Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 00:48:12  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 89
46  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Haziran 06, 2008, 10:42:09
Yeniden dönmenin şerefine bi liste çıkardım Kahkaha
Marissa Ablam:Her zaman sıcakkanlı ve melek gibi olduğu için Sarılan
Gria Himonas:Çok iyi bir dost ve aynı zamanda sırdaş olduğu için Sarılan Gözlerini Deviren
İruzy:Kelimeler yetmez tanımlamaya her zaman yanımda olduğun ve bitanecik dostum olduğun için Sarılan
Miss-Potter:Kankilerin bitanesi ne desem ki başka.. Her zaman yanımda olup bana verdiğin destekler için Sarılan
JameSrius:Aramızdaki bağları kopartmadığı ve gerçekten iyi bi dost olduğu için Sarılan
Ginevra:O kadar ortak noktamız var ki..Canım her zaman dostum olduğun için.. Sarılan
BellaCiao:Aybükecim..Canım benim çok tatlı ve şeker gibi bi insandır aynı zamanda çok sevdiğim bi dostum kankim olduğn için.. Gözlerini Deviren Sarılan
Holy_Solemn:Zeynep ablacım..Ablalarım içinde sevdiklerim ve değer verdiklerimdendir..Her zaman sevecen her zaman sıcakkanlı olduğu için.. Sarılan
Esn:Esra ablam..Ablalarım arasında sevdiklerim ve değer verdiklerimdendir..Gerçekten çok iyi bir insan çokda sevecen bir abla bir dost olduğu için Sarılan
_SePeT_:Fındıklı çikom benimmm..İlkaycım çok fazla yakın olmasakda ben seni çok seviyorum canım benim Sarılan
Rubeus_early: ''Kanki'' demeyi çok sevdiğim insanlardan biridir..Erencim canım kankimm..! Sarılan
Feanor Tasartir: Çok iyi bir dost çokda iyi bir sırdaş olduğu için Sarılan
Hasta Siempre:İremcim canım bana ettiğin yardımlar için çokda iyi bi dost olduğun için Sarılan
Sürgün Melek: Hatice ablam..Haitce isminden nefret ederim ama ablama o kadar yakışıyor ki.. Nickindende belli o bir Melek o bir.. o Benim bitanem canım ablam Melek ablam.. Sarılan
Bngi: Bengücüm..O kadar fazla tanışmasakda ben seni seviyorum kanım kaynadı böle Kahkaha Sarılan
Frank_McCourt:Erkincim..Çok iyi biri olduğun ve sırdaşım olduğun için bazen böle anlattıklarımla seni sıktım ama yinede Sarılan
Dame: Damlacım fazla tanışmasakda.. Ben seni seviyorum kanım kaynadı sanada canım Sarılan
Polyanna_(elif):Elifcim canım çok seviyorum seni çok iyi bir arkadassın Sarılan
Stupefy: Canım senide fazla tanımıyorum ama yinede Sarılan
_LİLY_:Ahh canım benim..Çok iyi bir dost olduğun ve bnde yerin ayrı olduğu için Sarılan
Pesimist_RG:Meryemcim canım çok seviyorum seni Sarılan
Derhavril: Nazotum canım benim seviyorum senide..Hemde çok Sarılan
Har_mon_ald:Pek fazla tanışmasakda seni çok sevdim ben Sarılan
MissGuard:Mervecim..Canım çok seviyorum senide Sarılan
Despina:Canım fazla tanışmasakda seviyorum ben seni..Canım öğretmenim Dil Çıkaran Sarılan
Pansy:Esmacım canım öğretmenim senin sayende valla shop-imza filan yapmayı öğrendim-öğrendik canım teşekkürler..Ve sevgiler.. Sarılan
19_emma: Çağtay sensiz çekilmiyor buralar..Sende dönsen eskisi pff.. Kararsız
Neyse bn seni çok seviyorum sende dön artık  Gözlerini Deviren Sarılan Sarılan
47  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Haziran 05, 2008, 22:43:57
Evanescence - Bring Me To Life (Live)
48  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Claire Pace (Ginnys) : Haziran 05, 2008, 22:39:47
Teşekkür ederim canım Sarılan
Geri dönmek güzel gerçktende Gözlerini Deviren

Fındıklı çikom nerelerdesinn!! Gözlerini Deviren
49  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Claire Pace (Ginnys) : Haziran 05, 2008, 22:36:36
H.buldummm Gözlerini Deviren
50  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutluyum. Çünkü... : Haziran 05, 2008, 22:35:42
Mutluyum çünkü..
Sınavlarım bitti okullar bitiyor veeeeee...
Cafeme geri döndüm Cafemi Seviyorum !
51  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Claire Pace (Ginnys) : Haziran 05, 2008, 22:30:40
Teşekkür ederim H.döndüm Gözlerini Deviren
Sizleri çok özledim yahu Dil Çıkaran Kahkaha
Bnde sevindim bnde  Sarılan

Haklsın Ayse abla çok haklısın hemde biliyorum bazı hatalar yaptım ve özür dilerim herkezden ama gerçkten o zaman gitmem gerekti olanlardan bi nebze olsun uzaklaşmak belkide kaçmam gerekti yeniden kafamı toparladım ve işte burdayım eskisi gibi ''ginnys'' yada ''Claire Pace'' olarak  Cool Cool
52  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Claire Pace (Ginnys) : Haziran 05, 2008, 22:16:14
Çok çok teşekkür ederim öncelikle Gülümseyen
Nevracım Başatın kasıtlı bişi yazdığını sanmıyorum sende yazmadın o yüzden olayı büyütmeyelim geldim şöle rahatça bi sevinelim Gözlerini Deviren
Söylediklerinde haklsın bitanem irem'm..
Bi bocalama dönemi oldu yanlış kararlar verdik ama geçti bitti ve gereksizleride salla gitsin Sırıtan Gözlerini Deviren

Hoş döndüm tatlım hoş döndüm Sırıtan Evt artık unuttuk o geçen günleri Sırıtan

Aybükecim k.bakma seninde büyük payın var hatta herkezin var Gözlerini Deviren

Ama bu saydıklarım baya bi yol gösterdiler sağolsunlar Kahkaha Kahkaha
53  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Claire Pace (Ginnys) : Haziran 05, 2008, 22:03:09
Merhaba Gülümseyen
Buraya tekrar dönmek buraya bişiler yazmak ve cafenin o nefis görüntülerini görmek güzel Gülümseyen
Bu arada bni tekrar buraya döndüren ve kararlarımı vermemde yardımcı olan bütün dostlarıma içten teşekkür ederim özelliklede: Dilşat-İrem-Tuğçe ve Başat'a.. Gözlerini Deviren
Ehh baktım meydan farelere kalmış kedi tekrar dönsünde ortalığı temizlesin dedim..
Fazla sevinmeyin artık gitmeye niyetim yok Kahkaha
Hata bir kere yapılr ikinci bi şansa herkezin ihtiyacı vardır bn o 2.şansımı kullanıyorum her anlamda Göz Kırpan
Özledim hepinizi..
Seviyorum sizleri ve cafe'miiiii...!!!!
Cafemi Seviyorum !

Not:Bütün tatsızlığı hallettim kim ne derse desin umursamam bn keyfime bakıcam bundan sonra Kahkaha Kahkaha
54  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Claire Pace (Ginnys) : Mayıs 24, 2008, 11:22:13
bu yazıyı içimden gelerek yazıyorum..
sabah sabah melankolik bir anıma denk geldi bnde yazmak istedim..
eğer bir gün,hangi sebepten olursa olsun burayı terk etmek zorunda kalırsam hepinizi her zaman mükemmel daime yardım sever ve melek gibi insanlar olark hatılamak isterim..aramızda hangi tartışma olursa olsun,hangi diyaloglara hangi sebeplerle girmiş olalım her zaman mükemmel dostluklar mükemmel arkadaslık tattığım için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istedim..kalbini kırdığım bir kaç kişi var onlardan isim vermeden özür diliyorum gerçekten..hepiniz burda büyük-küçük mod-yada üye hepiniz benim ailem gibi oldunuz..hepinize gerçekten canı gönülden teşekkür etmek istedim..burda tek tek isimler saymicam çünkü onlar kendilerini biliyor..farklı şehirlerdede olsak farklı inançlarada sahip olsak ben her zaman sizi çok sevdim ve saygı duydum..bana bir çok deneyim kattınız yaptığım bazı şeyleri görmezden gelerek tatlıca uyardınız bunların hepsi bana farklı deneyimler yaşattı..hepinize ayrı ayrı öpücükler yolluyorum..kucak dolusu sevgilierimle her nerde veya ne şekilde olursanız olun hepinizi çok seveceğim bunu unutmayın..hep mutlu ve benimle kalın.. Öpücük Gözlerini Deviren Sarılan
Ewet burdada belirttiğim gibi sanırm o zman geldi ve ben gidiyorum..
Bazı sebepler ve bi kaç kişiyle aramda yaşanan olaylardan dolayı ve cafenin eskisi gibi tadı kalmadığına inandığımdan dolayı siteyi bırakıyorum..
Sizinle acı-tadlı 6-7 ay geçirdik bu süreç içersindede hem sevindim-hem üzüldüm yani her türlü deneyim yaşadık beraber Gülümseyen
Nezii ablaya katılmaktayım cafenin eski sihri kalmadı bazı insanlar gelip çamura bulandırdı..
Ama ne derler bilirsiniz''kediler gidince meydan farelere kalır'' anlaması gereken kişi anlar umarım Göz Kırpan
Her ne olursa olsun bn sizi çok sevdiğimi belirtmek istedim..
Lafı fazla uzatmadan gideyim ben bana emeği geçen bütün herklezlere çok teşekkür ediyorum kucak dolusu sevgilerle..
Hoşcakalın Keyifli yorumlar Gülümseyen
55  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Bir Potter Masalı Hayran Kulübü : Mayıs 24, 2008, 11:07:38
Siteyi bıraktığımdan dolayı kulüp başkanlığınıda ''Madeleine'' ye devrediyorum..
Keyifli yorumlar..
56  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ginny Weasley Hayran Kulübü : Mayıs 24, 2008, 11:04:18
Siteyi bıraktığımdan dolayı kulüplerimide kilitliyorum dileyen yeni bi Ginny Weasley Hayran Kulübü açabilr..
57  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Mayıs 23, 2008, 23:44:16
Gülşen-Muhtelif Zamanlarda Kahkaha
Bizim şarkımız kankimmm Sırıtan Sarılan
58  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Mayıs 23, 2008, 19:56:02
Mor ve Ötesi ft Şebnem Ferah -Benim Küçük Sevqilim
59  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Mayıs 23, 2008, 19:46:07
Evanescence - Lithium Gözlerini Deviren
60  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Mayıs 23, 2008, 10:59:53
Öğrendim ki.. Bir insana haddinden fazla değer verip ilgi gösterirsen bi gün seni terk eder ve sen yine karanlığına dönersin..Oda atlıyacak başka kollar bulur..Ama yok canım onlar sadece kankilerdir sizin söledikleriniz ise sadece kuruntudur değil mi ? Göz Kırpan
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 89