ya bence pekte fena diil yani zati onu daha olgun daha büyük göstermek için kesmişler öle yazıyodu bi yerde ama taba yakışmış yinede beee o kadarda kötü diil yani hiç olmazsa O KADARDA KÖTÜ diil
kesin yaş sınırını koyarlar ama maksat sınır koymak olsun hiç sıkı tutmazlar zati Türk milletine sınır koyunca küçük çocuk getireceği yoksada getiriyo yani
aaa evet ben 2 yıl once o arabayı müzede görmüştüm okul götürmüştü. arkadaşlar arabaya özelliklede harrynin oturduğu yere dokunmak için çırpınıyodu (ne işlerine yarıyacaksa)
bence acemi cadıdan kesinlikle çok daha güzel ayrıca (saçma bir karşılaştırma ama)afedersiniz acemi cadıdaki öğretmende çocuk ot bence yani bi selenadaki çocukla hocaya bakın bide acemi cadıdakilere yani
ilginç mılginç ama hiç olmazsa hala bi kafasıvar hem çocuk tabiçıkmakister (benden 5 yaş büyük bi çocuk) baktı ki kalanlar kafayıyiyiyo bende yemeden kaçyım dio aman dayan rupert sen dur öle sonra biz tek kalırız bu delilerle
ay sahiden bunlara bişilermi oluo fıttırtma büyüsü die bi büyü varmıydı voldi bunlara top luca fıttırtmış olmasın ay gitti bunu da kaybettik çok güzel yani harika (poffffff) ya acaba gidip bunları setce bi akıl hastahanesine yatırsak nasıl olur die düşünüyorum...(valla sonları kötü)
ben izlemidim ama en büyük kuzenim izledi banada anlattı yani çok afedersiniz ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!.... yani danı boş veriim de harry kılığına girmiş harryide batırıyo acaba rupert emma fln görünce ne diicek
ya ben bu jkr ye sinir kapmaya başladım ya sen nie on yıl ara ile çıkarıyonki kitapları biri biter bitmez obürüne başlasanaaa böle insanları fitil ediolar yaa pufffff