Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 10, 2008, 22:14:55  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 17
1  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Ağustos 08, 2008, 23:11:02
ben su anda miras uclemesi(sanirim dortleme oldu ama) ikinci kitabi olan eldesti okuyorum ama ingilizce oldugu icin biraz uzun surdu simdi son 10 sayfada filanim ve super bi kitap herkese tavsiye ederim
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cengiz Aytmatov yaşamını yitirdi : Haziran 16, 2008, 13:50:29
beyaz gemi isimli kitabini odev icin okumaya baslamis sonrada kitaba asik oldugum icin diger kitaplarini okum ustum
geyaz geminin yeri baska olsada tum kitaplarinda cok guzel konular islemis betimlemeleriyle hayali neredeyse nesneye cevirmis bir yazar daha kaybettik neyseki sonsuza kadar hatirlanmasini saglayacak eserler birakti geriye
3  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Bermuda Şeytan Üçgeni'nin sırrı çözüldü : Haziran 16, 2008, 13:47:03
4.resim korkutucu Kahkaha
O suyun içinde olmaz istemezdim Terleyen 

Ya işin aslını öğrenince pek zevki kalmadı. Önceden hep gizemli falan merak ederdim şimdi sıradan bir olay işte Dil Çıkaran

kesinlikle katiliyorummm korkunc gorunuyor
olayin efsane oldugunu uzun zamandir biliyorum ama niyeyse hep de aklimi kurcalar altindan baska biseler cikacamis gibi gelir
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Onu görenler hayal sanıyor : Haziran 16, 2008, 13:35:42
hakkaten ya ne sevimli birsey bu
genetik olarak sorun vardir tabi ama o kadar sirin ki umarim yavrularida boyle olur sonra evrim gecirip unicorn olsunlar*hemen hayal kurmaya dalar*
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Arılar yine firarda elma yemeyi bile unutabiliriz : Haziran 16, 2008, 13:32:57
amanin y6a arilardan nefret eden ben bile ari uretim ciftligi kurmayi dusunur oldum bisey olmasin pnlara yaa
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 ÖSS : Haziran 16, 2008, 13:30:49
neyse arkadaslar sinava giren arkadaslarimizin hepsine gecmis olsun umarim herkes diledigi bolumu(universite degil bolum dikkatinizi cekerim)kazanirlar ben seneye bitiriyorum universiteyi kazananlara tavsiye heryilinizi degerini bilerek gecirin cunku ogrenciliginizin son yillari olacak ve her yilin tadi damaginizda kalacak
sunu da yapsaydim demeye gerek  birakmadan yasayin
7  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Gizemli Yüzük - "Bölüm 10: Rüya" eklendi : Haziran 14, 2008, 12:35:35
sanki yazdikca aciliyosun bence yazi stilinde hikayenin icerigi de  karmasiklasiyor anlatimin guzellesiyor kimse alinmasin ama burda sayfalarca yorum alan bir cok hikayeden daha basarili buldum senin hikayeni
  fakat bu cok  kisa bolume cok olay sigdirmissin bunlari biraz daha betimleme ve diyalogla anlatsaydin daha uzun bi bolum olabilirdi(hikayeyi begenmedigimden degil senin kaleminden daha cok okumak icin soyluyorum bunlari)
bunun yaninda harrynin ruyasinin neyle ilgili olduguna dair bir tahminim var ama dogru olup olmadigini sen yazinca gorcez tabi
bide hermione her zaman duygularini kontrol altina alan biriydi benim gozumde senin kaleminle farkli bir aci kazandi gozumde hos bi karakter kazandirmissin herme
son olarakda yine eline saglik
8  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Gizemli Yüzük - "Bölüm 9: Robert Carlyle" eklendi : Haziran 05, 2008, 18:37:48
hikayeni yeni farkettigim icin yeni yorumlayabiliyorum hikayenin gidisati ve kurgun gercekten guzel fakat biraz daha betimleme ile daha hos ve akici hala gelebilir gibi geliyor bana. Bir iki yazim yanlisi disinda pek fazla hatan yok o da normal  bunun yaninda ozellikle diyaloglarin yogunlastigi yerlede yazim hatalarinda biraz artiyor.

Bunlar disinda hikayenin gidisati ve dili kullanis gayet guzel insallah yeni bolumlerini de okuyabiliriz ellerine saglik:)) Alkış
9  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Okuma Hızını Ölç : Mayıs 13, 2008, 17:50:47
458 ehh fena sayılmaz konuşma hızımdam daha yavaş okuyorum galiba Hede Hödö
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi mesleği seçtiniz veya seçeceksiniz? : Mayıs 13, 2008, 17:39:50
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniv İşletme 3. sınıfım heheyyttt seneye bitiyo yani okulum hedefimde sağlam bir portföy yöneticisi ve analisti olmak (sanılanın aksine işletme mezunları sadece bankacı olmuyo örgütsel davranışla ilgilenip kurumsal psikolog falan olarak da çalışılabilio artık ama ben sayısalcı olduum için lisedeyken azıcık da sayısal olsun  istiyorum mesleğim:)))
11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: hangi dilleri biliyorsunuz? : Mayıs 13, 2008, 17:32:11
bende türkçe dışında upper advanced ingilizce ve başlangıç seviyesinde ispanyolca biliyorum Gülümseyen
12  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Awakencordy'den | Head Over Heels | Draco/Hermione : Ocak 02, 2008, 19:21:47
darkangeldan sonra onun kadar beğendiğim bir yazar olcaksın galiba
ve bu bir ilk  Alkış
ellerine sağlık ayrıntıları anlatışın diyalogların gelişmesi diğer karakterlerinde yeteri kadar hikayenin içinde olması ne kadar profesyonelce yazdığını gösteriyor  Alkış  Göz Kırpan
13  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Bring Me To Life (5.Bölüm Eklendi) Yorummm lütfen : Aralık 29, 2007, 22:17:11
woooooooowwss
yine su gibi akıcı bi bölümdüü ellerine sağlık
14  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Zamanın Sözü (Üçüncü bölüm eklendi. lütfen yorumm) : Aralık 29, 2007, 22:10:32
amanın daha neler olcak acaba yaaa
şahane olmuş yine
ama annamadım hadi herm'le harry elleri birbirine değdi de bayıldılar draco'cuuummaa nolduuuuu
15  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Zamanın Sözü (ikinci bölüm eklendi. lütfen yorumm) : Aralık 28, 2007, 23:30:15
yaaaaa süper olmuşşşşşşş
ne zaman yeni bölüüüümmm
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 17