The Godfather Kill Bill Enemy at the gates Leon Once upon a time in Mexico V for Vendetta Amelie Pirates of the Caribbean Duma Puma Meet Joe Black Secret Window Equilibrium Happy Feet
Aslında Johnny Depp in tüm filmleri++desem daha doğru olurdu ama neyse
Allah'ım az kaldı Ben eminim beklediğimin üstünde olacak film Yahu yakışıyor bu adama pisikopatı oynamak Deppim canım ya yok onun gibi oyuncu Alan Rickman da var tabi ama Deppim başka
HATHUR (26 Mayıs – 24 Haziran).......KaturKutur der gibi
Çok meraklı bir kişiliğiniz vardır.......fazla merak iyi değil derler ama ne yapayım böyle doğmuşuz sıradan biri değilsiniz.......sen öyle diyorsan öyledir hayata bağlı ve kendine güvenlisiniz.......kendine güven mühim tabi hayatınızın her anını yoğun yaşarsınız......öyle olması gerek,sıkılırım zaten başka türlü başarısız olmaktan korkmazsınız.......tabi canım neden korkacakmışım hayatınızda hiçbir şey durağan değildir.......bir kere dünya dönüyor ben neden durağan olayım canım demi daima yeni maceralara yelken açarsınız......yelken demişken ben ciddi ciddi yelkenli almak istiyorum,borç verebilecek bi elibol tanıyor musunuz tüm bu iyimserliğinize rağmen, bazen hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz......yok canııımmm arkadaşlığınız sağlam olur........tutkalla ayaklarından yapıştırıyorum yanıma....kımıldıyamıyorlar hep benle kalıyorlar bazen insanlar sizin cömertliğinizi, fedakarlığınızı suistimal ederler, böyle durumlarda ihanete uğradığınızı hisseder ve asla unutmazsınız.......unutursam hatırlatırlar mı acaba biraz balık hafızalıyımdır da
Dur teşekkür edeyim Bu güzel paylaşımın için sizi canı gönülden kucaklıyorum eneee çok resmi oldu bu sanki Sağol canım....böyle daha iyi