Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 17:59:17  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 19
211  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{22 Ocak-Salı} -Güncellenmiştir : Ocak 22, 2008, 00:06:02

------------------------------------------------------------------------

212  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{12 Ocak-Cumartesi} -Güncellenmiştir : Ocak 19, 2008, 20:10:10

~

~

Umarım beğenirsiniz arkadaşlar  Terleyen Gülümseyen

213  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{12 Ocak-Cumartesi} -Güncellenmiştir : Ocak 19, 2008, 20:06:07

Aslına bakılılırsa benim pek içime sinmediler  Hede Hödö Ama olsun Mustafa'nın orda oluşu beni kurtarıyor Terleyen

214  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: en sevdiğiniz weasley hangisi???? : Ocak 16, 2008, 12:24:44
Fred ve George canlarım ya  Ağlayan
 Öpücük
215  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sweeney Todd ~ Tim Burton : Ocak 16, 2008, 12:20:24
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim  Gözlerini Deviren
120 'den çıkıp Sweeney Todd' u izleyeceğim  Alkış
İki film birden  Boogie
216  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{12 Ocak-Cumartesi} -Güncellenmiştir : Ocak 16, 2008, 12:12:56
yok kardeşim ben vazcaydım iki kanat yaptım iki isim yazdım canım çıktı bunları yapana kadar  Acayip
sen yap ben seyredicem artık XD
ama insan bir teşekkür ederdi yine de Dil Çıkaran

bu arada devamında da bol J.Depp çalışmaların olsun artık! Kızgın

Yerim ben senin kanatlarını Boogie
Johnny Depp dedin demi?? Bir derin nefes alayım da önce  Öpücük
Onun resimleriyle çalışırken ekrana bakakalıyorum; iki saat sonrada hiç birşey yapmadan kapatıyorum Utanmış
Söz hafta sonuna doğru hem eski yaptıklarımı hemde yeni yeni bir sürü johnny koyarım sayfaya Gülümseyen

Ama bu senin için Benny and Joon filminden bir sahnesi Johnny 'nin  Aww
Bu filme bayıldığını biliyorum Âşık

esn 
evet canım onu da ben yaptım  Terleyen Arkasından sinsice yaklaşayım dedim de  Âşık

217  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{12 Ocak-Cumartesi} -Güncellenmiştir : Ocak 16, 2008, 11:48:14

sevgili arkadaşım çalışmaların çok güzel ben tambir rumeli fan'ı oldum çıktım.mümkün ise mustafacımın  resimlerinden istiyom senden hani şu küçük kişi kartlarına ekliyoz yaa ondan çok sevinirim.şimdiden tşkler:D

Sen Mustafa dersin de ben yapmaz mıyım Öpücük yaparım tabi  Boogie Ama cuma günü son final günüm; sonra rahatım yani hafta sonuna doğru yaparım.

(Bugün Yeşilçam yıldızları gibi konuşmaya özendim de; şimdiki repliğim 1800' lerden  XD )
Cümlenizin alayı malumatlarınıza çok müteşekkir oldum efenim   Öpücük
Hissiyatım tam olarak bu  Terleyen
218  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: En sevdiğiniz Need For Speed oyunu : Ocak 14, 2008, 14:52:37
Carbon süperdi  Öpücük

Ama diğerlerine de haksızlık yapamam ilk çıktıkları zamana göre hepsi süperdi  Boogie
219  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: Ölüm Yadigârları Dedikoduları : Ocak 14, 2008, 14:48:51
Vay birileri sesimizi duymuş  Öpücük
Dedim ama ben gişe garantisi olan bir filmi kullanmıyorlar,ayıp oluyor diye  Boogie
Yönetmenler de baya iyimiş  Acayip
Spielberg yönetirse nasıl olur hayal edemiyorum ama bence de Pan' ın Labirenti harikaydı o yüzden onu yöneten yönetsin  Afro
 ( yalnız kim olduğunu bile bilmiyorum orası ayrı ama filmi harikaydı  Öpücük)
220  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{12 Ocak-Cumartesi} -Güncellenmiştir : Ocak 14, 2008, 14:30:29
Teşekkür ederim hepinize; beğenmenize sevindim Öpücük
Devamı gelecek  XD
221  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Resimli Bir Oyun : Ocak 13, 2008, 14:45:44
Benim için şimdiye kadar izlediğim en güzel savaş filmiydi; özellikle filmin ilk sahnesini defalarca izlemişimdir o sahnedeki müziğinde hastasıyım Boogie

Hayalet
222  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Hangi Ot'sunuz : Ocak 13, 2008, 14:28:14
Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir.........Açık söyle ne demek istiyorsun Öpücük
Sıcakkanlı birisiniz.......Öyle diyorsan öyledir  Boogie
Size nasıl davranılmasını istiyorsaniz siz de herkese öyle davranıyorsunuz..... Terleyen
Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız....Aaa ne kadar ayıp Öpücük
223  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Anında Görüntü Show(fox tv) : Ocak 13, 2008, 02:08:22
Yine bomba gibiydiler  Boogie
Ama özellikle Özlem harikaydı bu bölüm iki haftalık tatil yaramış  Öpücük
224  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{9 Ocak} -Güncellenmiştir : Ocak 12, 2008, 15:39:20
Özge~ Öpücük

~

~
225  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{9 Ocak} -Güncellenmiştir : Ocak 12, 2008, 15:37:47
Beren~  Öpücük

~

~

~

~

Tuba
  Öpücük

~

~

Sayfa: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 19