Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 17:51:18  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 18
46  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Kopyala - Yapıştır : Mart 14, 2008, 17:39:45
SO YOU THINK YOU CAN DANCE

elisayı izliyordum XD
47  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{14 Mart-Cuma} -Güncellenmiştir (Dört Düğün¨H.S.) : Mart 14, 2008, 15:58:25
anten morten,canım bunlarda Badem kokuyorlar XD Seni gidi seni,artık şarkıya göre mi imza falan filan yapıyorsun Kahkaha
En güzeli Ahmet'le Yasemin'inki olmuş tabi ki Aww Aww
Işık'la Yaşar da çok komik duruyorlar Sırıtan ,(keşke ikisi de eskisi gibi olabilse dizide Kararsız Gerçi Harun'a da kıyamıyorum,O çatışmadan İstanbul'a kaçıp,usulca Işık'ı takip ettiği bölüm,dizinin en güzel bölümüydü bence Ağlayan )
Ayrıca başlıkta garip olmuş,4 nikah 1 cenazeyi(kim o diye sormaya korkuyorum Ağlayan ) hatırlatıyor.

Yaşar ve Işık mutlu olsunlar isterim ama Harun 'um bi tanedir Âşık dediğin sahne cidden çoook güzeldi ama benim en sevdiğim sahne
rus ruleti oynamaya kalkıyor ya off of Ağlayan
evet kuzum dört nikah bir cenaze gibi oldu resmen
zaten en başta Mehmet-Sevim ikilisine de yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim Ağlayan
Mehmet Ağlayan

Yorum yapan herkese teşekkür ederim, bu arada laf aramızda kalsın ama Ahmet-Yasemin ikilisine özel ihtimam gösterdim itiraf ediyorum Terleyen
48  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Mart 14, 2008, 01:22:23
Alkış Sebnem Sönmez  Alkış

1...Vahide ve Mustafayı ahıra sırayla sokup bir güzel ifadelerini alırken oldukça başarılıydı, mimikleri gülmekten öldürdü beni Kahkaha
2...Zarife+Aleks olayını öğrendikten sonra bölüm içinde sesi sedası çıkmadı..öyle bir oynadı ki Sebnem Sönmez onun kadar acı çektim resmen Ağlayan

Bunun dışında Vahide ile tüfeğini Mustafa bile ayıramaz XD
Kaymakam mevzusuna giripte canımı sıkmak istemiyorum...meymenetsiz herif <.<
Ayrca Dilaver ve Mustafa'nın sarhoş oldukları bölümde; Dilaverin gidip Kaymakamı düğüne çağırması harikaydı XD
49  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Pushing Daisies : Mart 14, 2008, 01:13:49
ben kaçırdım yaa yeni bölümünü

Aynen Gözlerini Deviren bende ne yazık ki kaçırdım ama Cumartesi kesin izleyeceğim Aww
50  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 14, 2008, 01:07:09
hp_life ne yaptın sen yav XD Alkış resimlere dalmışım resmen böyle tepeden tepeden bana bakıyor Âşık
fotoşopunda çok kaliteli ve güzel olmuş kujum, ellerine sağlık Sarılan
bundan sonra resimleri foruma eklerken üyelerin sağlık durumlarını göz önüne alalım lütfen,( Artık Johnny'nin kendisini çirkinleştirmek için olmadık işlere kalkışmasını anlayabiliyorum Kahkaha Acıyor bize de ondan böyle yapıyor, e tabi küt diye kalpten gidivermek var XD)

Bkz...üzülüyordum çok içiyor Ağlayan ciğerlerine yazık diye ama silverım sağolsun azalttığını söyledi de bi rahat nefes aldım  Öpücük 

51  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{14 Mart-Cuma} -Güncellenmiştir (Dört Düğün¨H.S.) : Mart 14, 2008, 00:47:50
Âşık

____________________________________________________________________________________

52  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 13, 2008, 21:16:34

Burası Johnny Depp Ayran Topluluğu XD

53  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Leon: Sevginin Gücü | Léon ~ Luc Besson : Mart 13, 2008, 19:39:43
İzlediğim onca filme ağırlığını koyabilen filmlerden biri Leon Gözlerini Deviren
Gary Oldman Âşık Seviyorum ben bu adamın deli rollerini... zaten uslu bi çocuk hiç olmadı ki XD
54  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Kesinleşti! Ölüm Yadigarları 2 film olacak ve yönetmen David Yates! : Mart 13, 2008, 18:40:15
Bu nasıl haberdir sevinsem mi üzülsem mi bilemedim+kese kese film diye birşey kalmıyordu bunun önüne geçtik kabul ediyorum artık+iki film arası o kadar da uzatılmaz ama+yönetmen beni şaşırt+yönetmen beni şaşırt+yönetmen beni lütfen şaşırt

Bkz...Haber için teşekkürler....
55  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Mart 13, 2008, 15:25:53
Ne düşünüyorsun: yarın sabah bilgisayar dersine girsem mi girmesem mi Hede Hödö
Ne dinliyorsun: track 18 XD
Ne hissediyorsun: mahmurluk Acayip
Ne tıkınıyorsun: elma
Ne içiyorsun: ~
Kaç saattir nettesin: 2
Netten sonra ne yapacaksın: bir iki saat uyusam iyi olur aslında

56  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 12, 2008, 19:53:30

pansy
ve silverdoe süpersiniz kuzum Dans bol bol resim ekleyecek vakti bende bu ara bulamıyorum ama yaptıklarımı bari ekleyeyim dedim Terleyen

serseri ve asi korsanımız
  Âşık

+

+

+

+

+

57  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Mart 10, 2008, 18:32:04
Ne Düşünüyorsun ?  ünide çıkan olayı Dudaklarını Mühürlemiş                     
Ne Dinliyorsun ?      Iio - Kiss You (Remix)  Boogie       
Ne Hissediyorsun ?  endişe  Acayip                         
Ne Tıkınıyorsun ?    çitos     Cool                       
Ne İçiyorsun ? su   Aww                                 
Kaç Saattir Nettesin ?   1-2      Gözlerini Deviren                   
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?  C programlama ödevi Ağlayan
58  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 10, 2008, 18:13:38
 Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık  Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık

59  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mart 10, 2008, 00:50:42
Gallardo mu valla tam yatmaya gidiyordum ekrana yapıştım Âşık alsana bana bi tane XD Kuzum gece gece ne uğraşıyorsun bacak kadar çocukla ( BKz... bu ben oluyorum XD) yarın 06:00 da kalkmak zorunda olmasam sorardım ben sana bunun hesabını bühüüü ayrıca ben açım açç Johnny falan dinlemem bi solukta yerim ben o makarnayı Acayip Ağlayan Acayip
60  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Mart 10, 2008, 00:35:42

Pizza istiyorum
XD acıktım da Acayip
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 18