Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 11:57:36  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 90
1  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: 24 / jack bauer : Bugün 11:43:01
Evet sıkılırsan da dayan bir iki bölüm daha izle. Ben ilk sezondan başlamıştım baya sardı. Bu aralar 5'e başlamayı düşünüyorum. Neyse izle sen kesinlikle.
2  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Benden İmza ve Avatarlar! (1 Yeni Çalışma) : Bugün 11:40:38
Böyle civcivli...? (bkz. Cem Yılmaz ve Ersin Korkut'un oynadığı reklam filmi)

Teşekkürler...
3  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Benden İmza ve Avatarlar! (1 Yeni Çalışma) : Bugün 09:34:22

Zamanım olmadığından bunu da aceleyle yapıp çıktım. Bu seferlik böyle oldu. Kusuruma bakmayın...

Umarım beğenirsiniz...
4  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: bil bakalım : Bugün 09:17:04
Pelerin...

Hagrid'in yokluğunda gelen Sihrili Yaratıklar Profesörünün adı neydi?
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother : Bugün 00:09:31
Bu gidişler öyle olacak gibi zaten. Barney'nin son sahnede Robin'i kesmesi hala gözlerimin önünde. Ya 4. sezonda bambaşka bir Barney olacak karşımızda.

AşIk mOdE...!!
6  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother : Bugün 00:04:50
Evet o konu daha sonralardan benim de kafama takıldı. Bu aralar zaten annemleri ikna etmeye çalışıyorum diziyi izlemeleri için. Ben de onlarla birlikte izlicem. :]
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: 24 / jack bauer : Dün 23:58:10
İzle izle. Süper dizi...Kahkaha
8  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: 24 / jack bauer : Dün 23:48:52
Ya geçen gün 4. sezonu bitirdim. Aman Allahım. O nası olağanüstü bir finaldi ya. Bu aralar yine Lost'a sardım. Ama Lost'u bitirir bitirmez hemen tekrar 24'e sarmam lazım.
9  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Kavak Yelleri =) : Dün 23:47:30
Yaşasın Deniz&Aslı aşkı...!!!

Anti Efe&Aslı aşkı...!!!

Ya inşallah Aslı, Efe'yi seçmez. Cidden bırakırım o zaman. Gerçi o Deniz'le ilk çıkmaya başladıklarında da bırakmıştım ama sonradan yine izlemeye başladım. Ama bunda öyle olmaz. Olamaz. Deniz'i seçmesi lazım. Onu seçmek zorunda...
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother : Dün 23:44:46
Tanya? Kahkaha

Ben bi aralar yani odamda TV olduğu zamanlar e2'den izliyodum ama bıraktım sora...Kahkaha
11  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2009 Ö.S.S : Dün 23:35:31
Bazen içimden geçiyo 'Ya Kubi oku oku nereye kadar? Al başını git buralardan...' Ama nerde? (bnde o yüzsüz yürek:]
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Justin Timberleng : Dün 23:30:54
Cidden ya. Bu kadar da olmaz... Sanki sadece bu başlığı açmak için üye olmuş gibisin.
13  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Dark Dream'in Ps çalışmaları ~ : Dün 23:23:22
Vay vay vay! Hepsi süper ötesi olmuş ya naaptın sen?! =] Ellerine emeğine programlarına klavyene sağlık.
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2009 Ö.S.S : Dün 23:18:25
Teşekkürler. Hele bir tercihlerin sonucu belli olsun da ona da sıra gelir elbet.

{yok ya bu da hoşuma gitti aralıklı olarak kullanırım=]
15  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: bil bakalım : Dün 23:15:59
Ya abi o soru sorulalı bir ay olmuş ve ne zaman aklıma gelse buraya bakmak kitaplar yanımda değil. Orası da dilimin ucunda ama söleyemiyorum kafayı yicem. Bilen kimse yok mu ya?
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 90