Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 17:54:30  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 27 28 29 [30]
436  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: SON Hortkuluk... GİNNY! : Şubat 26, 2007, 09:06:02
tom riddle, 2 de ne demişti... "ruhumun bir parçasını ona aktardım" açıp bakabilirsiniz. bu basbayağı ginny'i hortkuluk yaptım demek. ama tartışılır. hortkuluk başka bir hortkuluğu meydana getirebilir mi? bence eğer sırlar odaını açıyosa meydana getirir.   başka bir soru? voldi canlı ve zekalı bir varlığa ruhunu aktarabilir mi? elbette aktarmaz ama bir düşünün: o sırada ginny ölmek üzereydi. öleceği kesindi. hortkuluk olarak cesedini seçti...
  7. de ginny yi harry öldürürse çok ustaca bir yazarlık olur ama bu herkeste derin iz bırakır. tabi hayran kitlesi jk yi taşlamazsa... Sırıtan
, YORUMLARI BEKLERİM

bence sen düpedüz yanlış anlamışsın sonuçta seninde dediğin gibi ginny ölücekti voldemort boşu boşuna bir hortkulukunu ne diye tehlikeye atsın ginny ölünce hortkulukta yokolucaktı yani.güncenin bir hortkuluk olduğuda su götürmez bi gerçek...sonuçta hortkuluk yapmak öyle kolay mı  zırt ginnye koyayım hop vazgeçtim günceye koyayım desin??
437  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: HARRY ÖLÜCEK VOLDEMORTU NEVİLLE ÖLDÜRCEK : Şubat 26, 2007, 08:59:34
tatlı cadıcım nagini de bir ölümlü değil mi?Ne??farkındaysan dumbledore voldemortun yılanının bir hortkuluk olabileceğini söylemişti...demek ki harry de hortkuluk olabilir.zaten ben bu konuyu tartışmak için öne sürdüm kesinlikle eminim demedim beni ikna edicek birşey bulun harry neden hortkluluk olmasın???
438  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: SON Hortkuluk... GİNNY! : Şubat 25, 2007, 16:06:56
vay be benim hiç aklıma gelmemişti evet ginnyde olabilir Acayip
439  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7. KİTAP BİTTİĞİNDE.... : Şubat 25, 2007, 16:04:29
ya ben bi yandan harry potter serisinin bitmesini istiyorum biyandanda istemiyorum...bikere kitaplar mükemmel ama o sinir bozucu yeni kitap çıkıncaya kadar bekleme yok mu kudurtuyo beni şahsen 6.kitap çıkar çıkmaz gittim aldım ve otobüse bindiğimde okumaya başlamıştım akşam yatarken bitirmiştim.şimdi pişmanım...keşke sindire sindire okusam şu kitapları Gülümseyen
440  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: mutlu sonlar henuz bitmemis masallardir! harry @lcek! : Şubat 25, 2007, 15:56:45
harry kesin ölcek eğer ölmesse hp fanları bidaha bidaha diye tutturur jk rowlingin başının etini yer (şahsen ben bi kitap daha fena olmaz derim eğer harry ölmezsse)sonra baskı altında kalan joanne
hayat devam ediyor diye absürd bi harrynin evlendiği çoluk çocuk sahibi olduğu kusunç bi kitap çıkarır ve herkes onu boğar yani hayalgücüde bi yere kadar herşeyin fazlası zarar böyle 8.kitap 9.kitap...... sürüp gidemez ki harry ölsün harry ölsün harry ölsünn
441  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Tahmin: Harry Ölecek, Voldemort'u Neville Öldürecek : Şubat 25, 2007, 15:51:39
bence harry bir hortkuluk çünkü 2.kitapta harry sırlar odasından döndüğünde dumbledorela aralarında bi konuşma gerçekleşmişti
harry:yok ben çataldili konuşuyorum yok voldemortla çok benzeşiyoruz acep nola ki? diye bişeyler sormuştu
dumbledore da açık açık anne ve babasının öldüğü akşam voldemortun kendinden bir parçayı harrye koyduğunu bu yüzden benzer tarafları olduğunu söyledi(İNANMIYOSANIZ BAKIN)
yani harrynin ölmesi gerek.harry bütün hortkulukları öldürcek en sona kendisi kalıcak voldemortla düello yapıcaklar voldemort bunun canına okuycak.sonra orada olan neville longbottom yani kehanetin diğer varisi çok sinirlenip hayatında ilk ve son defa doğru dürüst bişey yapıp artık hortkuluksuz kalan ve hazırlıksız yakalanan voldemortu öldürcek.
                                                             the end
442  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Harry'nin Gözlerinin Önemi=Kitap Sonu(en kesin teorim) : Şubat 25, 2007, 15:44:47
marvolo bence güzel bi konuya parmak basmışsın fakat 3. kitapta benim bulduğum seninkinden çok farklı...3.kitapta harry dumbledorea kılkuyrukun ölmemesinin onun hatası olduğunu keşke onu öldürmelerine izin verseydim falan filan diye bişeyler söylemişti dumbledoreda harryye daha sonra kılkuyruğu öldürtmediği için mutlu bile olabileceğini çünkü kılkuyrukun ona borçlu olduğunu ve bissürrü ıvır zıvır söylemişti bence hayatını snape değil kılkuyruk kurtarıcak.zaten ben snapein karanlık lord tarafında olduğuna inanmıyorum dönülmez yemini ettiği için bi de canı tatlı geldiği için böyle bi gerizekalılık yaptı Terleyen
443  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore Kesin Animagus;işte kanıtı : Şubat 25, 2007, 15:37:52
katılıyorum.hem jk rowling dumbledore kesin öldü diye bi açıklama yaptı.hem biçim değiştirebiliyor diye animagus olabileceği anlamına gelmez ki bu Gülümseyen
Sayfa: 1 ... 27 28 29 [30]