Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 18:03:03  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 14
1  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Dün 20:32:09
Yalın ~ Meleklerin sözü var ( Güzel şarkı Göz Kırpan )
2  Diğer Konular / Kitap / Ynt: okuduğunuz en çok sayfalı kitap? : Dün 20:22:48
Boleyn kızı 820 sayfa
3  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Birer Alkışı Hakedenler... : Dün 20:17:07
Banyonun lambasi yanmayinca elektrikler kesik zannedip yarim saat gelmesini
bekleyen. Beklerken de canim sikilmasin diye televizyon seyreden kisiye

evt kocaman bir alkış  Hede Hödö  Alkış
4  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Nedim Gazelleri : Ağustos 17, 2008, 22:06:36
"Haddeden geçmiş nezaket yal ü bal olmuş sana
Mey süzülmüş şişeden ruhsar-ı al olmuş sana "

Bu beyiti az söylemedik edebiyat derslerinde Gülümseyen

Aslında bütün bu beyitlerin içinde aklımıza ilk gelen anlamların dışında daha bir sürü anlam gizli. Divan edebiyatı görmüş herkes bilir bunu. Ben bir beyite bir ders ayırdığımızı biliyorum, onun anlamına,yorumuna Göz Kırpan
5  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: çizgi filmler : Ağustos 17, 2008, 16:10:12
Cedric,catdog,foster'ın hayali arkadaşlar mekanı,spoge bob,şirinler

Bunları tvde görürsem mutlaka izlerim  Sırıtan  Terleyen
6  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Ağustos 15, 2008, 20:00:41
Karayip Korsanları ~ Ölü adamın sandığı
7  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Harry Potter serisinden sonra en iyi film serisi hangisi? : Ağustos 15, 2008, 19:59:21
1-Karayip Korsanları Serisi
2-Yüzüklerin Efendisi Serisi
3-Shrek Serisi
4-Spiderman Serisi

Hepsine bayılırım,defalarca izleyebilirim Dil Çıkaran

Tamamen katılıyorum Göz Kırpan
8  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Asla Vazgeçme-Şaşırtıcı Gerçekler : Ağustos 15, 2008, 10:31:22
Hep deniyorya herkesin başkalarından iyi yaptığı, üstün olduğu bir yetenek vardır diye ben onu daha bulamadım..Araştırmalarım devam ediyor Dil Çıkaran
9  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Pansy'nin Çalışmaları+Keira Knightley Güncelleme : Ağustos 14, 2008, 23:39:55
Pansy döktürmüş  Terleyen  Alkış  Avatarlar süper, imzalar harika, duvarkağıtları şahane  Sarılan
10  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Makas Eller | Edward Scissorhands ~ Tim Burton : Ağustos 14, 2008, 23:31:06
Ben buraya yorum nasıl yazmam  Sırıtan  Hede Hödö

Edward  Âşık Harikaydı.. Yataktan aceleyle kalkıp su yatağının her yerini delme bölümü çok güzeldi  Sırıtan Ayrıca Johnny Depp oyunculuğunu bir kez daha konuşturmuş  Alkış
11  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Ölü Gelin | Corpse Bride ~ Tim Burton : Ağustos 14, 2008, 23:26:56
Tim Burton yapmış yine yapacağını.. Çok güzel bir film..

Victor ve Victoria çok tatlılardı  Sırıtan Sonunda ölü gelin en doğrusunu yaptı  XD
12  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Pan'ın Labirenti | El Laberinto del Fauno : Ağustos 14, 2008, 23:18:53
Sonu acıklıydı.. ama film genel olarak çok güzel. ilk on filmimden biri Göz Kırpan
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Son Zamanlardaki Favori Şarkınız... : Ağustos 14, 2008, 21:57:49
Kurban ~ Yalan dostum Göz Kırpan
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Bildiğinizi sanıp aslında bilmediğiniz şeyler : Ağustos 14, 2008, 20:18:23
Grip aşısının gribe yol açtığını söyleyen mannak insan,atlasın aşağı

nerden atlamam gerekio gösterin.. çünkü bazı insanlarda grip aşısının grip yaptığını bizzat gördüm,yaşadım..

''Aç karnına içeceksin'' veya ''tork karnına iç'' gibi kalpılar gereksizdir.

Madem gereksiz peki o zaman doktorlar özellikle ilaçı kullanma şeklini anlatırken bunları da vurguluyo, iş olsun diye mi?

Bilmem bazıları inandırıcı gelmedi şu icatlarla ilgili olanlar dahil, madem yanlış bilgiler niye bize ısrarla öğretiyolar?
15  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Yakalanırsan Bizi Tanımıyorsun Diyalogları : Ağustos 14, 2008, 20:12:43
-Yakalanırsan bizi tanımıyorsun tamam mı leen
+Hay sizinle yakalamaç oynayanın
-Öyle deme öyle deme kaçacağımız koordinatları veriyorum
+Allah belanızı versin ben aşşağıda ki çocuklarla saklambaç oynıcam
-Önün arkan sağın solun sobe mi hee sobe mi çabuk söyle

Süperler Kahkaha
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 14