok çok teşekkür ederim canım benim Sarılan

Hoa ters görüyorum bunu di mi? Şaşırmış Haftaya falan yazıyor önümüzdeki ay falan hatta Şaşırmış Nolamaz yani Ağlayan (bkz:nete girememenin kötü yönleri <.<) Bundan sonra ajandama sadece sınav ve ödevleri yazmayacağım Dil Çıkaran

Esra geçmiş doğum günün kutlu olsun canım Kahkaha Nice mutlu, huzurlu başarılı, gönlünce senelere Kahkaha Sarılan

Telafi etme amacıylan:

bkz:
ve

bkz:

Not:Ay ama kaçırdığıma gerçekten üzüldüm ya Ağlayan Kahrolsun okul <.<

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 118