Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 11:40:15  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 176 177 178 [179] 180 181 182 ... 185
2671  Diğer Konular / Sinema / Ynt: en son hangi filme gittin? : Aralık 26, 2005, 19:15:19
organize işlere gittim

Soğuk duşa gidecekken kaldırılmış vizyondan Üzgün
2672  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: KİTAPLAR MI SİNEMALAR MI : Aralık 26, 2005, 18:55:48
Elbetteki Kitaplar. En azında kitaplar benim dünyam. Filmler yönetmenin dünyası.
2673  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: arkadaşlar sizce bu ron'la hermione'ye nolacak? (düzeltildi) : Aralık 26, 2005, 18:54:37
Bu arada gerçekten çok falza sivilcesi var Üzgün
2674  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: arkadaşlar sizce bu ron'la hermione'ye nolacak? (düzeltildi) : Aralık 26, 2005, 18:53:43

haaa anladım haklısın Fant. sanki tombik kızın resmi de burdaymış gibi anlaşılıyoo... yok burada sadece sevgilisiyle olan resimleri var. tombik kızla olan resmini bulamadım  Utanmış

Muhahaha Gülümseyen Gülümseyen
Tombik kız demen çok şiriin ^^
merak ettim şimdi Tombik kızı Gülümseyen
2675  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Rowling neden muhteşem : Aralık 26, 2005, 18:49:10
Rowling de Tolkien gibi yazdıklarını yaşadığı için muhteşem. Black i öldürdüğü zaman ağladığı için muhteşem. Albusu öldürdüğünde etkisinden üç hafta kurtulamadığı için. Hogwartsda gerçekten yaşamış gibi hissettiği için muhteşem.

seri bittiği zaman ben büyük bir üzüntü duyacağım ama Rowling benden daha çok üzülecek bunu biliyorum. Çünkü Harry onun oğlu gibi olmuştu bence.

Yeni bir kitap ve seri başlatmasıda biraz zamanını alır derim. Ve diğer serisinde de Harryden izler görürüz gibime geliyor.
2676  Diğer Konular / Kitap / Haç Ve Hilal : Aralık 26, 2005, 18:37:36
Yeni bir kitap buldum D&R ın rafları arasında gizlenmiş. Adı Haç ve Hilal ..

Kanuni Süleyman döneminde alınan Malta adsındaki gençlerin devşirme olarak gitmesiyle hikaye başlıyor. Gidenler Müslüman olup Hristiyanlığı unutmuyorlar. Akılları karışıyor ve geçmişlerini unutmaları söylendiği halde geçmişlerinde yaşıyorlar. Hele bir tanesi var ki o (Niko) geçmişinin tarihini acığa çıkartmak için hançerini bilemekte.

Kitap yüzyıllardan beri süren hatta İslam ve Hristiyan çatışmasını konu alıyor. Avrupalılar ve Türkleri, Hrstiyanları ve Müslümanları karşılaştırıp Osmanlı Tarihini anlatıyor.

Tarih için de
Roman için de
Tarih serisinden çıkma.

Alınıp okunası bi kitaba benziyor. Ben daya başlarındayım Kahkaha

Okuyan varsa görüşlerini dinlemek isterim.
2677  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Genellikle Hangi Şarkıları Dinlersiniz??? : Aralık 26, 2005, 18:33:11
Son dönemde

Vega - Hafif Müzik
        ve
Maroon 5 dinliyorum.  
2678  Diğer Konular / Müzik / Ynt: grup 84 (hacettepeliler) : Aralık 26, 2005, 18:31:53
En güzel şarkıları " Sesimi Duymuyormusun? " bana göre.

Kesin dinlenilmesi gereken bi şarkı. Yar ellerin nerede ise şu sıralar beni baymış durumda..
2679  Diğer Konular / Müzik / Ynt: The O.C Dizi Müzikleri : Aralık 25, 2005, 11:49:43
geçen haftaki bölümü o.c nin en iyi bölümlerinden biriydi bu arada.

İzleyen var mı bilmiyorum ama sethin çatıdan yuvarlandığı ve summerın onu bulduğu bölüm desem Kahkaha
2680  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: MSN sizi delirttiğinde yapmanız gereken şey... : Aralık 25, 2005, 11:44:28
Ya ben cafe mi çok öslemişiiiiiim >.<

nerden estiyse artık Kahkaha
2681  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: MSN sizi delirttiğinde yapmanız gereken şey... : Aralık 25, 2005, 11:44:05
Geçenlerde msnde ibrahim tatlısesin reklam köşesininde resmini görünce direk msnyi kapatmış o anda açık olan 7 konuşmaya bakmamıştım bile Gülümseyen

Sanırım msn gerçekten gidici yanlız yahoo da pek iyi sayılmaz.

Yahoo da eskiden müzik seçeneği vardı güzel parçalar çalıyordu şimdi server her seferinde error veriyor.

Ve şunu söylemek istiyorum msnplus'ı bir deneyin. Yüklerken sponsor programlar yüklensin mi diye bir ikon çıkar hyr derseniz spy falan olmaz.
http://www.veya.net/indir/?id=11797&Messenger+Plus

birkaç özel özellik kişileri masaüstünde gösterme bir pencerede istediğin kişiyle özel konuşmak vs. vs.
2682  Diğer Konular / Müzik / Ynt: The O.C Dizi Müzikleri : Kasım 20, 2005, 07:49:42
Zaten albümün tamamına yakını benim elimdeydi. Ama o cdye dokunmak onu walkmen e koyup dinlemek mükemmel bir duygu ^^

Bence beğendiklerini alma ilk albümün tüm parçaları muhteşem ötesi güzel. ( bu ne demekse Kahkaha )

D&R dan 28.5 ytl ye ( biliyorum biraz uçuk gözüküyor ama yabancı cdler böyle genelde ) alabiliyorsun Gülümseyen
2683  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: İzledim!!! : Kasım 20, 2005, 07:46:32
Yazdıklarıma bakıyorumda " amma da uzatmışım " diyorum. Ama daha söyliceklerim var Kahkaha onu da daha sonra anlatırım Kahkaha

2684  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: İzledim!!! : Kasım 20, 2005, 07:45:48
Evet bende izledim cuma günü tıklım tıklım bir salonda ama internete giremediğim için yazamadım.
Şimdi yazim biraz bir şey:

Öncelikle filmin ilk yarısı hiç güzel dğeildi. Beni harrynin dünyasına götürmesi dışında sanki hafif alaylar varmış gibi geldi bana. Mesela Harry hiç o kadar aptal olmamaıştı ya da Albus " ismini atın mı atmadın mı? " die harrynin boynuna yapışmamıştı.

Albus bir kere baştan beri berbattı. Bir tek mahkeme salonunda iyi gözüktü onun sonrasında tam bir deli gibiydi.

Ron hiç fena değildi. Rupert çok güzel oynamış ama oynattıkları şeyler kötü olmuş gibiydi.

Hermonie çoooooook güzeldi. Ama gerçekten aşırı güzeldi.

Bunun dışında hiç iyi olan yer yokmuydu?

Elbbetki vardı. Efekler mükemmel derecede güzeldi. Labirent çok güzeldi. Deniz halkı muhteşemdi ( yanlız orda birinin bilmece sorması gerekmiyormuydu Ne? ) kaçırılan arkadaşların manzarası korkutucuydu ( brrr ) ejderha sahneside hiç fena olmamıştı. Özellikle zincirden kurtulduktan sornaki bölümler çok güzeldi ( çatıda yürümesine bayıldım Kahkaha ) Yumurtanın su altında çıkarttığı ses çok güzeldi. Banyo sahnesi çok güzeldi mızmız çok şirindi gene Kahkaha

Manzaralar çok güzeldi. Verilmek istenen hava güzeldi. Alınan hava iyi değildi.

Kısaca eksisi ve artısı olan ama bizim tarafımızdan mutlaka bir kaç kez daha izlenmesi gereken bir filmdi.
( okumadan fime gelenlerin aptal aptal yorumlarına kulak asmamaya çalışsamda filmin sonunda yanımdaki oğlana kitabı anlatmaya başladığımı fark ettim Kahkaha )

2685  Diğer Konular / Müzik / The O.C Dizi Müzikleri : Kasım 18, 2005, 20:31:39
İzleyenlerin bildiği gibi the o.c herbölümde ayrı bir grubun ayrı bir parçasını mükemmel bir uyumla ekrana geitirir. İşte bu şarkıların arasından en güzellerinin toplandığı cdler yapılır.

Geçen gün D&R a gittim. Nerden esti bilmiyorum kasaya gidip "the o.c müzik cdsi var mı ? " diye sordum. Adam bilgisayara baktı ve ellerind eolmadığını ama getirebileceklerini söyledi. İşte o anda dünyalar benim oldu Kahkaha

Daha sonra buraya cd içindeki şarkıları ve teke tek yorumları. cd ücretini yazıcam ve bedava online dinleyebilceğiniz internet adresi vericem ^^
Sayfa: 1 ... 176 177 178 [179] 180 181 182 ... 185