Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 05:11:04  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19
241  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Kan grubunuz nedir? : Ocak 09, 2008, 11:22:02
AB Rh(+)

Genel alıcıyız  Boogie
242  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Ocak 09, 2008, 08:25:37
çok güzel biz ailecek izliyoz çok komik

Oyuncu Kadrosu:
Erdal Özyağcılar
Şebnem Sönmez
Hande Subaşı
Aslı Tandoğan

Gülçin Şantırcıoğlu
Tuna Orhan
Ertan Saban

bu kadroyla hangi dizi süper olmaz ki

Sanırım bir karışıklık olmuş Terleyen

Oyuncuları şöyle düzeltebiliriz Âşık
Erdal Özyağcılar (Ramiz)
Şebnem Sönmez (Fatma)
Gülçin Şantırcıoğlu (Hatice)
Berrak Tüzünataç (Vahide)
Filiz Ahmet (Zarife)
Tuna Orhan (Terzi Hasan)
Ertan Saban (Aleksi)
Tolgahan Sayışman (Mustafa)
Erman Saban (Dilaver)
Gökhan Mete (Kasap Cabbar)
243  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Dil Meselesi : Ocak 08, 2008, 14:53:07
İspanyolca ve İtalyanca öğrenmek istiyorum Terleyen
Bunun yanında bildiklerim ise; Türkçe, İngilizce ve Cıbırca Boogie

Sen de mi Anında Görüntü Show'u seyrediyorsun? Sırıtan

İlk çıktıkları günden beri takipçileriyim Gözlerini Deviren
Take tu kat eri ne Boogie
Nasıl ama Cıbırcam gayet ilerlemiş durumda değil mi?  Alkış
244  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Ocak 07, 2008, 01:37:43
KOKU Patrick Süskind
Başlayacağım kitabın ilk önce son sayfasını okurum; bununkini de okudum yani kitabı okumaya başladım sayabiliriz Boogie
245  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Dil Meselesi : Ocak 07, 2008, 01:28:08
İspanyolca ve İtalyanca öğrenmek istiyorum Terleyen
Bunun yanında bildiklerim ise; Türkçe, İngilizce ve Cıbırca Boogie
246  Diğer Konular / Geveze / Ynt: doğdunuz aya göre yorum... : Ocak 07, 2008, 01:13:50
Haziran

Ayni anda birden fazla sey düsünür........Kafada kırk tilki hesabı bizimki Gözlerini Deviren
 Nazik ve tatli dillidir.....öyle diyorsan öyledir Terleyen
 Hassastir......höstt Şeytani
 Komik ve eglencelidir.........tabi tabi gündelik evlere şaklabanlığa gidiyorum dillere destan bi durumum var evett Boogie
 Konuskandir.......Hah şöyle kibar ol   Aww Çenesi düşük diyenlere bozuluyorum da  Gözlerini Deviren
 Kolay arkadas edinir.......valla ben değil onlar beni buluyor memur bey amca Sarılan
 Kolay incinir.....tekrardan höstt dedirtme  bana bakiim Öpücük
 Gribe yatkin bünyesi vardir....Sor valla sor istersen anneme hasta olmam ben kolay kolay Afro
 Çok inatcidir......yok öyle bişey kim söylediyse uydurmuş inanmayın siz  Kahkaha

247  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Coca-Cola mı İçiyorsunuz? : Ocak 07, 2008, 01:05:16
Bunlara bayıldım Boogie
"İyice bakmana gerek yok bu da boş"   Acayip
"Yooo bunu saymayız" Boogie

248  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: 100 kişiden kimi tanımak isterdiniz ?? : Ocak 07, 2008, 00:46:02
Seçeneklere pek bakmadım daha çok Snape' i aradım ve oyladım Yehuu
249  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Sadece Aptallar 8 Saat Uyur! ~ Erdal Demirkıran : Ocak 07, 2008, 00:43:51
Evet adam çok küstah görünüyor olabilir ama bence herhangi bir kitabını okuyun öyle karar verin derim Gözlerini Deviren Dünyanın en akıllı insanı kitabı; ben ilk onu okumuştum ve çok eğlendiğimi hatırlıyorum ayrıca sadece aptallar sekiz saat uyur kitabı da beni güldürmüştü ha bir de Yerim seni ÖSSsi var bence bir deneyin birşey kaybetmezsiniz Aww

250  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Güncellenmiştir- 04.01.08 (İmzalar) : Ocak 05, 2008, 13:43:27
Bu güzel yorumlar için teşekkürler hepinize  Sarılan
251  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En çok okuduğunuz dergi ne? : Ocak 05, 2008, 02:36:05
İki yıllık bir Penguen geçmişim vardı ama Uykusuzla yeni bir pencere açtım hayatımda Yehuu
Arada bir Penguen alıyorum ama artık düzenli olarak aldığım tek haftalık dergi Uykusuz Âşık
252  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Ocak 05, 2008, 02:17:48

İk defa izlediğimde ne orkestraları nede 15den fazla seyircileri vardı başka bir kanaldaydılar ve bir görünüp kayboldular sonra aynı kanalda tekrar başladılar, şimdi ise farklı bir kanal da devam ediyorlar Alkış hep izledim hep de izleyeceğim Terleyen Yılbaşı özel programı bomba gibiydi resmen Alkış Yeni yılın ilk saatlarinde sayelerinde gülmekten karnımıza ağrılar girdi Sırıtan

Burak- " XL deli önlüğü var mı??" Alkış
ya bırak orkestraları olmaz olaydı...her gece "A fiil guuud........ " diye böğüren o adam yüzünden programdan soğudum
bir de "Bı"ları yok mu  Alla Alla
ama yılbaşı akşamı gerçekten çok güzeldi  Aww işte bir fazlalık o adam Kızgın

Sen boşver o orkestrayı (o adamı) Afro izle sen izle ömrüne ömür katıyorlar valla  Yehuu 
253  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Ocak 05, 2008, 02:14:44
İzlemesi keyifli ender dizilerden biri Elveda Rumeli. Kadrosu çok sağlam Alkış
Espirisi de hüznüde dozunda gerçi Zarifem hiç üzülmesin Ağlayan ama o bile böyle bir durumdayken gülmesini biliyor. Yehuu Aksine bazı diziler işin suyunu çıkarmayı, insanların duygularını sömürmeyi adet edinmişlerken bu dizi harika oldu. Alkış
254  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Güncellenmiştir- 04.01.08 : Ocak 04, 2008, 13:53:04

~~

~~

~~

~~

~~

Hermione' nın hatrına Emmaya katlanıyorum Hede Hödö
Yorumlar için çok sağolun Alkış
255  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: AOL' nin 2007' nin En İyi ve En Kötüleri Anketi Sonuçlandı : Ocak 04, 2008, 12:34:08
Voldemort Voldemort Uuu Voldi Voldi voldii Voldemort Âşık
Sayfa: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19