Evet sıkılırsan da dayan bir iki bölüm daha izle. Ben ilk sezondan başlamıştım baya sardı. Bu aralar 5'e başlamayı düşünüyorum. Neyse izle sen kesinlikle.
Bu gidişler öyle olacak gibi zaten. Barney'nin son sahnede Robin'i kesmesi hala gözlerimin önünde. Ya 4. sezonda bambaşka bir Barney olacak karşımızda.
Evet o konu daha sonralardan benim de kafama takıldı. Bu aralar zaten annemleri ikna etmeye çalışıyorum diziyi izlemeleri için. Ben de onlarla birlikte izlicem. :]
Ya geçen gün 4. sezonu bitirdim. Aman Allahım. O nası olağanüstü bir finaldi ya. Bu aralar yine Lost'a sardım. Ama Lost'u bitirir bitirmez hemen tekrar 24'e sarmam lazım.
Ya inşallah Aslı, Efe'yi seçmez. Cidden bırakırım o zaman. Gerçi o Deniz'le ilk çıkmaya başladıklarında da bırakmıştım ama sonradan yine izlemeye başladım. Ama bunda öyle olmaz. Olamaz. Deniz'i seçmesi lazım. Onu seçmek zorunda...
Ya abi o soru sorulalı bir ay olmuş ve ne zaman aklıma gelse buraya bakmak kitaplar yanımda değil. Orası da dilimin ucunda ama söleyemiyorum kafayı yicem. Bilen kimse yok mu ya?