Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:23:13  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Diğer Konular / Hatırlanan Sözler / Ynt: Birinci Bölüm: Bedel : Şubat 10, 2007, 22:26:47
süperdi tek kelimeyle söylencek başka söz yok her dakikası ayrı bir heyecan ama dumbledore için üzüldüm çok erken öldü emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok güzel bi bölümde.
2  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: 18 - kitabın kilit bölümü : Ağustos 11, 2006, 21:48:02
bende okuyamacağım artık çatlarım meraktan ama beklediğimize değecek bu bölüm herşeyin dönüm noktası. sabırla bekliyorum ahh ahhh
3  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: HARRY POTTER VE ANKA KUŞU'NUN ÇIĞLIĞI 7.BÖLÜM : Ağustos 07, 2006, 19:54:06
canım arkadaşım harika bir bölümdü yine. ne kadar daha önce görmüş olsamda tekrardan okumaktan büyük bir zevk aldım. her zaman dediğim gibi hayalgücüne hayranım ve eminimki ilerleyen yıllarda bunu geliştirecek ve daha büyük şeyler yapacaksın. seninle şimdiden gurur duyuyorum ellerine sağlık bu güzel bölümü bize okuttuğun için.
4  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: 17.Bölüm "Karanlık Davet" peter gerçek bir hain bill ve buzkıranın sonu mu geldi : Ağustos 07, 2006, 12:42:38
yani süper bi bölümdü. julia sirius ilişkisine şaşırdım. bana sanki julia iyi tarafa geçebilirmiş gibi geliyor. ayrıca 18. bölüm yine çok heyecanlı olacak. o insan hepsini çok şaşırtacak. gittikçe ilginçleşiyor hikaye. ellerinize sağlık çevirdiğniz için arkadaşlar.
5  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: HARRY POTTER VE ANKA KUŞU'NUN ÇIĞLIĞI 5.BÖLÜM : Ağustos 03, 2006, 15:36:12
kesinlikle beklediğinize değecek arkadaşlar. ben arkadaşımın editörü olarak onun yazdıklarına hayranım ve eminim ki sizde olacaksınız bundan hiç şüpheniz olmasın sadece biraz bekleyin.
6  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: On Altıncı Bölüm: "Bill Azkabada ve Snape'in başı dertte" : Temmuz 29, 2006, 15:37:58
arkadaşlar ne zaman yayınlancak bugün yeni bölüm çok merak ediyorum.
7  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: HARRY POTTER VE ANKA KUŞU'NUN ÇIĞLIĞI 1.BÖLÜM : Temmuz 27, 2006, 20:28:24
smusagi'de yollar herlade artık bu bölümü Delidir. sizi çok bekletmez. Kahkaha
8  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: On Altıncı Bölüm: "Bill Azkabada ve Snape'in başı dertte" : Temmuz 18, 2006, 11:09:17
yine çok değişik bir bölümdü. Bill'e üzüldüm kimbilir daha neler görecek. Öte yandan Snape'i bu halde görmek çoook garip doğrusu. Ama burda çok daha iyi bir konumda en azından. Şu 14 aile çok ilgi çekici. kimler olduğunu umarım yakın zamanda öğreniriz. ayrıca flatcher'a ne olmuş bu kadar merak ettim. çok kötü görünüyordu. ve tadımlıkta geçen peter sahnesi çok kafa karıştırıcı ama bence peter arkadaşlarına ihanet etmez. yinede bekleyip görücez. çeviren arkadaşlar çooooook ellerinize sağlık.
9  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: On Dördüncü Bölüm: Voldemort : Temmuz 05, 2006, 14:16:51
süper bir bölümdü yine ya.. arthur zavallı ya çok üzüldü. onun yerinde olmak istemezdim. ayrıca bu snape giderek kanım ısınıyor. süper bi casus. ve şu deney oldukça merak uyandırıcı. bill artık azkabanda burdan sonrası çok heyecanlı olcak. ayrıca 18. bölüm yaklaştıkça heyecanımız artıyor ne ollcağına dair. umarım bu  bir ay çabuk geçer.
10  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: On Üçüncü Bölüm: Kaçaklar, Potterlar, Weasleyler ve Rita Skeeter : Temmuz 03, 2006, 19:19:14
gerçekten 18. bölüm süper bir bölüm olcak. hiç tahmin etmeyeceğimiz birşey var. ama şu anda harika gidiyor bence rowlingte böyle birşey yazabilir kitaplar bittikten sonra.  neyse valla sabırsızlıkla bi sonraki bölümü bekliyorum biran önce akşam olsa.
11  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: 7. Bölüm - Melez Prens ve Çatalak : Mayıs 21, 2006, 17:19:44
ee arkadaşlar bu hafta yeni bölüm yok mu acaba?Ne??
12  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: 7. Bölüm - Melez Prens ve Çatalak : Mayıs 14, 2006, 15:21:40
heyecan daha yeni başlıyor. yine çok heyecanlı bir bölümdü haftaya okuyamayacağım için üzülüyorum ama kısmet. çevirdiğiniz için ellerinize sağlık.
james ise bak o çok özel bi durum. umarım herşey herkesin gönlünce olur bu konuda.
13  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel'in kız arkadaşı : Mayıs 12, 2006, 23:22:17
bence haber saçma kesinlikle dedikodudur linklerde ki yazıları okudum bana biraz abartı gibi gelmiş amy ve daniel bi kere hiç yakışmıyorlar ki
14  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: Altıncı Bölüm: fırlama harry ve james-lily aşkı : Mayıs 08, 2006, 19:55:18
yine çok güzel bir bölümdü benimde tadı damağımda kaldı iyi bir kılkuyruk görmek çok şaşırtıcı doğrusu ama alışıyorum ufak ufak ayrıca hiç göremediğimiz james-lily aşkı da gerçekten çok güzel
harry ise o bambaşka bir durum onu böyle göreceğimizi tahmin bile edemezdim ama oluyormuş. daha neler göreceğiz bakalım.
luthien çooook teşekkürler çevirdiğin için yoksa biz bu güzellikten mahrum kalırdık...... Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren   Sırıtan Dil Çıkaran
15  Diğer Konular / Unutulmayan Sözler / Ynt: Beşinci Bölüm: çapulcuların son toplantısı : Nisan 29, 2006, 12:14:22
heyecan artıyor ve süper olaylar olacak bu harika bir şey ellerinize sağlık çeviri için türkçesini kafa yorma gereksinmi olmadan çok güzel   Kahkaha
Sayfa: [1] 2