Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 11:45:07  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 32
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Constantine ~ Francis Lawrence : Temmuz 11, 2008, 00:42:25
Her ne kadar çizgi romandaki sarışın olsa da çizgi romandakinden daha karizmatik bir Constantine di Keanu Reeves. Benimde en sevdiğim filmler arasındadır ama nedense çok beğenilmemişti o Crash ve Babel'e övgüler yağdıran süpersonik "otoriteler" tarafından. Hatta bir dergide vasat bile yazmışlardı. Constantine süper bir filmdir ve öyle kalacaktır, "otoriteler" canınız filmdeki cehenneme!!! Devam filmi hakkında birşey bulamadım olacaksa da yakın bir tarihde olmayacak sanırım. Passive de süper bir şarkıdır bu arada hakkını vermek lazım. Hell wants him... heaven won't take him... earth needs him Kahkaha
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Hancock : Temmuz 11, 2008, 00:15:47
Her süper kahraman böyle olmalı Kahkaha İsmi Tony değil John Hancock. Will Smith her zamanki gibi çok iyi. İlk kez bir süper kahraman filminde kahramanı inceleyip süper asker yapmak için A.B.D. hükümeti peşine düşmüyor hatta umurlarında bile değil Hancock.

3  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Supernatural : Temmuz 10, 2008, 23:54:13
Yiahhaha ben de başladım. Birinci sezon 8. bölümü bitirdim ama hepinizi geçeceğim Şeytani
Bana x-files ı hatırlattı dizi. Her bölümde başka olay ve bizim kardeşler çözüyor , Mulder ve Scully gibi.
Güzel dizi sevdim. Dean'in mimikleri harika çok sevimli Kahkaha Sam'in de yüzünde böyle bi masumluk var hüzün var gibi ühü.
Dvdler için teşekkürler Dex Kahkaha

Her zaman Scully, 4. sezon 4 Eylül de  başlıyormuş ilk bölümün adı Lazarus Rising... ( bu bir bilgilendirme mesajıdır Kahkaha)
4  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x13 & 4x14 There's No Place Like Home - Part2 & Part3 : Mayıs 31, 2008, 14:35:45
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Supernatural : Mayıs 31, 2008, 00:28:30
3. sezonu 16 bölümde bitiriyorlar ne yazık ki yine Lost'a, Heroes'a, Prison Break'e göre epey uzun sürdü. Lanet olsun sana grev! Nba grevinde bile bu kadar sinirlenmemiştim!
Dizi bitmediki..Sadece sezon finali Acayip Bakmazsanız iyi olur ama siz bilirsiniz

Ben sadece 3. sezonu erken bitiyor diye sinirlendim orda, dizinin bittiği hakkında birşey söylemedim ki.

6  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x11 | Cabin Fever : Mayıs 09, 2008, 20:40:52
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Supernatural : Mayıs 09, 2008, 09:41:26
3. sezonu 16 bölümde bitiriyorlar ne yazık ki yine Lost'a, Heroes'a, Prison Break'e göre epey uzun sürdü. Lanet olsun sana grev! Nba grevinde bile bu kadar sinirlenmemiştim!
8  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: how ı met your mother : Mayıs 09, 2008, 09:37:45
Ay evet son mesajımdaki editte bunu da söylicektim unutmuşum o heyecanla Sırıtan bence gayet güzel oynamıştı rolünü,güzel olur dönerse.
ha bu arada ;

9  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x09 | The Shape of Things to Come : Mayıs 01, 2008, 14:12:33
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: NBA : Mart 28, 2008, 22:55:24
Takımım Denver Seattle'a belki de iki maçta yiyeceği sayıyı .rar layıp 48 dakikaya sığdırdı. Şu an play-off un dışında olsakta farketmez çünkü batıda 1. ile 8. arasında 6 maç var sadece Kahkaha 1. bile olabiliriz.
11  Diğer Konular / Lost / Ynt: 04x08 | Meet Kevin Johnson : Mart 22, 2008, 19:27:50
12  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Mike Newell Prince of Persia'yı Yönetecek : Mart 15, 2008, 14:35:12
O kadar Resident Evil ler Hitman ler film oldu Prince of Persia geç bile kaldı bence. 3 film olarak çekilecek ( oyunları gibi ) The Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones. Oyunda ki comboları özel efektle yapsalar benim için yeterli başka birşey istemem.
13  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x07 | Ji Yeon : Mart 14, 2008, 14:02:08
14  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost video oyunu : Mart 14, 2008, 09:03:07
Siz bu satırları okurken ben oyunu çoktan silmiş olacağım. Oyun hiçte beklediğim gibi çıkmadı, grafikleri iyi ama oyun içeriği aksiyon açısından çok zayıf. Oyunda Elliot Maslow adında kazada hafızasını kaybetmiş bir karakteri oynuyorsunuz herkes ilk sezondaki gibi kapağı açmaya falan uğraşırken sizde hatırladığınız tek şey olan Lisa'nın nasıl öldüğünü hatırlamaya çalışıyorsunuz. Oyun çok kısa ve oyundaki en zor bölüm Black Smoke tan kaçış ki o da zorlukta  Harry Potter ve Sırlar Odasının oyununda ki kayadan kaçmayla yarışır Kahkaha Oyunda ki bölümlerin dizi bölümleri gibi yapılması hoş olmuş, bir bölüm bittiğinde ( ki dizi olarak izlesem heyecanlı bir şekilde bitiyor ) L O S T yazısı çıkıyor ve diğer bölüm previously on lost diye başlıyor. Oyunun sonu diziye yakışan bir şekilde gizemli olmuş ama oyun hakkında olumlu söyleyebileceğim tek şey bunlar.
15  Diğer Konular / Lost / Ynt: Sawyer Nickname Generator : Mart 13, 2008, 18:39:08
Hawking dedi Kahkaha O sırada sandalyede boynum yana düşük bir şekilde monitöre bakıyordum Kahkaha
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 32