Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 07:41:07  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6
1  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Amatör Potter hikayeleri yazan kızın ilk kitabı yayınlandı : Ocak 13, 2007, 14:45:09
acaba bu yeni kitabı intarnetten nasıl okuyabilirm bilen varmı? çok merak ettim  Gülümseyen
2  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Dan'in yeni imajı...... : Aralık 11, 2006, 18:24:20
ya bence pekte fena diil yani zati onu daha olgun daha büyük göstermek için kesmişler öle yazıyodu bi yerde ama taba yakışmış yinede beee o kadarda kötü diil yani hiç olmazsa O KADARDA KÖTÜ   diil Sırıtan
3  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: film : Aralık 10, 2006, 13:25:38
kesin yaş sınırını koyarlar ama maksat sınır  koymak olsun hiç sıkı tutmazlar zati Türk milletine sınır koyunca küçük çocuk getireceği yoksada getiriyo yani Kahkaha
4  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: harry'nin hayatında kısa özetler : Aralık 10, 2006, 13:17:54
vaaaay süper video bi de arkaya acıklı bi müzik çok saol paylaşım için Gülümseyen
5  Diğer Konular / Sinema / Ynt: ERAGON : Aralık 08, 2006, 19:31:45
süper bişiye benziyo kesinlikle kitabını okumam ve o filmi izlemem lazım tam benlik bir hikaye:)
6  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: danıel turkıyeye mı gelıyor??? : Ekim 15, 2006, 12:46:10
aaa evet ben 2 yıl once o arabayı müzede görmüştüm okul götürmüştü. arkadaşlar arabaya özelliklede harrynin oturduğu yere dokunmak için çırpınıyodu (ne işlerine yarıyacaksa)
7  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: sizce nasıl?? : Ekim 15, 2006, 12:38:56
yani hoş çocuk ama tabiki robertin yerini tutamaz ama kesinlikle harry den yakışıklı yani
8  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Bütün filmlerdeki en yakışıklı erkek ve en güzel kadın kim? : Ekim 15, 2006, 12:34:33
erkek=>>>>robert
kız    =>>>>emma
9  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: cedric mi krum mu : Ekim 15, 2006, 12:17:05
ben cedricin ölmemesini isterdim ama her filmde böyle dimi yani illa en sevilen karekterler  ölmeli dimi
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Selena : Ekim 01, 2006, 10:06:00
bence acemi cadıdan kesinlikle çok daha güzel ayrıca (saçma bir karşılaştırma ama)afedersiniz acemi cadıdaki öğretmende çocuk ot bence yani bi selenadaki çocukla hocaya bakın bide acemi cadıdakilere yani
11  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: "Harry Potter'da kimse gerçekten ölmüyor. Bi de, ben Daniel'ı döverim" : Eylül 17, 2006, 19:58:01
ilginç mılginç ama hiç olmazsa hala bi kafasıvar
hem çocuk tabiçıkmakister (benden 5 yaş büyük bi çocuk) baktı ki kalanlar kafayıyiyiyo bende yemeden kaçyım dio
aman dayan rupert sen dur öle sonra biz tek kalırız bu delilerle
12  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Robert Pattinson'dan yeni pozlar : Eylül 17, 2006, 19:39:37
ay sahiden bunlara bişilermi oluo fıttırtma büyüsü die bi büyü varmıydı voldi bunlara top luca fıttırtmış olmasın
ay gitti bunu da kaybettik çok güzel yani harika (poffffff)
ya acaba gidip bunları setce bi akıl hastahanesine yatırsak nasıl olur die düşünüyorum...(valla sonları kötü)
13  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel'a bir şeyler oluyor! (+16) : Eylül 17, 2006, 19:29:33
ben izlemidim ama en büyük kuzenim izledi banada anlattı yani çok afedersiniz ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!.... yani danı boş veriim de harry kılığına girmiş harryide batırıyo acaba rupert emma fln görünce ne diicek
14  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: 7. kitap söylentisi yalanmış :S : Eylül 17, 2006, 19:10:52
ya ben bu jkr ye sinir kapmaya başladım ya sen nie on yıl ara ile çıkarıyonki kitapları biri biter bitmez obürüne başlasanaaa böle insanları fitil ediolar yaa pufffff
15  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Biri Jo'dan Harry'i öldürmesini istiyor :S : Eylül 17, 2006, 19:05:22
ya bazı insanlar işlere burun sokmaya öle meraklıki sanki adamıntanidığını öldürcezde
(bu arada imzan süper belen)
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6