Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 07:33:45  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 138
31  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ekim 05, 2008, 15:56:22
Ayna   |   Ben Tutuyorum Dünyayı
32  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bilinmeyenler | Part 1 Bölüm 3 : Ekim 05, 2008, 15:44:00
çok dikkat çekici ve güzel olmuş

Teşekkürler yorumun için..! Kahkaha
33  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Supernatural Hayran Kulübü : Ekim 05, 2008, 15:09:26
Ya ne bilim Sam biraz Dean'in arkasında kaldığı için belki de...

Klasik abi-kardeş ilişkileri..! Kahkaha

Şev imzalar süper..Kahkaha
34  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Supernatural Hayran Kulübü : Ekim 05, 2008, 14:15:20
Thnks kızlar..Kahkaha

Ama nedense onun dizide Dean'e hiç ısınamadım. Sam şimdilik benim adamım ama ilerde noolur onu bilemem..Kahkaha
35  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Supernatural Hayran Kulübü : Ekim 05, 2008, 14:07:04
Dün izlediğim 1x04'den aldığım 40 civarı caps'den seçtiklerim ve Supernatural ile ilgili yaptığım ilk imza ve avatarlar..!

Ya kusuruma da bakmazsınız dimi..Kahkaha Siz 4. sezondan paylaşım yaparken ben biraz geri kaldım..Kahkaha

Neyse... Caps'ler..:

İmza:

ps: Dean'i oynayan arkadaştan muhteşem bir oyunculuk..Kahkaha
36  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: HeyHoLou ~ {Yatılı} Okul Hayatı : Ekim 05, 2008, 11:20:30
Ankara..Kahkaha

Söyledim tabi bütün aile şok. İki gün sonra yanıma geldiler biz vazgeçtik dediler bu sefer de ben şok + üzüntü...<.< Kahkaha
37  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: HeyHoLou ~ {Yatılı} Okul Hayatı : Ekim 05, 2008, 10:54:12
He ya..Kahkaha Yıllardır liseyi iple çekerdim bu niye üniversiteye kaydı şimdi..! Benim de annem bulmuştu ama benim isteyeceğimi düşünmediler sanırım..Kahkaha Ben 'aa tamam olur hatta çok güzel olur' diyince baya bi şok olmuşlardı..Kahkaha
38  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: HeyHoLou ~ {Yatılı} Okul Hayatı : Ekim 05, 2008, 10:47:05
Ya bende çok istiyodum beni yatılıya versinler diye yok sen rahat edemezsin yok şöle olur yok böle olur vermediler..Kahkaha

Okuyunca da kıskanmadım değil hani..Kahkaha
39  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bilinmeyenler | Part 1 Bölüm 3 : Ekim 05, 2008, 10:44:11
Ron&Hermione dan oluşan koca bir bölüm Dil Çıkaran Ay çok sevindirik oldum xD Ron&mione kısımlarını hep gülümseyerek okurum nedense Hede Hödö Bölüm güzel olmuş. =) Ellerine sağlık xD  Alkış

Çok teşekkürler yorumun için..Kahkaha

Evet ben de yazarken çok eğlendim. O zaman sen Part 2'de daha çok memnun olcaksın...Kahkaha
40  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri - 6. Bölüm : Beklenilen Kız : Ekim 05, 2008, 10:21:03
Evet, kitap okumak konusunda bende her zaman istediğim sonucu alıyorum..! Kahkaha

Sürekli yeni fikirler geliyo kendini ister istemez geliştiriyosun..! Kahkaha

Kesinlikle, özellikle klasik Türk edebiyatını hiç küçümsemek haddime değilmiş bunu Aşk-ı Memnu'nun orjinalini bir günde okuyuverince anladım. Oysa 500 küsür sayfa bir kitabı (HP istisna) elime bile almazdım. Önceden sadesini okumuştum, ne kadar boşmuş. Üzerine gitmek gerekiyor yoksa kesinlikle sonuç alamıyorsun. Kahkaha

İlginç... Ben hiç bir Türk yazarın kitabını okutamıyorum. Nedense dikkatimi veremiyorum. Genelde hediye olarak hep kitap gelir bana bi sene de hep Türklerden gelmişti ama hiç biri sarmadı. Kitap okumaya Çocuk Kalbi ile başladım ben..Kahkaha

Ama genel olarak diğer bölümlere göre çok üst düzey bir anlatım var. Yani diğerleri kötü değil tabii ki çok güzeller ama bu onlardan çok çok daha güzel gibi..!

Kahkaha

Bende hep bunu söylemeye çalışıyordum ya,nihayet.
Üst Düzey anlatım..
Düşüncelerimiz aynı Arminas Sırıtan

Ya bi söz vardı yine unuttum yine unuttum..Kahkaha
41  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri - 6. Bölüm : Beklenilen Kız : Ekim 05, 2008, 01:21:25
Evet, kitap okumak konusunda bende her zaman istediğim sonucu alıyorum..! Kahkaha

Sürekli yeni fikirler geliyo kendini ister istemez geliştiriyosun..! Kahkaha
42  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Kavak Yelleri : Ekim 05, 2008, 00:31:10
Mine'yi Aslı sanması evet sıyırmasının göstergesi ama Aslı'yı kaçırması hiç de değil..Kahkaha Az bile ona...<.<

Efe'yi de iyi dövdü... Ohhh içimin yağları eridi valla..! Adamım Deniz..! Ben hele şu bölümü bi indirim onu döverken ki imzalarını falan yaparım..Kahkaha

Final hakkındaki yorumuna da bayıldım Bengi..Kahkaha Kahkaha

43  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri - 6. Bölüm : Beklenilen Kız : Ekim 05, 2008, 00:28:19
Alıntı
İşte yürüyorlardı, sadece Kathleen ve Harry, tamamen ıssız olan koridorda ilerlemekteydiler. Hareket eden merdivenler Kathleen’i diğer şeylerin ardından o kadar etkilememişti. Harry’nin nefesi düzensizdi. Yanında paspal kıyafetler içinde yürüyen bu yaratık sanki dünyadaki dişiler arasında en güzeliydi. Ona böyle hissettiren şey ne olabilirdi? Kathleen’in ilk bakışta ilgi çekici bir güzelliği olduğunu kabulleniyordu ama karşısına çıkan diğer ilgi çekici güzellikteki kızlardan farkı neydi? Doğu incisine benzeyen Cho Chang neden artık Kathleen’in yanında böylesine sönük kalarak ışığını yansıtamıyordu? Geçen dönem Cho için delirirken şimdi neden yüzüne bakma gereği bile duymamıştı? Kızın düzenli ve sıcak nefesi yanında, adım sesleriyle karışıyordu. Aklına bu koridorda yanında geceye teniyle beyaz bir leke bırakarak ilerleyen bu güzel yaratıkla baş başa olduğu fikri geldikçe kanı damarlarını patlatacak gibi oluyordu adeta. Oysa Kathleen’de hiç tepki yoktu. Kendisi onun yanında böylesine acı çekerken genç kız Dumbledore’la konuşmak fikrinin getirdiği tedirginlik dışında hiçbir heyecan duymuyormuş gibiydi. Gerçekten öyle miydi?

Bu paragrafın her kelimesi hatta her harfi muhteşem. Süper yansıtmışsın birbirlerine olan ilgilerini, 'Doğu İncisi'ni falan süperdi ya burası...Kahkaha

Alıntı
Bilinenin altındaki gerçekler asla kolayca ortaya çıkmaz.

Hayat felsefelerim arasına girebilecek güzellikte bir söz..! Kahkaha

Alıntı
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”

Şurayı okuyunca üstümden bir ürperti geçti ki anlatamam bunu. 'Sen bir Gryffindor'sun'. Süperdi süper..Kahkaha

Ama genel olarak diğer bölümlere göre çok üst düzey bir anlatım var. Yani diğerleri kötü değil tabii ki çok güzeller ama bu onlardan çok çok daha güzel gibi..!

İkizlerin aşk hayatlarına girmen de iyi olmuş. Sağ olsun Rowling bizi hiç aydınlatmadı bu konuda..! <.<

ps: Okurken bi paket cips nasıl gittiyse artık...Kahkaha <.<
44  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: How I Met Your Mother Hayran Kulübü : Ekim 04, 2008, 21:29:18
Evet o sahnede bende yarılmıştım..Kahkaha

Ya alıntı yapıyosunuz madem nerden yaptığınızı söyleseniz de iyi olurdu hani..Kahkaha
45  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ekim 04, 2008, 21:12:59
Rafet El Roman   |   Seni Seviyorum
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 138