Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 11:54:28  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 29
1  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Hayri Potur Harry Potter'a Karşı : Dün 15:36:15
Dilşat'a katılıyorum ne gereksiz bir şey bu.Bir karakterin orjinal haliyle dejenere olmuş halini karşı karşıya getirmek Hede Hödö 
2  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Charmed : Dün 15:24:25
Memnun oldum Erkin. Teşekkürler. Gayet iyi vakit geçiriyorum  Kahkaha
3  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya/29 Temmuz Forum Buluşması : Dün 00:48:29
Bende gelim mi  Dil Çıkaran Gam kimsenin niyeti yok gibi. Nerde oturuyorsunuzda bir  dolu Antalya gördüğüme eminim oysa  Gözlerini Deviren
4  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: İtiraf Ediyorum : Temmuz 18, 2008, 15:45:33
İtiraf ediyorum. 3. Saç kurutma makinemi de bozdum.  Gözlerini Deviren Vatana millete hayıtlı olsun Hede Hödö Gidip yeni bir tane fön makinasi alıcam  <.<
5  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Temmuz 18, 2008, 12:13:43
Hayır,kendiliğinden alınıyor.

Neden o zaman popmundo okulunda otostopçu almayın deniyor? Alıp almamayı biz seçmiyorsak Ne?
6  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Temmuz 17, 2008, 22:48:29
Gamze Berlin'de olduğunu niye söylemedin yaf. Biz buluşamadık bari popmundoda buluşsaydık  Hede Hödö
7  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Temmuz 17, 2008, 22:34:48
Acaba çok mu çirkinim? mi ne yazıyordu (evet günlüğünü okudum Kahkaha ) Okuyuncada bayağı gülmüştüm  XD
8  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Metallica : Temmuz 15, 2008, 21:07:35
Of ya bu ne talihsizlik ne şanssızlık ne bahtsızlıktır ya. metallica ile aynı ülke sınırları içinde bulunucam ama aynı havayı soluyamıcam Hede Hödö Gidemiyorum konsere. Olası playlist lerine baka baka geçiriyorum yazı. Of Ocak ayından beri umut ediyordum belki o tarihte orada olabilrim diye ama olmadı işte. <.<  gitmek istiyorum. Ağlayan
9  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Bu İsim Neyin Oluyor : Temmuz 15, 2008, 20:58:00
En yakın arkadaşlarımdan birisi sılamummmm Sarılan Sarılan

nida  
10  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Deja-Vu : Temmuz 15, 2008, 20:53:01
Gamze sayesinde dinledim, tanıdım ve gitaristlerine aşık oldum Öpücük  Diğer şarkılarına da baktım çok güzel ya. Piyasada grubuz diye dolaşan pek çok kişiden daha kaliteliler Kahkaha
11  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: POTTER MACERASINDAN BIKANLAR BURAYA : Temmuz 15, 2008, 20:47:43
Sanırım demek istediği şey " Özel hayatlarıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? " Hede Hödö  Bu direk bizimle ilgili değil.Şahsen melezprens filminden daha çok haber beklerken birilerinin işlerini yanlış yapıp Emm'anın şunuyla Daniel'in bunuyla ilgili haberler yapması bizim onların hayatlarını ezberlediğimiz anlamına gelmiyor. Kendi adıma konuşuyum ben magazin içerikli haberlerinin çoğuna bakmıyorum ve pek azına yorum yapıyorum. % 70 Hp %30 diğer ' i kapsayan bir site. Belki de o sadece % 30 u için gelmiştir?
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Temmuz 15, 2008, 20:21:47
İsmini vermek istemeyen yolcu Hede Hödö Hede Hödö

Olacağı buydu işte sonunda hastaneye yattım  <.< ruh halimi tedavi ettiriyorum  Hede Hödö  hastahaneleri sevmem <.<
13  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Cümleyi Tamamla ! : Temmuz 15, 2008, 19:14:12
geçtim öğretmenler odasının önünden  Hede Hödö

Bu yaz tatili...
14  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Günün Şarkısı : Temmuz 15, 2008, 17:25:58
Duman- Halimiz duman  Göz Kırpan
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Madeleine : Temmuz 15, 2008, 17:07:00
Geç tanıştık ama iyi anlaşıyoruz dimi Mervecim Sarılan  Hoşgeldin Göz Kırpan  Kahkaha (senden sonra geldim sana hoş geldin demek garip duruyor  Acayip )
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 29