Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 05:50:29  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 47
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Arşivlemeye Değecek Filmler : Temmuz 24, 2008, 20:23:49
Bigh Fish
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
Jeux d'enfants ( Love Me If You Dare )
Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain
Good Bye Lenin!
Un Long Dimanche de Fiancailles (A Very Long Engagement)
Chocolat
Les Choristes
He Loves Me, He Loves Me Not
Across the Universe
Elizabethtown
La Vita é Bella
Forrest Gump
The Magdalene Sisters

2  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Türkçe Off : Temmuz 24, 2008, 15:59:58
bu konuya mesaj yazanlar ya dalga geçmiş ya da kitabı yanlış anlamışlar. Hayır, ben okumadım ama anladığım kadarıyla Türkçe'nin yanlış kullanımı ile ilgili bir kitap ama pek işe yaramamış.
3  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Kara Şövalye-The Dark Knight : Temmuz 21, 2008, 23:06:59
sanırım ağlayarak izleyeceğimiz bir film =[

benim en sevdiğim afişi bu.

4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 21, 2008, 00:11:46
Regina Spektor - Consequence of Sounds.

çok sevimli :]
5  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rolü Emma kaptı!#Güncelleme : Temmuz 21, 2008, 00:08:46
bence çok yanlış bir seçim. :|
6  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Vadideki Zambak ~ Balzac : Temmuz 21, 2008, 00:06:46
2 kez başladım 2. de son 100 sayfam falan kaldı. 3 kez başlayıp bitirmeyi düşünüyorum Hede Hödö
7  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Online film yardımı :) : Temmuz 21, 2008, 00:04:28
kota önemli değilse eğer ??
bi site sölesenize

sana pm olarak atıcam siteyi. :]
8  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: dvd altyazıları. : Temmuz 21, 2008, 00:03:41
Ya normal şartlarda açacağın video ile onun altyazısının aynı isimde olması gerekio
Yani şöyleki:

Diyelim sen Lost'un 3. sezon 10. bölümünü izlemek istiyosun.

Dosya adı:   Lost_s03_e10

ise...

Altyazı dosyasının adı:  Lost_s03_e10

olmak zorunda.

Yine olmuyosa da Media Player Classic'in son sürüm codec'ini indir. O zaman da olmuyosa elden bişe gelmez. :]

storm-codec diye birşey indirdim ,işe yaradı. Çooook teşekkürler =]
9  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 22:46:22
Allah'ım şu bella'da hiç akıl yok hiç cillop gibi vampir edward cullen bırakılıp'ta insan Jacob'a yüz verilir mi?Sinri oldum sabah sabah

spoiler vermek istemiyorum ama 2. kitapta onun çok büyük bir sırrı ortaya çıkıyor. dım dım dım xD

10  Diğer Konular / Yardımlaşma / dvd altyazıları. : Temmuz 20, 2008, 21:53:02
şimdi bende lost'un dvdleri var bunları bilgisayarda açmaya çalışıyorum açılıyorlar ancak altyazıları çıkmıyor. ancak altyazılar dvd üzerinde var.

şu resimde görebilirsiniz.

winamp formatında olduğuna bakmayın ben onları power dvd ile açıyorum. bu altyazıları dvd'ye nasıl ekleyebilirim Ne?
11  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 00:15:52
Hayır, hayır, hayır Dil Çıkaran  Bunu kabul etmek istemiyorum ya <.< Bu arada 3. kitap ingilizce değil mi Gözlerini Deviren

hepsi ingilizce.. sanırım 4 ve 5'i de e book olarak okumak zorunda kalıcam. Aldığım radyasyon oranı artıcak Acayip
12  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother : Temmuz 20, 2008, 00:14:03
hastanede olan mı ? o sahnede yerlere yatmıştım. Barney de aşık olduysa herkes olabilir artık. Inş evlenirler =]
13  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 00:12:20
arakdaşlar bende 3'ünün de e-book'u var isteyene gönderebilirim.. gerçi okumak isteyen için başka tercih yok çünkü kitaplar türkiyede ( sanırım yok )

Jacob ? sinir bozucu ? aaa New Moon'u okumaya katlanamazssın o zaman kitabın &85'i onun hakkında.
14  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: How I Met Your Mother : Temmuz 20, 2008, 00:07:42
evet, teyze dediler zaten ordan sonrası insanın kafasını karıştırıyor. >.< robin'le barney evlensin!
15  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: 24 / jack bauer : Temmuz 19, 2008, 23:52:32
diyorum ki her bölüm 1 saatte geçiyor demi Ne? ama 1 saatte o kadar işi süpermen bile yapamaz...

bana da öyle geliyor ama sanırım izleyenler için garip bir durum değil. Benim annem bu dizinin hastası ben ne zaman ne kadar saçma o kadar şey bir gün de olmaz dediğimde mantıklı bir açıklama yapabiliyor.. sanırım bir bölüm izlicem Hede Hödö sırf meraktan..
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 47