Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 15:15:45  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 18
1  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mayıs 14, 2008, 22:57:05
Âşık

2  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Mayıs 06, 2008, 00:15:03

Mls hp süper olmuş kuzum Alkış  pansy ve silverdoe resimler müthiş, Johnny zaten müthiş Öpücük

Elim boş gelmeyeyim dedim Kahkaha

3  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{29 Nisan-Salı} -Güncellenmiştir +2 : Nisan 29, 2008, 22:19:23

Yorum yapan herkese teşekkür ederim Sarılan
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 26, 2008, 23:55:49

5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Mavi Güneşin Sırrı : Nisan 22, 2008, 01:21:32
Hani şuna Güneş demesek; buz gibi mavi bir top ohh ferah ferah XD
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 22, 2008, 01:15:34
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar Sarılan Ama benim favorim üzümlü olanı XD

silver
 Âşık

7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hatırla Sevgili : Nisan 20, 2008, 19:01:18

Işık ve Harun'a ne kadar sevinsem az Dans
Tamam Yaşar' a lafım yok onu da severim ama denediler olmadı zorlamaya da gerek yok XD
Ahmet Âşık Yasemin
Birde Zeynep midir nedir sevemedim ben bu kızı sanki Defne vari hareketleri var, çok yapmacık duruyor Hede Hödö
Âşık

8  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{20 Nisan-Pazar} -Güncellenmiştir (Dawson's Creek) : Nisan 20, 2008, 16:22:08
Hepinize çok teşekkür ederim Sarılan
9  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: İmzalar~{20 Nisan-Pazar} -Güncellenmiştir (Dawson's Creek) : Nisan 20, 2008, 15:18:38

Joey Âşık Pacey 
Yine de bu dizide Dawson,Jack,Jen,Audrey hatta Andie' yi bile seviyorum Sarılan

+

+

+

+

Bkz...Çapulcuları unutmadım en kısa zamanda onlar içinde yapıcam Sarılan

10  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 20, 2008, 04:40:27
Âşık
++
++ 

derhavril teşekkürler kuzum Sarılan
silver magnum falan deme bana ben sanattan anlamam Acayip
Direktman buz gibi dondurmalar uçuşuur gözümün önünde demedi deme XD
11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 19, 2008, 15:43:35
Âşık

12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 18, 2008, 12:55:49
Hoşgeldin Mls hp  Dans

Silver ben sana dememiş miydim Öpücük
Johnny Vanessa'ya evimin kadını çocuklarımın anası olacaksın dedi bir kere kendini Vanessa Yenge demeye alıştır diye XD
Kabul, biraz geç oldu ama oldu sonunda  XD

Bkz...Mutluluktan yerinde duramayan kıpır kıpır bir bünye sahibiyim Dans
 Aklıma gelmişken silver replik çalma lem XD
Kral olan Fred di değil mi Ağlayan
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 13, 2008, 18:47:47
Pure, Silver coşturmuşsunuz sayfaları, ekledikleriniz süper Âşık
Benim de vizelerim bitti rahat rahat bir kaç çalışma yaptım onları eklemekle başlıyorum, gerisi tiz zaman da gelecek Kahkaha

14  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Nisan 02, 2008, 22:11:14
Mustafa'larıma can kurban...
Bu bölüm neleri geride bırakmışız bir bir onlar geldi aklıma; gerek Aleks ve Zarife gerekse Mustafa Vahide sahneleri hep geriye götürdü beni.Aleks nasıl gelmişti Pürsıçan'a ilk o canlandı gözümde*bahçeler bizim olsa hasretim dağları delse...ismimi bilen olmaz ki...sonrada Mustafa'nın Vahide'yle didişmeleri...Al mendilim sende kalsın sil yaşını of...Memleket sevdana yürek gerek... Gelelim Püripak Pürsıçan halkına başları arşa değmiştir artık; Aleks yok, Mustafa yok e zaten onlar yokken Vahide de Zarife de yok sayılır! İleride ne olur bilemem ama ben asla affedemem onları...Mustafa' nın evden ayrılış sahnesi çok sıcaktı, içtendi. Ha birde Vahide' den ayrılış sahnesi var ki,dilim gitmiyor! Çok fazla söze gerek yoktu, bir mendil bir yüzük yeterdi, yetti de!
Paşa oğli şerefsiz ucuz kurtuldu ucuz, gerçi onun o acizliğini görmek bile yetti. Mustafa'nın da yüzünü göstermesi o an için(!) çok iyi oldu sahipsiz bırakmadı ailesini...Cezmi Komutan da gereğini yaptı. Bir de Komutan, Ramiz Amca'nın adının da gönüllüler listesine eklenmesi için izin veriyor ya işte o sahne harikaydı, çocuk gibi sevindirdi Ramiz Amca'mı.Çocuk demişken bu kızçeler birgün kalpten götürecek beni. Mavi boncukları oldular dizinin.Özetle ben her sahnesi dopdolu bir bölüm izledim özellikle ilk tren sahnesi, tüylerimi ürpertti... Figüranların ikide bir kameraya bakmaları anın büyüsünü bozsada gözlerim dolu izledim.Nede olsa gidipte dönememek vardı!

Ahmet Ekrem, Mustafa ve Vahidenin gardaki hallerine o kadar imrenerek baktı ki,Mustafa'ya ne olursa olsun Vahide'ye açılabileceğini düşünmüyorum ha ileride diziye konu lazım olur bunu kullanırlar orasına karışmam! Ama bundan sonra Vahide Hanım değil Vahide Yenge olacak Ekrem Bey ona göre XD
15  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Johnny Depp Hayran Topluluğu : Nisan 02, 2008, 20:07:01
Off ne yaptınız siz böyle XD Pure süpersin canım Boogie
Silverım Tim'in Joo için yazdıklarına bayıldım Âşık Ayrıca eklediğin son resimlerde en alttakinin bir üstündeki gitarlı resim ne öyle...
kala kaldım resmen bir an önce bi elektro gitar alıyorum ve bu pozu çalışıyorum o kadar XD

Silver ayrıca Vanessa'nın şarkısı gözümden kaçtı sanma Afro
Bir video da benden bu Vanessa beni çileden çıkarttı burda
neden mi;johnny için O benim o benim, benim.. deyip duyuyor kadın yav Ağlayan

<a href="http://www.youtube.com/v/U7sK3PcLHZ8" target="_blank">http://www.youtube.com/v/U7sK3PcLHZ8</a>

Bu arada benim vizeler haftaya başlıyor ve ben daha tek kitap açmadım Ağlayan Zaten bu ara pek yararım olamadı kulübe ama affediverin artık Utanmış
Neyse efendim asıl söyleyeceğim şeye geleyim ben bu gün Nestle fabrikasına teknik geziye gittim üzerinize afiyet bol bol çikolata da yedim yerkende karşı duvardaki ekranda Sigaranın alkolün zararlarını anlatan bir film veriliyor sürekli,geçerken gözüm takıldı ekrana kala kaldım
bizim Johnny elinde sigarası daha doğrusu dudaklarında karşıdan bana bakıyor bir an yok artık kakao kokusu başıma vurmuş dedim ama cidden oydu işte Sigaranın zararları slaytı ve Johnny. o kadar diyoruz ama azalt diye XD
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 18