Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 17:52:31  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 47
1  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Michael Phelps (Olimpiyatların en çok konuşulan ismi) : Ağustos 17, 2008, 17:44:22
tüm yarışlarını izleyen biri zaten "helal olsun" demekten başka bişiy diyemiyor Acayip Alkış
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Günler 25 saat olacak : Temmuz 31, 2008, 19:39:29
başlığı ilk gördüğümde bir cem uzan vaadi sandım Dil Çıkaran
ne güzel alışmıştık yaa şimdi bir de saatlerin (kol saati, duvar saati vs. ) değişmesi gerekçek di mi?
ölme eşeğim ölme Hede Hödö
3  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 SBS : Temmuz 31, 2008, 18:42:43
vaay iyimişim teşekkürler Alkış
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 SBS : Temmuz 31, 2008, 18:37:36
ya arkadaşlar ben  de 6. sınıf sbsye girmiştim de baraj veya ortalama puan nedir biliyor musunuz ona göre kendimle karşılaştırcam da Sırıtan
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İstanbul Güngören'de Patlama!! : Temmuz 28, 2008, 13:56:54
17 ölü. 5'i çocuk. Biri 3, biri 5 yaşında. 13 ve 14 yaşında da vardı galiba. Diğerinin yaşını hatırlamıyorum...
bir de 12 yaşında varmış
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İstanbul Güngören'de Patlama!! : Temmuz 28, 2008, 13:00:07
yeni öğrendim sayılır gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin söyliycek bişiy de pek bulamıyorum zaten çok bi garip oldum
ben ankaradayım ve artık gerçekten korkuyorum
bunların devamı gelicek mi?
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Sünger Bob Kare Pantolon : Temmuz 22, 2008, 20:11:53
Yeni seslendirmeler ne zamandan beri var?? Allah allah ben hiç fark etmedim  Acayip
yeni seslendirme hangisi ben de onu çözemedim çünkü izlediğim bölümlerde 2 ayrı ses var Sırıtan
artık yeni bölüm istiyorum bütün bölümlerini en az 10 kere izledim yaaa Ağlayan
8  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Var Mısın Yok Musun : Temmuz 22, 2008, 20:04:44
güzel bir program XD
ama artık sıktı  Sırıtan yani survivorı özledik insan bir süre sonra sıkılıyor(en azından ben) yani hergün kutu açıyorlar bazı yarışmacılar hariç pek heyecan da olmuyor(yani bence)
bi de ben eski (en eski) yarışmacıları özledim bu yeni yarışmacılar çok yapmacık geliyor(bir kaçı hariç Dil Çıkaran)
konu için teşekkürler bence de hayret yani bir sezondur yayında Acayip
9  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Mucizeler Gecesi : Temmuz 22, 2008, 19:48:17
ben hiç izlemedim ama muhabbeti bile sınıf öğretmenimizi neredeyse kusturuyordu Dil Çıkaran

not:sözü edilen muhabbet öğretmenle yapılmaktadır ve muhabbet sonucu öğretmen bu programın izlenmesini yasaklamıştır Şeytani
10  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Dumbledorelar!... : Temmuz 22, 2008, 19:19:56
bence ilk dumbledore daha iyiydi bu 2.sine yarım ay gözlük pek yakışmıyor hele bir de o sakalını bağlıyor ya allahım Hede Hödö benim de hayalimdeki dumbi tam ilk dumbledore ama hayallerden öte gerçekten o, o role bence daha çok yakışıyordu bu 2.si hep huzursuz bakıyor hiç *ton ton dede* hissi vermiyor(bana).ama tabiiki keyiften değişmedi dumbledore o yüzden bu 2.sine de saygı duyuyorum Aww
11  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Sinirliyim. Çünkü... : Temmuz 22, 2008, 19:04:22
çok sinirliyim çünkü d'ler bizim hiçbir yerde bulunmayan öğretmenlerimizi kendi öğretmenleri gibi gösteriyorlar Kızgın çok gıcık bir durum kimse de bir şey demiyoooooor Kızgın Kızgın
12  Yönetim / Resepsiyon / Ynt: Kazan Pastası? : Temmuz 10, 2008, 18:52:13
ben sütken kazan pastası filan şeker(di sanırım) olunca verilebiliyodu ben de vermek için sabırsızlanıyodum tam ben şeker oldum kaldırıldı Ağlayan
13  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: lily crookhanks , james potronus :) : Temmuz 04, 2008, 18:48:57
iyi de lily öldü Terleyen
14  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: HPC Rapor ve Bildirim Defteri : Temmuz 02, 2008, 22:44:34
22:42
msnde gçg toplantısındayım biraz sonra yemek yemem lasım (evet daha yemedim Sırıtan)
logo bulup yapmam gerek bilgi.nin başından kalmam gerek
böhühüü
15  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Cristiano Ronaldo : Temmuz 02, 2008, 21:22:06
Futbol konuşmak yasak değil mi? ayrıca bu başlığın burda olma sebebi Gözlerini Deviren

Fantasticc'ten izin alınmış sanırım konu için ama neden burada onu ben de merak ettim.

başlığı görünce ronaldonun hayatı dizi oldu sandım Acayip pek sevmiyorum nedense resmen *artist* ( Dil Çıkaran)
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 47