Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 00:53:42  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 19
16  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Haziran 09, 2008, 17:23:40
Ailesiyle sağlıklı ve huzurlu kocaman bir ömür diliyorum Johnnyme  Âşık
 Daha nice filmlerini izlemek nasip olur inşallah Dans

17  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Haziran 08, 2008, 22:31:36
Silverım kuzum sözler için teşekkürler Sarılan

18  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Haziran 04, 2008, 19:56:27
1 Haziran Pazar gecesi düzenlenen MTV Movie Awards 2008 ödül töreninde Johnny iki ödül birden aldı Âşık

En İyi ‘Kötü’ Karakter
• Johnny Depp- Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (DreamWorks SKG/ Warner Bros. Pictures) •

En İyi Komedi Performansı
•Johnny Depp- Pirates of the Caribbean: At World’s End (Walt Disney Pictures) •

Ödül Töreninden birkaç resim Öpücük 
 Âşık Törende sakızı gene ağzındaydı:love:

Yeni bir haber daha var

Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans Dans
Tim Burton, Johnny Depp'in de rol aldığı Dark Shadows projesinin başına geçmek üzere imzayı attı.
"Film ,1966-1971 yılları arasında yayınlanmış kült bir dizinin beyaz perde uyarlaması. Gotik, fantastik ve doğaüstü olduğu belirtilen pembe dizi kıvamındaki bu yapımın Burton'un maharetli ellerinde neye dönüşeceği merak konusu. Yapımın senaristi ise, daha önce Charlie and the Chocolate Factory ve Corpse Bride'da Burton ile birlikte çalışmış olan John August. 30 dakikalık 1225 bölümü yayınlandığı 5 yıla sığdıran dizide Jonathan Frid'in canlandırdığı Barnabas Collins karakterini filmde Johnny Depp canlandıracak. Film, Burton ve Depp'in birlikte çalışacağı yedinci yapım olma özelliğine de sahip."
Haber alıntıdır

pansy nice yıllara kuzum Sarılan

19  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mayıs 14, 2008, 22:57:05
Âşık

20  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mayıs 06, 2008, 00:15:03

Mls hp süper olmuş kuzum Alkış  pansy ve silverdoe resimler müthiş, Johnny zaten müthiş Öpücük

Elim boş gelmeyeyim dedim Kahkaha

21  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{29 Nisan-Salı} -Güncellenmiştir +2 : Nisan 29, 2008, 22:19:23

Yorum yapan herkese teşekkür ederim Sarılan
22  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 26, 2008, 23:55:49

23  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Mavi Güneşin Sırrı : Nisan 22, 2008, 01:21:32
Hani şuna Güneş demesek; buz gibi mavi bir top ohh ferah ferah XD
24  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 22, 2008, 01:15:34
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar Sarılan Ama benim favorim üzümlü olanı XD

silver
 Âşık

25  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgili : Nisan 20, 2008, 19:01:18

Işık ve Harun'a ne kadar sevinsem az Dans
Tamam Yaşar' a lafım yok onu da severim ama denediler olmadı zorlamaya da gerek yok XD
Ahmet Âşık Yasemin
Birde Zeynep midir nedir sevemedim ben bu kızı sanki Defne vari hareketleri var, çok yapmacık duruyor Hede Hödö
Âşık

26  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{20 Nisan-Pazar} -Güncellenmiştir (Dawson's Creek) : Nisan 20, 2008, 16:22:08
Hepinize çok teşekkür ederim Sarılan
27  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{20 Nisan-Pazar} -Güncellenmiştir (Dawson's Creek) : Nisan 20, 2008, 15:18:38

Joey Âşık Pacey 
Yine de bu dizide Dawson,Jack,Jen,Audrey hatta Andie' yi bile seviyorum Sarılan

+

+

+

+

Bkz...Çapulcuları unutmadım en kısa zamanda onlar içinde yapıcam Sarılan

28  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 20, 2008, 04:40:27
Âşık
++
++ 

derhavril teşekkürler kuzum Sarılan
silver magnum falan deme bana ben sanattan anlamam Acayip
Direktman buz gibi dondurmalar uçuşuur gözümün önünde demedi deme XD
29  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 19, 2008, 15:43:35
Âşık

30  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 18, 2008, 12:55:49
Hoşgeldin Mls hp  Dans

Silver ben sana dememiş miydim Öpücük
Johnny Vanessa'ya evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın dedi bir kere kendini Vanessa Yenge demeye alıştır diye XD
Kabul, biraz geç oldu ama oldu sonunda  XD

Bkz...Mutluluktan yerinde duramayan kıpır kıpır bir bünye sahibiyim Dans
 Aklıma gelmişken silver replik çalma lem XD
Kral olan Fred di değil mi Ağlayan
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 19