Evet bende izledim cuma günü tıklım tıklım bir salonda ama internete giremediğim için yazamadım.
Şimdi yazim biraz bir şey:
Öncelikle filmin ilk yarısı hiç güzel dğeildi. Beni harrynin dünyasına götürmesi dışında sanki hafif alaylar varmış gibi geldi bana. Mesela Harry hiç o kadar aptal olmamaıştı ya da Albus " ismini atın mı atmadın mı? " die harrynin boynuna yapışmamıştı.
Albus bir kere baştan beri berbattı. Bir tek mahkeme salonunda iyi gözüktü onun sonrasında tam bir deli gibiydi.
Ron hiç fena değildi. Rupert çok güzel oynamış ama oynattıkları şeyler kötü olmuş gibiydi.
Hermonie çoooooook güzeldi. Ama gerçekten aşırı güzeldi.
Bunun dışında hiç iyi olan yer yokmuydu?
Elbbetki vardı. Efekler mükemmel derecede güzeldi. Labirent çok güzeldi. Deniz halkı muhteşemdi ( yanlız orda birinin bilmece sorması gerekmiyormuydu

) kaçırılan arkadaşların manzarası korkutucuydu ( brrr ) ejderha sahneside hiç fena olmamıştı. Özellikle zincirden kurtulduktan sornaki bölümler çok güzeldi ( çatıda yürümesine bayıldım

) Yumurtanın su altında çıkarttığı ses çok güzeldi. Banyo sahnesi çok güzeldi mızmız çok şirindi gene
Manzaralar çok güzeldi. Verilmek istenen hava güzeldi. Alınan hava iyi değildi.
Kısaca eksisi ve artısı olan ama bizim tarafımızdan mutlaka bir kaç kez daha izlenmesi gereken bir filmdi.
( okumadan fime gelenlerin aptal aptal yorumlarına kulak asmamaya çalışsamda filmin sonunda yanımdaki oğlana kitabı anlatmaya başladığımı fark ettim

)