Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 16:36:05  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 79
1  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Bugün 02:46:17
Öğrendim ki facebook (gruplar) ve ekşi sözlük tamamen güvenilir kaynaklarmış.

..........olduğunda IB olduğunu anlarsın.
-Yatmadan önce saate bakıp 3'ü geçtiğini gördüğünde. "Ah erken yatıyorum." diyorsan.

Ki bu şu demek oluyor ki ben bu akşam erken uyuyacağım Hede Hödö Boogie Boogie Boogie
2  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutsuzum. Çünkü... : Dün 05:01:09
Mutsuzum demek şu anki halimin yanında gülünç kalır. Öyle ki biraz daha ulursam tüm ev kalakacak. Ya bir insan sabaha kadar iki proje için çalışıp ikisini de mi yetiştiremez? Al işte yetişmedi. Canımı yakan bu değil. Pembe gözlüklerimin düşmüş olması. Geçen hafta verilen ve perşembeye olan bu ödevden benim çarşamba sabahı haberim oldu. Hoca yarın veriyorsunuz dedi dalga geçercesine. Niye söylemediler bana? Aslında nedeni gayet açık <.< Hocasına kadar kompleksli hepsi ya! Provaya git dersi kır sora da ödevi yarına ver oo serbest kıyafetle gelmeyi biliyorsunuz bakıyorum. Dışarıdan öyle tabi. Oysa gerçekte provalar yüzünden kaçırdığım dersleri yakalamak için 3 gündür 3'lere kadar ayaktaydım ve artık geldiler yani. Halimden memnundum şu an ama anlaşılan o ki kulenin duvaralrını yükseğe çekmenin zamanı geldi. En tepeye öyle ki seslerini bile duymayacağım. Ancak öyle rahatlarım çünkü artık yüzümün ıslaklığı fayda etmiyor. Notumun düşük olacağı ve sırf bu projeler yüzünden TS tehlikesiyle karşı karşıya olduğumun korkusunu ise eklemiyorum bile.
3  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Dün 00:13:16
2628 - Ne kadar duyarlı hocalarım var projeyi son günde haber verip yarına bekliyor. Oh canlarım feda hepsine sabahlatıyorlar beni oh ne güzel sayelerinde doya doya güneşin doğuşunu izleyeceğim ne kadar düşünceliler. <.< Töre metniyle ile boğuşarak, defter çekerek ve ders çalışarak geçen bir gecenin sabahında 4. ders sınavdan çıktıktan sonra provada morluklarıma yenilerini eklerken pek bir eğleneceğim yarın anlaşılan <.< Off cuma da tarih quizi vardı u nutmuşum hırrr <.<
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Dün 00:08:03
Ekledim Kahkaha Kahkaha
5  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 23:29:38
Yok hayır onları biliyoruz da yine de grup değiştirmek isteyen falan olur diye tam ayarlansın diye böyle yaptık. Tek konuya yığılma olmasın diye hani Kahkaha Kahkaha
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 23:23:46
Önemli Duyuru:

Gruplar belirlenmiştir. Aşağıda ismi yazılı olmayanlar ilk grup dışında istediklerine başvurabilirler.

Başvuru için istediğiniz grubu da yazarak Hey Ho Lou’ya veya bana öm atabilirsiniz.

1.Grup = Heygenerup
-Hey Ho Lou
-Dame

2.Grup = Ertesi Haftaya
-Madeleine
-Daniel Ecem Radcliffe
-

3.Grup: Edebi Metinler Genel
-Göreceli Kavram
-
-

4. Grup: Göstermeye Dayalı Edebi Metinler
-
-
-
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 19:51:40
Bakacağız ona artık çünkü şiirin öyle her masa başına oturduğunda yazabileceğin bir yazı türü değildir. Kahkaha Kahkaha Belli bir duygu yoğunluğu gerektirir, ilham perilerinin teğende uçuşmasını beklemen gerekir bazen ve onlar senin inadına gelmeye de bilir. Her şey o anki ruh haline, o anki sana bağlıdır. Benim için öyle en azından, neyse. Bu yukarıda saydıklarımın her hafta birinin başına gelme olasılığı nedir? Hımm zor sanki Kahkaha Kahkaha Yani haftada bir kesintisisiz ilham gelir, kendime de güveniyorum ben şiir yazacağım diyen 3 kişi bulabilirsek oladabilir aslında ama yani yazı türleri de şiir makale deneme falan ile sınırlı değil ki bambaşka şeyler üzerine de yoğunlaşabiliriz. Ki ben o bambaşkadan yanayım. O ne dersen eğer ee şu anda bir fikrim olmadığını itiraf etmek durumunda kalacağım Kahkaha Kahkaha (Destan veya manzum öykü dermişim bir de Hede Hödö şaka tabi Kahkaha Kahkaha manzum öykü aslında fena değil ikimizin de istediği olur ama yok neyse sınırları zorlayalım Kahkaha Kahkaha)
8  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 19:27:30
Açıklayıcı olup olmadığını bilmem ama anladım ben yani Kahkaha Şey ama zaten ilk iki grup hikaye odaklı çalışacağı için 3 ve 4 'ün farklı şeyler yapmasından yanayım ben ki Aslı'da toplantıda makale deneme türü şeyler düşündüğünü söylemişti 3. grup için 4. grup için de bence aynısı olmalı ya da tamamen farklı bir şey belki de. Sadece hikaye üzerine yoğunlaşmamalıyız. İki hikaye neyimize yetmiyor hem Kahkaha Ayrıca Genç Yazarlar Çetesi diyor hem değil mi? Genç Hikaye Yazarları Çetesi değil Kahkaha Kahkaha Yani kendimizi her konuda geliştirmemiz lazım demeye getirmeye çalıştım kısaca Kahkaha Kahkaha
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 18:12:31
Aa sayımız artmış Kahkaha Kahkaha Hoşgeldiin Kahkaha Ee şey zaten 3'lü gruplara ayrılıyoruz ve sadece ilk iki grubun konusu belli şu anda. Şimdilik 3. grubun yapacağı işi kararlaştırmamız gerekiyor öncelikle ama...ama biz 12 kişi olmuşuz Kahkaha Kahkaha O zaman 4 grup olabileceğiz Alkış Alkış Alkış Ayy 4'ü de kararlaştırmamız lazım o zaman yani hafiften bir belirsizlik içindeyiz  Terleyen
10  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Mayıs 14, 2008, 16:54:57
Ne Düşünüyorsun : Töre için nasıl gifler yapabilirim acaba?
Ne Hissediyorsun : Öfke kesinlikle öfke ve uykusuzluğun getirdiği sinir bozukluğu
Ne Tıkınıyorsun : Hiç ama kahve kavanozunu tamamen yemem lazım sanırım. Bu akşam uyku yok bana <.<
Ne İçiyorsun : Su
Kaç Saattir Nettesin : Ne bileyim ya zaman kavramım kalmadı eyvah 2 saat olacak neredeyse Ağlayan Ağlayan
Nette Sonra Ne Yapacaksın : Töre adlı oyunun afişini yapacağım ve broşürünü hazırlayacağım. Coğrafya ve Kimya defterlerini çekeceğim. Like Water for Chocolate'ı ve Paves'in Ay ve Şenlik Ateşleri'ni okuyacağım. Fizik, kimya, matematik test çözeceğim. Ayrıca fizik, kimya, matematik, tarih ve almanca çalışacağım. Yarın serbest gideceğim için kıyafet seçeceğim. 2 sf tarih özetini yazdıktan sonra pestil kıvamını çoktan geçmiş olacağımdan masa başında sızmayı düşünüyorum <.<
11  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Her Şey Kafem İçin!! Yedinci Bölüm: Neden bu kadar karışık? : Mayıs 14, 2008, 16:34:12
Halledeceğim okulu zaten toptan merak etme az kaldı. Her Şey Kafem İçin her an gerçek olabilir.

Bu aralar haberlere iyi bakın Hede Hödö Şunun gibi bir şey olabilir.

"Ya Hogwarts'ı Bulun Bize Ya Da Sistemi Değişin. İkisi de mi İşinize Gelmiyor? O zaman Ödevlerimi Sen Yapacaksın ve Hepsi 100'lüK Olacak!" diye isyan eden öğrenciler kendilerini müzik odasına kilitleyip camdan isteklerini bağırdılar. HP tarafından beyinlerinin yıkanıldığı ve artık gerçek hayata uyum sağlayamadıkları görülen D.K G.G ve M.H.A uzun uğraşların ardından bir daha ödev verilmeyeceğine, Serdar Hoca'nın onlara bağırmayacağına, kendilerine uygun birer arkadaş (!) (D.K şiddetle istemese de <.<) bulunacağına ve Hogwarts'a biletlerinin hazır olduğuna inandırıldıktan sonra müzik odasından çııkmayı kabul ettiler. Çıktıkları anda alıp alıp havaya atılan gençler tüm öğrencilerin  dertlerine tercüman olmuş gibi görünüyor. Yine de sağlık kontrolü için.....
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 14, 2008, 15:35:57
Hımm neyse galiba anladım ben onu Kahkaha Kahkaha
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 14, 2008, 15:31:09
Hö? Ne? Nasıl yani? Kardeş o işlere biz bakmıyoruz yan klüp ilgileniyor Hede Hödö Ayy buna bile gülemiyorum ya ühüü Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Şu an resmen ağlamak istiyorum uluya uluya ağlamak. Ağlayan (kesmedi bu smiley <.<) Hoca koroya gidip derse girmiyoruz diye önce derste direk ezdi sonra da konuya devam ederken aydın insanın özelliklerini sayıp sanatçı olmasını ekledi. Nan geldin bize kızdın koroya gittik diye sanatçı olun dedin sonra! Perhiz ve lahana turşulu bir atasözü var bilirsin sen de, eh yaptığın ne o zaman?

Zaten gergin, sinirli ve yorgundum bir de ilk derste yapılan bu yorum tuz biber ekti her şeye iyice. Tüm gün provaya gidelim orada imanımız gevresin bir de gelip abuk sabuk insanlar tepemde.... Sırf hoca olsa o da iyi hmpff <.< Bir olay çıkaracağım o olacak fitilin ucu ateşlendi zaten laf dokundurtmalara başladım ama yetmiyor bana nedense daha çok mahalle kavgası çıkarıp saçını başını yolmak istiyorum hepsinin ve laf sokarken bu dürtüyü bastırdığım için gözlerim doluyor. <.< Hırrr garip huylarım olması gerçekten rahatsız edici bir insan sinirden çatlayınca önce kekeler sonra karşıdakine vuramıyor ya da ağzının payını veremiyorsa ağlar mı ya <.< Yanlış anlıyor herkes iş öyle olunca. Bir ağlarsam sinir krizi geçiriyorum demektir zaten ama hangisi inanır ki, cinnet geçireceğim bu gidişle.

Of yemekhanede de bir oraya koş dön geri gel buraya koş grup olun kedi olun sürününün aristokrat olun şarap için dans edin el çırp zıpla solosu olanlar kalksın yeri gelince kalkıp oturun hoba yanlış kalktın sil baştan şeklinde giden provanın üzerine çok iyi gidiyor bu mükemmel (!) arkadaşlarım. <.< Zaten çalıştığımız yerin de etrafı camla çevrili üstüne bir de tüm okula da rezil oluyoruz her gün. Sen yerleri temizle o arada kedisiniz siz gel buraya sürün bağırışları arasında onlar da bön bön baksınlar. Cats müzikaline de kedilerin hepsine de var ya.... Zorla nefret ettirecekler yani <.<

Derslere yetişemeyişimin üzerine bir de bu yorgunluk ve sinir bozukluğu eklenince pek de bir tatlı oluyorum yani <.< Pazartesiden beri uyuyamıyorum doğru düzgün ha zamanında yatma şansını yakalasam bile en az 2.30'a kadar falan öksürük krizi tutuyor uyuyamıyorum. İşin kötüsü öksürünce nefesim de tıkanıyor. Hobaa kalk otur uyku muyku yok <.<

Sınav konularındansa haberim bile yok şu an zaten ve yarına yetiştirmem gereken 2 proje varmış bu sabah öğrendim ayrıca Almancacı da bir proje istedi. Çekilecek 2 defter var. Okunacak 2 kitap çalışılacak 8 ders ve hepsi bu akşam olmalı <.< Sabahı bulurum yine <.< Ha bir de Almanca sınavı var yarın hmpff <.< Bu kafayla gider yine İngilizce yazarım herhalde alırım garip bir not otururum aşağıya <.<
14  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Mayıs 14, 2008, 02:12:56
Hırrrr öğrendim ki dersler bir anda bindirince uyku denen şeyin feda edilmesi bile yetmiyormuş. Ayrıca uyanıklık edip defterleri fotokopilettirmek lazımmış. <.<
Ve ayrıca öğrendim ki seneye olmasa bile 11'de koroya devam edip edemeyeceğime dair kesin bir karar vermem gerekiyor bir an önce.
Ha acı bir şekilde bir şey daha öğrendim. Gecenin ikisinde babanı bile arama <.<
15  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Mayıs 13, 2008, 21:41:25
2639 - 8 tane çekilecek defter, 5 tane test kağıdı, 6 tane çalışılacak ders, 3 tane okunacak kitap, yazılacak bir bölüm ellerimden öperler ve hepsi de yarına. Artık zamanım olursa bir de uyurum falan herhalde, yarına hazırlanmaya çalışırım, ama nerdeeee artık provanın ortasında bayılınca fazla zorladık galiba derler umarım anlar artık yani off çektiğim çileye bak! Uzun bir süre müzik duymak istemiyorum galiba <.< ama servise sabah kulaklıklarımla gireceğime eminim hmpff <.< İradesiz uykusuz ben <.<
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 79