Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 05:51:46  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 35
406  Diğer Konular / Sinema / Ynt: A.R.O.G ~ Cem Yılmaz : Ocak 26, 2008, 20:08:53
Çokta önyargılı olmamak lazım bence.
Üstelik bu fragman değil ki,ilk 3 dakika sadece.
Cem'e güvenilir bence.Güvensinler yani.
Hepimiz güvenelim . Dil Çıkaran
407  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: how ı met your mother : Ocak 06, 2008, 12:04:00
Sonunda beah !
408  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Emma Hayran Kulübü : Ocak 04, 2008, 16:22:08
Ay çok duygulandım yaa en sondaki imzayı ben yapmıştım =D
Herkesten özür dilerim klübe üye olmadan mesaj attığım için,engel olamadım Dil Çıkaran Sırıtan
409  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Harry Potter Oyuncularının Görmediğiniz Resimleri.. : Ocak 03, 2008, 17:17:16
En üstteki resimde elinde bardak olan kız Bonnie , Melis ^^
Sağol resimler için =]
410  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2007-2008 : Aralık 31, 2007, 22:10:31
Herkese sağlıklı,başarılı,bol bol kahkahalı ve sevdiklerinizle birlikte olabileciğiniz bi yıl diliyorum !
Hoşgel inşallah 2008 Hede Hödö

Disko Disko Partizanii,

Parti Parti Partizanii Sırıtan !!!
411  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / McLaggen, Romilda, Zabini, Belby, Katie Bell ve Leanne - Yeni Oyuncular : Aralık 19, 2007, 22:37:37
Şu sıralar çekimleri sürmekte olan Harry Potter ve Melez Prens filminin oyuncu kadrosundan yeni haberler var!

Gryffindor Quidditch takımında Tutucu olan ve bir süre Hermione ile çıkıp Ron'u kıskançlıktan öldüren Cormac MgLaggen, Freddie Stroma tarafından canlandırılacak. Freddie'nin fotoğrafını buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bunun yanında, Muggle-doğumlulardan nefret eden Slytherin öğrencisi Blaise Zabini'yi, on sekiz yaşındaki Louis Cordice oynayacak. Louis'in fotoğrafını da buraya (veya buraya) tıklayarak görebilirsiniz.

Ayrıca yine Gryffindor Quidditch takımı oyuncularından Katie Bell rolünü Georgina Leonidas üstlenirken, o lanetlendiğinde yanında bulunan arkadaşı Leanne'i Isabella Laughland canlandıracak. Isabella'nın fotoğrafı da burada.

Harry'ye umutsuzca aşık olan ama yanlışlıkla Ron'u kendisine aşık eden Romilda Vane olarak karşımıza çıkacak kişi ise Anna Shaffer.

Robert Knox isimli oyuncu ise, Ravenclaw öğrencisi Marcus Belby olacak.

Bu oyuncuların çekimleri 2008'in ilk aylarında başlayacak...
412  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 15, 2007, 20:32:31
4. sayfaya bi bak istersen.
413  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 15, 2007, 15:39:49
Anammmm geldi yaaaa  Sırıtan Sırıtan Sırıtan Yehuu
Kırmızı kocaman bişey  Sırıtan Sırıtan
Bayıldım valla,yazın bunu çok pis hava atarak giyerim ben haa  Dans Dans Dans Dans Dans
Sağolsun herkes tekrardaaan !!!!  Sırıtan
~
Aramızda kalsın Duygu'cum pis bi korsancık olduğum için Divx'i vardı zate  Hede Hödö  Sırıtan
sen yeter ki gel yivrımm  Sırıtan
414  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Aralık 14, 2007, 18:59:22
Filmden ilk 'official' resim Dil Çıkaran
Filme yıl var be yıl ! =D
Harry'nin değişik saç kesimini,melez prense ait olan iksir kitabını ve çapulcu haritasını görüyoruk Dil Çıkaran

(büyük resmi görmek için resmin üzerine tıklayın.)
415  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 14, 2007, 18:56:27
enee bana da geldi =D
cevapta yazdım ^^
ooo hocu heyirli olsun XD bi' gün gelirsem yarı-memleketime izlerik Hede Hödö (bkz: "fırsattan istifade ben de otlanayım" psikolojisi)

sağol yivrım Aww
bir tişörtü nasıl izliceksek artık Dil Çıkaran
sandalyeye asarız,karşısına geçer izleriz istiyosan Hede Hödö Sırıtan
416  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 13, 2007, 17:55:58
enee bana da geldi =D
cevapta yazdım ^^
417  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: HPCafe ve Tiglon'dan, Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hediyeleri! : Aralık 09, 2007, 03:04:33
Ohannesburgeristan ! =O
Resmen emindim bişey kazanamıycağımdan , dalgasına bakarkene ->  ''enee o_O'' oldum =D
Yaşasınn!! teyy teyy Dil Çıkaran
Ay çok heyecen yaptım yaa xD
İnşallah sağ salim gelir  =D
Herşey için teşekkürler Fant abi ve Tiglon ! =D
Diğer kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum ^^
418  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Lavender Brown Belli Oldu : Kasım 14, 2007, 04:36:41
Kızımızın yeni yayınlanan resimleri ~

http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsid_7090000/newsid_7093400/7093434.stm
419  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Lavender Brown Belli Oldu : Kasım 14, 2007, 04:17:42
Gönlü var onun ablası,biliyorum ben Dil Çıkaran
editsle:Apus : hadieyeaaa : diyorum ağzımı yaya yaya  Sırıtan
Bu iş ya olacak, ya olacak.Ahanda buldum.Kerttiydim ben onları.Beşiktelerkene.Ben -3 yaşımdaydım o zaman ama . onlar birer,Kertik.
Töreye karşı koyamazsın.... Hede Hödö
~
Neyse konudan çıkmadan ... Dil Çıkaran
420  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Lavender Brown Belli Oldu : Kasım 14, 2007, 04:09:03
Şşş,Apus sus yaa ben onla Emma'nın arasını yapıcam daha dur Dil Çıkaran
valla Emma'yı da anca böyle bi kız kıskandırır heralde.Güzel...Güzel...Nihohaa Dil Çıkaran
editsle:
Kızın,bakışa gelsle...
Tam Lavender olmak için doğmuş mübarek...

editsle2:Hee valla burda Dambili ölüyo,dediği şeye bak : romantik komediymiş Dil Çıkaran Peeh.
Sayfa: 1 ... 25 26 27 [28] 29 30 31 ... 35