Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 10, 2008, 21:57:59  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 19
76  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 09, 2008, 22:10:25
antenim çok güzelleerrr Ağlayan bana gerçeklerini de bulabilir misin Acayip
Ayrıca imza diye başının etini yediğim için özür dilerim Tapan  Öpücük

ilk ve son resim hariç tıpatıp aynılarını bulurum gibi geliyor aslında Aww
ama gerek yok bunlarla yetin sen Şeytani hem aynı poz olması şart mı hepsi zaten sende var bilirim ben seni Gözlerini Deviren sırf bana eziyet olsun dimi XD

birşey değil kuzum Sarılan
77  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Mart 09, 2008, 19:47:44
Ne Düşünüyorsun ?: Kaza yapan araçtaki şöförün neden hiç frene basmayı denemediğini Acayip
Dinliyorsun ?:''Öyle sarhoş olsam ki!'' kargo- tv makinası performansı Alkış
Ne Hissediyorsun ?: ne hissettiğimi bulmaya çalışırken biraz sıkıldığımı hissediyorum Hede Hödö
Ne Tıkınıyorsun ?: simit
Ne İçiyorsun ?: su
Kaç Saattir Nettesin ?: du bakiim 3 de oturdum o zaman 5 saattir falan( 2.5-3 saattir C programlama ödeviyle uğraşıyorum o ayrı Ağlayan)
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: film izleyeceğim XD
78  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Türkiyedeki korku filmlerini nasıl buluyorsunuz? : Mart 08, 2008, 23:46:30
Bu konu üzerine gerçekten bir şeyler yapılmalı yada yapılmamalı karar vermek zor Acayip XD
79  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Kara Şövalye-The Dark Knight : Mart 08, 2008, 23:44:04
Sanırım bu ara merak edip hevesle beklediğim tek film bu Boogie

Christian Bale ~bu adam ilk kez Equilibrium filminde gözüme girdi Afro 
Heath Ledger'a gelirsek fragmandan da anlaşılacağı gibi adam döktürmüş resmen (Bkz.. Joker Ağlayan)

BKZ.. Söylemeyi unutmuşum filmin afişi müthiş Alkış
80  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: sizce hangi harry potter filmi daha güzel???? : Mart 08, 2008, 23:31:36
Genel olarak bakarsak Ateş kadehi en kopuksuz film derim.(Bkz...o ne demek kınadım kendimi kopuksuz ne be XD) özellikle Harry ve Cedric kupaya yapışıp mezarlıkta bittikten sonraki kısmı defalarca izlemişimdir XD
81  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Rowling Yeni Projesine Başladı : Mart 08, 2008, 23:27:07
Anladı tabi Severussuz bir Harry Potter kitabının asla yazılamayacağını XD o yüzden Harry potter ın devamını yazmaktan çekiniyor Kahkaha Ahh Snape'im ah! az çekmedi şu kadının elinden Ağlayan darısı yeni kahramanlarının başına XD
82  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 08, 2008, 22:51:18
+
+++
+
++
83  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Cafede Terör (Fr-Ma A.Ş) : Mart 08, 2008, 21:59:12
Ortalık yine kararır ve balo gecesine dönüyoruz.
(Ahh saçımı çekme Fantasticc sayın adminim valla gereksiz yere kullanmıyorum efektleri)
XD XD

İmzama resim koyucam, ama bilmiyorum nasıl yapılır, Rii’ lere falan da sordum ama. Neyse sonra hallederiz. Kahkaha

Mesaj sayımı artırmam lazım. Paylaşımın için sağol. Paylaşımın için sağol. Paylaşımın için sağol. Paylaşımın için sağol.
-Arthur, ne yapıyorsun sen? Şeytani

tebrik ediyorum müthiş bir bölüm olmuş Alkış

bir sonraki bölümde (bir sonraki bölüm olacak dimi Acayip Aww)

Fred ve George'u da istiyorum lütfen  Terleyen XD Terleyen
84  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Mart 08, 2008, 18:58:17

süper kahraman
85  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: O kadar da korkunç değillermiş değil mi? : Mart 08, 2008, 18:44:15
freddy ye bak XD kızları kim çirkinleştirdi len bu kadar Şaşırmış tebrikler valla bu makyajı yapanlar sabırlı insanlarmış; freddynin makyajı kaç saat sürmüştür acaba XD
86  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Mart 08, 2008, 18:35:21
En güzel birkaç bölümden biriydi,dün geceki şov Alkış
Ortaçağ'ın Bitimine 2 Gün Kala Turtayı Kim Yedi.....(Başrolde Kral 28. buçuk Ferdinand'ı canlandıran Ayhan Taş XD)
Zaman Makinesi XD(cebine daş doldur,dönem hatırası Kahkaha ),Lahmacun Hazırlama San'atı Kahkaha(karafatmaları öldürme,ben hümanistim XD ),Sanal Arkadaşlar,Çığlık Filmi...(end di oskar gos to Mehpare Bakbak) Alkış Sırıtan
Bacadan giremeyen Noel Baba,yastığın içine kedi koyan deli koca,evi basmış hayaletler...
El ezen(Dilek'in eli bir sene kendine gelemez artık Sırıtan ),saati gerekli gereksiz kurup sinirleri geren koca,onu sakinleştirmeye çalışan karısı....
Kısaca,Mahşer de Cümbüş de süperdi dün gece Alkış Alkış

Kesinlikle her bir cümlene tek tek katılıyorum XD bölümün kısa bir özetini yapmışsın resmen Kahkaha okurken tekrardan gözümde canlandı hepsi Dans bu akşam da bu bölümden aşağı kalmazlar gibi geliyor bol bol gülmek istiyorum da bu arada bu haftaki konuk ahmet gülhan  XD
87  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Kopyala - Yapıştır : Mart 08, 2008, 14:48:35
asiasiasiasiasiasaiasi  Acayip
88  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 08, 2008, 14:06:40
pansy müthiş görünüyorlar canım Dans 
silverdoem bilgi ve resim için teşekkürler kuzum Sarılan
Bkz... o simgeyi aklıma kazıdım resmen  XD Şeytani
89  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 07, 2008, 11:36:23
silverım ve hp_life resimler için teşekkürler Alkış benim bu ara pek katkım olmadı Acayip ama maşallah size XD

Resimler de amma büyükmüş XD sonra tekrardan düzenlerim şimdilik ben resimleri küçültene kadar Joo gözünüze gözünüze girsin emi XD

90  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Pushing Daisies : Mart 05, 2008, 23:38:42
İstediğiniz jelatin olsun; ben veririm diyesim geliyor XD
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 19