Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 11:43:33  

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma Vakıf Yemeğinde.. : Haziran 05, 2007, 17:12:23
hepinize katılıorum. makyaj ve saç mayak ama o kyfet iiğreenç.hele ayakkabılar onlarla yürümek cesaret ister.valla ya yanındaki adam olmasa düşcek Hede Hödö o kadar güzel kız walla kendini rezil etmiş  Ne?
2  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: tülün ötesi : Mayıs 10, 2007, 20:48:53
caerid lock sana katılıorum çünkü zaten kitabın arkasında '' ona en yakın insanlardan birinin ölümü dio'' onun geri dönme şansı %0
3  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Snape iyi mi yoksa kötü mü? : Mayıs 10, 2007, 19:37:06
snape çok kötü biri bn melez prens i okudum dumbledore u öldürüo ondan nefret ediorum başından beri o voldemortun adamıydı sadece dumbledore a sadıkmış gibi davranıodu
4  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Snape iyi mi yoksa kötü mü? : Mayıs 09, 2007, 17:35:16
without bence o kadar emin olma çünkü snape çok kötü birisi.ben zümrüdüanka yoldaşlığını okudum ve orda malfoy  dumbledore u öldürcekken  snape gelio ve malfoy yapamadığı için snape öldürüyor.snape çok kötü biri filmin başından beri voldemort un adamıydı hep onun için çalışıyordu
Sayfa: [1]