o kadar emek vermişim emeğin karşılığını görmek benim isteğim lutfen bi cevap yazzınnn

tuğçecim sen düzgün yayınlalamışsın ben düzeltiyorum

ayrıca şunu söleyim el emeği olan tüm şeyler güzeldir eline sağlık yetenekli arkadaşım
+rep

|
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ekim 12, 2008, 07:30:00 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Duyurular: Harry Potter Cafe'e de MySpace'de! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|