Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 10, 2008, 22:02:55  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 14
1  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Albus Severus Potter ve Bellatrix'in İntikamı (8. Kitap); 21. Bölüm!! : Ekim 08, 2008, 20:01:45
Lenny e şaşaırdım doğrusu ve jack ile aynı kişi olmaları tahmin etmiştim ilginç bir olay yıldırımda ölmemesi.Yine de güzel bir bölüm idi.Ama kaç bölümdür heycanlı ve merakla beklediğim bir olay olmadı.Bu hikayede bir şey eksik sadece beli bir konu var yani hikayenin ana konusu bu yüzden o konuyu uzatmaya calşınca insanlar sıkılıyor yeni konular üretmelisin bu ana konunun yanında bir konuda heycanlı bir şey olurken diğer konular uzatılabilir karışık konuştum biliyorum.Hikyenin konusu çok güzel ama yeni şeyler eklemelisin bence sadece bu hikayenin konusu hogwarts olmamalı yeni karakterler üretebilirsin yada bilindik karakterleri ön plana çıkartabilirsin o zaman daha fazla konun olduğu için daha uzun bölümler ortaya çıkar o zaman aynı tür şeyler üzerinde duruyormuş gibi hissi de ortadan kalkar Gülümseyen yeni bölümü merakla bekliyorum Gülümseyen
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor : Ekim 06, 2008, 18:09:43
saçma uygulama yani belkide hani kaçırılma olayları  olduya ondandır.Bende birkaç kişiye yolladım bir tepki yok.
3  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: harrynin gözlükleri : Ekim 05, 2008, 19:45:49
ben zaten gözlük takıyorum ama Harry nin kiler yakışmazdı bana onun ki kaba biraz yani Dil Çıkaran
4  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: elvedam.. : Ekim 04, 2008, 21:59:16
evet gerçekten guzel olmuş ellerıne sağlık Kahkaha =)

Gökyüzünde görmek istediğin kadar yıldız var
Sende kendini hissetiğin kadar varsın
Artık gitmek için hazırım bıraktığım tek şey umutlar
Bir ömrü anlatan o umutlarda da hep sen varsın
burası çok hoşuma gitti nedense :d
ellerine sağlık güzel olmuş

Gökyüzünde görmek istediğin kadar yıldız var
Sende kendini hissetiğin kadar varsın
Artık gitmek için hazırım bıraktığım tek şey umutlar
Bir ömrü anlatan o umutlarda da hep sen varsın
Özellikle ilk bölümü çok hoşuma gitti.Aslında hepsi güzel ellerine sağlık gölgecik Aww XD Gülümseyen

yorumlarınız için çok teşekkür ederim Gülümseyen gölgecikte güzel Dil Çıkaran ama adım şeyda Gülümseyen
biliyorum Gülümseyen nick'in çok hoşuma gidiyor Gülümseyen bu yüzden sana gölge ve tabi gölgecik demeyi seviyorum Gülümseyen Dil Çıkaran
5  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: İş ve işçi arayanlar : Ekim 04, 2008, 00:11:15
Montreal'de kalacak 2 barmen arıyorum,1300 $ maaş vereceğim.

*ev  hediye.  Terleyen Kahkaha
ben istiyorum Gülümseyen tek sorun oraya nasıl gideceğim. ^^;buldum uçak masrafımı karşıla ilk ay maaş verme Gülümseyen aylık mı haftalık mı nasıl oluyorsa. Alkış
6  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: İş ve işçi arayanlar : Ekim 03, 2008, 23:30:17
iş arıyorum istanbul da konumu hiç fark etmez. Terleyen
7  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Ekim 03, 2008, 23:16:22
sağol Gülümseyen
8  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Ekim 03, 2008, 23:00:02
yetenek geliştirmek için kitap nereden alacağım? Hede Hödö
9  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 03, 2008, 22:13:14
bende barı niye bulamıyorum diyodum :S ama ben istanbulda yaşıyorum nasıl kalacamki orada? Ağlayan
10  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 03, 2008, 22:04:50
Evlenmeden yaptım doğrudur hemide şuan bebeğimin babasıyla evlenmiyorum XD başkasını buldum Kahkaha

Düğüne gelecek arkadaşlar ben ev açıcam orda hatta bi parti olayı neyimde yapabilirim Kahkaha
Popaşk başlığına bakabilirsiniz koca adayları için ama ben kocayı bulmadım koca beni buldu XD
bende umarım öyle bir yazı görebilirim günlüğümde Hede Hödö Kahkaha
iş olarakte barmenlik,tezgahtarlık vs bakabilirsin..eğer bi yerde bulamıyorsan istanbulda ceosu olduğum barda sana bi iş pozisyonu açabilirim Göz Kırpan

çok teşekürler Gülümseyen iş ianların bulamdım tezgartarlık vs seyler Gülümseyen ayarlaman mümkünse sevinrim. Gülümseyen
11  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Cafecilerin popomundo karakterleri : Ekim 03, 2008, 22:03:09
Busra16-Arzum Bodrumlu
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 03, 2008, 21:45:48
karakteri aldım.Arzum Bodrumlu garip bir soyadım ama hehe bana hayırlı olsun. Dil Çıkaran iş bulamıyorum.Becerisi olmayan için uygun işi nasıl bulabilirim? Göz Kırpan
13  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 03, 2008, 21:12:24
koca nasıl buluyorsunuz? Dil Çıkaran
14  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 03, 2008, 21:00:13
tşkürler Gülümseyen
15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Ekim 03, 2008, 20:52:08
şu pop olayına bendemi başlasam diyorum önceden başlamıştım ama hiçbirşey anlamamıştım bir daha denim diyorum acaba çoğunluk nerede yaşıyor bende orayı secim diyorum.Komşu falan olurus Dil Çıkaran
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 14