tom riddle, 2 de ne demişti... "ruhumun bir parçasını ona aktardım" açıp bakabilirsiniz. bu basbayağı ginny'i hortkuluk yaptım demek. ama tartışılır. hortkuluk başka bir hortkuluğu meydana getirebilir mi? bence eğer sırlar odaını açıyosa meydana getirir. başka bir soru? voldi canlı ve zekalı bir varlığa ruhunu aktarabilir mi? elbette aktarmaz ama bir düşünün: o sırada ginny ölmek üzereydi. öleceği kesindi. hortkuluk olarak cesedini seçti...
7. de ginny yi harry öldürürse çok ustaca bir yazarlık olur ama bu herkeste derin iz bırakır. tabi hayran kitlesi jk yi taşlamazsa...
, YORUMLARI BEKLERİM
bence sen düpedüz yanlış anlamışsın sonuçta seninde dediğin gibi ginny ölücekti voldemort boşu boşuna bir hortkulukunu ne diye tehlikeye atsın ginny ölünce hortkulukta yokolucaktı yani.güncenin bir hortkuluk olduğuda su götürmez bi gerçek...sonuçta hortkuluk yapmak öyle kolay mı zırt ginnye koyayım hop vazgeçtim günceye koyayım desin??7. de ginny yi harry öldürürse çok ustaca bir yazarlık olur ama bu herkeste derin iz bırakır. tabi hayran kitlesi jk yi taşlamazsa...

, YORUMLARI BEKLERİM

?farkındaysan dumbledore voldemortun yılanının bir hortkuluk olabileceğini söylemişti...demek ki harry de hortkuluk olabilir.zaten ben bu konuyu tartışmak için öne sürdüm kesinlikle eminim demedim beni ikna edicek birşey bulun harry neden hortkluluk olmasın???