| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 19
|
|
77
|
Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım
|
: Mart 09, 2008, 19:47:44
|
Ne Düşünüyorsun ?: Kaza yapan araçtaki şöförün neden hiç frene basmayı denemediğini Dinliyorsun ?: ''Öyle sarhoş olsam ki!'' kargo- tv makinası performansı  Ne Hissediyorsun ?: ne hissettiğimi bulmaya çalışırken biraz sıkıldığımı hissediyorum  Ne Tıkınıyorsun ?: simitNe İçiyorsun ?: suKaç Saattir Nettesin ?: du bakiim 3 de oturdum o zaman 5 saattir falan( 2.5-3 saattir C programlama ödeviyle uğraşıyorum o ayrı  ) Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: film izleyeceğim 
|
|
|
|
|
79
|
Diğer Konular / Sinema / Ynt: Kara Şövalye-The Dark Knight
|
: Mart 08, 2008, 23:44:04
|
Sanırım bu ara merak edip hevesle beklediğim tek film bu Christian Bale ~bu adam ilk kez Equilibrium filminde gözüme girdi Heath Ledger'a gelirsek fragmandan da anlaşılacağı gibi adam döktürmüş resmen ( Bkz.. Joker  ) BKZ.. Söylemeyi unutmuşum filmin afişi müthiş 
|
|
|
|
|
83
|
Diğer Konular / Geveze / Ynt: Cafede Terör (Fr-Ma A.Ş)
|
: Mart 08, 2008, 21:59:12
|
Ortalık yine kararır ve balo gecesine dönüyoruz. (Ahh saçımı çekme Fantasticc sayın adminim valla gereksiz yere kullanmıyorum efektleri) İmzama resim koyucam, ama bilmiyorum nasıl yapılır, Rii’ lere falan da sordum ama. Neyse sonra hallederiz. Mesaj sayımı artırmam lazım. Paylaşımın için sağol. Paylaşımın için sağol. Paylaşımın için sağol. Paylaşımın için sağol. -Arthur, ne yapıyorsun sen?  tebrik ediyorum müthiş bir bölüm olmuş bir sonraki bölümde (bir sonraki bölüm olacak dimi  )
|
|
|
|
|
86
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv)
|
: Mart 08, 2008, 18:35:21
|
En güzel birkaç bölümden biriydi,dün geceki şov Ortaçağ'ın Bitimine 2 Gün Kala Turtayı Kim Yedi.....( Başrolde Kral 28. buçuk Ferdinand'ı canlandıran Ayhan Taş  ) Zaman Makinesi  ( cebine daş doldur,dönem hatırası  ), Lahmacun Hazırlama San'atı  ( karafatmaları öldürme,ben hümanistim  ), Sanal Arkadaşlar, Çığlık Filmi...( end di oskar gos to Mehpare Bakbak)  Bacadan giremeyen Noel Baba,yastığın içine kedi koyan deli koca,evi basmış hayaletler... El ezen(Dilek'in eli bir sene kendine gelemez artık  ),saati gerekli gereksiz kurup sinirleri geren koca,onu sakinleştirmeye çalışan karısı.... Kısaca,Mahşer de Cümbüş de süperdi dün gece  Kesinlikle her bir cümlene tek tek katılıyorum bölümün kısa bir özetini yapmışsın resmen okurken tekrardan gözümde canlandı hepsi bu akşam da bu bölümden aşağı kalmazlar gibi geliyor bol bol gülmek istiyorum da bu arada bu haftaki konuk ahmet gülhan 
|
|
|
|
|
|
|
|