Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 01:40:25  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 30
1  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hangi Kanal? : Haziran 09, 2008, 08:34:39
sadece kanal d yi seyrediyorum.cnbce de takip ettiğim diziler var ama hiç de cnbce nin büyütülecek bi yanı olduğunu düşünmüyorum belki yabancı filmler var diye bazılarınız o kanalı göklere çıkarıyo olabilir bilmiyorum ama ben o kadar da sevmiyorum o kanalı.atv den de iki dizi izliyorum.elveda rumeli ve avrupa yakası.onun dışında haberler diziler falan hep kanal d.
2  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Reklamlar : Haziran 05, 2008, 08:30:33
Whirlpool reklamı hani şu Gülse Birsel'in oynadığı. Reklam güzel ama sanki biraz kendi alehlerine olmuş. Gülse diyor ki, bütün lekeleri çıkarır vs vs.. Ama nedense o kabine girip bir güzel yıkandıktan sonra makyajında ufacık bir akma olmuyor Sırıtan Demekki neymiiş, lekelerimiz çıkmıyormuş Sırıtan

ya şu ttnet milli takımın anneleriyle çekmiş ya bitane ya onu nerden indirebilirim çok güzel!indirebilen varsa benim mail adresime atabilir mi?

Aradım demin ama bulamadım. Eğer bulursan bana da haber verir misin linki falan? Gülümseyen

eğer bulursam belki yeni bi konu bile açarım milli takım reklamları falan Gülümseyen videoyu da ordan alırsın artık Gülümseyen
3  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Fenomen Rezaleti.. : Haziran 05, 2008, 08:29:03
sana katılıom ama şu var sandalyeden kalkma numarasını biliosan şöle oluo biz 90-95 kiloluk birini 4 kişi parmaklarımızla kaldırdık bu gerçek ama ewt yani nasıl masa uçsun bi kere fizik kannları var yer çekimi denen bişe var yani:S
herşeyi fizik kanunlarıyla çözemezsin bi önceki sayfada dediğim gibi bu dünyada mantıksız biçok şey var hepsini açıklamaya kalkarsan delirirsin heralde.
4  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Reklamlar : Haziran 03, 2008, 08:48:26
ya şu ttnet milli takımın anneleriyle çekmiş ya bitane ya onu nerden indirebilirim çok güzel!indirebilen varsa benim mail adresime atabilir mi?
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Fenomen Rezaleti.. : Haziran 03, 2008, 08:45:05
ya , şu 100 kiloluk adamı kaldırdılar ya sandalyeden , onu biz denedik o oluyo gerçekten ya , mantıklı bir açıklamasını bilen var mı ?
bizde kaldırdık.bilmiyorum ama kesin bi hilesi vardır.
6  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Haziran 03, 2008, 08:43:41
ben bu bölümü kaçırdım...
7  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Regulus Black Bulundu(Mu?)! : Mayıs 22, 2008, 08:42:17
ya bu ikinci fotoğraftaki adam , emmanın takıldığı adam değil mi?
8  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma'dan Talihsiz Frikik : Mayıs 22, 2008, 08:39:57
hehehehe kızın eteği açıldı 7sayfa yorum yaptık.inşallah soyunmaz Kahkaha
9  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma'dan Dogum Günü Mesaj'i : Mayıs 22, 2008, 08:38:09
şımarık değil yaf onun doğasında var öyle konuşmak, heyecanlanıyor bence Dil Çıkaran o videoyu bir sürü kişinin izleyeceği düşünülürse heyecanlanması doğaldır her ne kadar ünlü de olsa. şirin görünüyor Gülümseyen teşekkürler...
ya bencede onun doğasında var biraz hareketli ve aşırı sosyal e okadar da hayranı ve seveni olunca şımarık gibi gözüküyo ama şımarıklık da yakışıyo sempatik geliyo bana.
10  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Harry Potter Bağımlılık Yapıyor. : Mayıs 22, 2008, 08:31:59
sigarayla harry potter arasında ne gibi bir alaka varsa Dil Çıkaran 
bitti kitap, seriyi baştan ala ala nereye kadar okuruz, en fazla kaç sene Kararsız bağımlılık ortadan kalkıyor bir süre sonra
evet.ben bütün seriyi 14 defa okudum.artık sıkılmaya başladım.çocuklarıma falan okutayım diyodum saklıyim diyodum.belki bi kaç seneye aman okumasınlar saçmasapan kitaplar derim kimbilir.
11  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: şeker kız candy nasıl bitti bilmeyenler bakın : Mayıs 22, 2008, 08:29:31
heeee zaten bi ay savaşçısı bi de bu candy benim rosalindamdılar brezilya dizisi izlemez bunları izlerdim ben Kahkaha
12  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Fenomen Rezaleti.. : Mayıs 22, 2008, 08:25:45
ayyyy geçen bölümde neydi o öyle bi adam vardı böyle bi ünlü bi oyuncak bebeğe iğne batırıyo da adamın canı acıyo sanki palavranın daniskası bea  Hede Hödö bence oradaki olayların % 99 u kuliste anlaşılarak yapılıyor bu tip yetenekleri olanlar var ama bu kişiler bence kesinlikle Fenomen programındaki insanlar değil .
kesinliklle katılorum bunlar konuşarak yapıolar bunları ( kuliste)
hepsi mi kuliste anlaşılıyo?tamam saçma sapan şeyler olabilir ama adamın hiç de kuliste kaşıkla anlaşıp sahnede erittiğini sanmıyorum.ya da masayı alttan iterek yukarı kaldıran biri olduğunu sanmıyorum.
13  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Mayıs 22, 2008, 08:20:06
hehehehe yüzbaşı kesin mustafayı kurtarıcak!!!!!bi de tıbbiyeli olduğunun ortaya çıkmasının bu şekilde olucağı hiç aklıma gelmemişti.neyse süper süper süper bi bölümdü ya.
14  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck. : Mayıs 22, 2008, 08:17:48
of ya izleyemedim...
15  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - Peyami Safa : Mayıs 22, 2008, 08:15:35
---> bir böle kapak var..
--- > birde böle..

İnsanın ruhuyla bedeni arasındaki korkunç ilişkiyi anlatıyor Peyami Safa. Mutlulukların ve felaketlerin bu derece kuvvetli anlatılabilmesi unutulmaz klasikler arasına sokuyor bu kitabı. Çünkü sevildiğini hissetmenin yarattığı mucizeler var bu sayfalarda...

iyi okumalar ..

NOT: okadar güzeldiki 1 günde bitirdim  Gülümseyen
bende bir günde bitirdim ama çok güzel bulduğum için değil çok kısa olduğu için.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 30