elbetteki weasley ailesi çünkü bn kendimi bir weasley gibi görüorum(kaçık olduğumu düşünmeyin lütfen!!!)çok tatlı bir aile...ama malfoy ailesinide çok sewiorummm!!!!ama oyum weasley ailesine....
ben farklı bişi söliim bence CEDRİC DİGGORY daha tatlı daha karizmatik wede yakışıklı...harry gözlüklerini çıkarınca çok iğrenç we tipsiz oluo doğru şimdi:):)ron da çok tatlı ama bn sewmiorum pek en süperiii CEDRİC bnce tabii herkesin özgür düşüncesi olmalı....
bnce voldemort ölecek ölürkende harry götürecek yani ikisi de ölecek bnce...ama sadece voldemort da ölebilir çünkü şuana kadar hiç bi filmde kötüler kazanmadı:))) j.k rowling deişiklik yapıpda kötüleri hakim etmes herhalde....
tabi kide ginny çünkü çok sempatik tatlı şirinsewimli yani her yönden çok ii sıcakkanlı bi kız harry i tebrik ediyor ömür boyu ayrılmamalarını diliyorum:):)hermionede çok ii güzel bi kız ama çok bilmiş tabi burdan bana göre - puan alior:( herkesin zevki farklıdır tartışılmas ama bn ginny hastasıyım o yüzden onu seçerdim....
:)bn bayramdan sonra alcam kitabı çok merak ettim şimdi herkes bişiler uyduruo acaba doğru mu??? nessse alanlar biras ip ucu wersin yaa merakda bırakm ayın nolur