Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:05:32  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19]
271  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kurban Bayramınız Kutlu Olsun/2007-Aralık : Aralık 20, 2007, 14:26:30
Herkese iyi bayramlar Sarılan
272  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: helena carter : Aralık 13, 2007, 15:11:43
Müthiş ötesi Terleyen
Sanki o oynasın diye yazılmış Gözlerini Deviren Hadi Bella çatlak bir karakterdi de Helenayla daha bi çatlamış Alkış Alkış
273  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Sevdiğiniz film? : Aralık 09, 2007, 23:37:17
The Godfather Alkış Cool Alkış
Kill Bill Şeytani Terleyen
Enemy at the gates Alkış Sırıtan Sırıtan
Leon Cool Aww
Once upon a time in Mexico Cool
V for Vendetta Ağlayan
Amelie Sarılan
Pirates of the Caribbean Öpücük
Duma Puma Aww
Meet Joe Black Gözlerini Deviren
Secret Window Şeytani
Equilibrium Cool
Happy Feet Sırıtan

Aslında Johnny Depp in tüm filmleri++desem daha doğru olurdu ama neyse Gözlerini Deviren Terleyen Sırıtan

274  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton : Aralık 09, 2007, 22:50:54
Allah'ım az kaldı  Alkış Alkış
Ben eminim beklediğimin üstünde olacak film Terleyen
Yahu yakışıyor bu adama pisikopatı oynamak Şeytani Sırıtan Alkış
Deppim canım ya yok onun gibi oyuncu Terleyen Alkış
Alan Rickman da var tabi ama Deppim başka Utanmış Terleyen Alkış Alkış
275  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Mısır Burçları : Aralık 09, 2007, 22:03:01
HATHUR (26 Mayıs – 24 Haziran).......KaturKutur der gibi Acayip Sırıtan Sırıtan

Çok meraklı bir kişiliğiniz vardır.......fazla merak iyi değil derler ama ne yapayım böyle doğmuşuz Cool
sıradan biri değilsiniz.......sen öyle diyorsan öyledir Terleyen
hayata bağlı ve kendine güvenlisiniz.......kendine güven mühim tabi Aww
hayatınızın her anını yoğun yaşarsınız......öyle olması gerek,sıkılırım zaten başka türlü Kahkaha
başarısız olmaktan korkmazsınız.......tabi canım neden korkacakmışım Ağlayan
hayatınızda hiçbir şey durağan değildir.......bir kere dünya dönüyor ben neden durağan olayım canım demi Cool Alkış
daima yeni maceralara yelken açarsınız......yelken demişken ben ciddi ciddi yelkenli almak istiyorum,borç verebilecek bi elibol tanıyor musunuz Terleyen Şeytani
tüm bu iyimserliğinize rağmen, bazen hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz......yok canııımmm Terleyen 
arkadaşlığınız sağlam olur........tutkalla ayaklarından yapıştırıyorum yanıma....kımıldıyamıyorlar hep benle kalıyorlar Şeytani Öpücük Alkış
bazen insanlar sizin cömertliğinizi, fedakarlığınızı suistimal ederler, böyle durumlarda ihanete uğradığınızı hisseder ve asla unutmazsınız.......unutursam hatırlatırlar mı acaba Ağlayan biraz balık hafızalıyımdır da   Terleyen Terleyen

Dur teşekkür edeyim  Gözlerini Deviren
Bu güzel paylaşımın için sizi canı gönülden kucaklıyorum Terleyen Gülümseyen Alkış
eneee çok resmi oldu bu sanki Öpücük
Sağol canım....böyle daha iyi Alkış
276  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: photoshop çalışmalarım (blendlerim) - 03/12 : Aralık 09, 2007, 05:05:13
Hepsine bakabilmek ne mümkün o kadar fazlalar ki  Terleyen
Bakabildiklerim için şu kadarını söyleyeyim harika olmuşlar Alkış
Sayfa: 1 ... 16 17 18 [19]