Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 11:10:55  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: hp kitapları içinde en duygulandığınız anlar ? : Mayıs 06, 2008, 22:55:32
siriusun,cedricin ve
2  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Nasıl Başladınız? : Mayıs 06, 2008, 22:51:15
bizi sınıfça okul götürmüştü felsefe taşı'na zaten merak ediyordum gazetede görmüştüm sanırım filmi izledikten sonra etkisinden çıkamadım zaten XD
3  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Hp'de En Sevdiğinis Aile? : Mayıs 06, 2008, 22:47:16
kesinlikle Weasley'ler çok tatlılar yaa Kahkaha Kahkaha
4  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: 17 yaş üstü hp'ciler : Mayıs 06, 2008, 22:42:44
herşeyden elimi ayağımı çekmek istediğimde sığındığım dünyam.
okumayı sevdirendir.
harry potter çocuk kitabı diyen kişilerin gözüne yumruk indirmek isteme sebebimdir.

kesinlikle katılıyorum.kitap okumamı sevmem bu yüzden evde hp okuyunca herkesin ağzı açık kalmıştı =D
HP ilk çıktığında 10 yaşındaydım bütün HP ile ilgili şeyleri toplayıp kendime asa yapmıştım XD bi bakıma HP ile büyüdüm diyebilirim 7 sene az diil =D
5  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Kaç günde bitirdiniz??????? : Mayıs 06, 2008, 22:38:53
1. 2 gün
2. 2 gün
3. 3 gün
4. 3 gün
5. 4 gün
6. 4 gün
7. 3 gün

okul olmasa 1 günde de bitirirdim ama gerçekten başladınmı bırakamıyosun =D
6  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: KİTAPLAR MI SİNEMALAR MI : Mayıs 06, 2008, 22:35:28
tabiiki kitaplar =D
7  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Seçmen Şapka Testleri : Mayıs 06, 2008, 20:56:18
hepsini yaptım hepsinde de Gryffindor çıktımm Alkış Alkış Kahkaha
8  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Siyah Takım Elbiseli Karanlık Lord Oyuncağı : Mayıs 06, 2008, 17:32:35
çok güzel olmuş gerçekten de =D
9  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter serisinde duyamayacağımız diyaloglar : Mayıs 06, 2008, 17:29:43
voldemort ve snape li olanlar süperdi ya  Sırıtan loreal snape in saçlarına bile iyi geliyorsa helal olsun  XD XD
10  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Zümrüdüanka Yoldaşlığı silinmiş sahneler! : Mayıs 06, 2008, 16:42:53
süpermiş ya niye kesmişler ki bi 10 dk mı fazla gelmiş  Kızgın Kahkaha
11  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Bu filmde en çok merak ettiğin sahne hangisi? : Mayıs 05, 2008, 22:21:18
snape'in dumbledore'u öldürdüğü sahne tabiiki de =) ama weasley büyücü şakalarını da çok merak ediyorum umarım kesmezler =)
12  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens Fragmanı -Söylenti- : Mayıs 05, 2008, 22:14:20
umarım doğrudur ya hayal ettim de sahneleri film süper olcak gibime geliyo =) şu fragman bi gelse de biz de kasıma kadar az da olsa merakımızı giderebilsek =)
13  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: fragman olablrde olmayablrde :D : Mayıs 05, 2008, 22:12:24
yaa bende o kadar heveslenmiştim bi baktım tanıdık sahneler bunun fragman olacağını hiç sanmıorum =D
14  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Kitabı bitirenler: Nasıl buldunuz? - Spoiler !!! : Mayıs 01, 2008, 22:42:30
   Güzel Gülümseyen...Açıkçası ben biraz daha uzun olmasını bekledim ya da ben öyle hâyal ettiğim için öyle geldi...Her kitapta olduğu gibi konular devam etmiş ve yeni konular(ölümcül kutsallar) ortaya çıkmış...Sır perdelerini Ne? tamamen açmış ve eksik nokta yok denecek kadar büyük bir başarıyla bitirmiş...
  En sevdiğim bölüm??..Tabiki Hogwarts savaşı  Alkış*Muhteşemdi* tek kelimeyle...O bölümdeki düellolar betimlemeler herşey ya nokta ve virgül bile muhteşemdi...Belki çoğu kişi Dumbledore ile Harry nin tren sahnesini beğendi belki hortkulukları yok edilişini belki de 19 yıl sonrayı...
  Bana sorarsanız "19 yıl sonra" bölümü beni fazlasıyla üzdü Ağlayan...En başta da dedim ya birazcık daha uzun olsa evet evet ya biraz daha uzun olsaydı...Şu 19 yıl sonrayı yavaş yavaş geçseydik..Çocukların doğumunu...Yürüyüşlerini...Konuşmalarını...Okula başlayışlarını yavaş yavaş okusaydık belki daha bir tat bırakacaktı...
 Olsun...Her şeye rağmen
Bravo J.K.Rowling Tapan

gerçekten bende öyle düşünüyorum...süperdi özellikle de harry vs voldemort düellosu bitirdi beni =)=)  kitabı bitirdikten sonra kendimi çok garip hissettim ve hala da öyle hissediyorum sanki bitmemiş de devam etcekmiş gibi hissettim =)
15  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Harry potter ve ölüm yadigarları kitabını okuyanlar mutlaka izlesinler : Mayıs 01, 2008, 22:31:32
Bu videoyu ilk izlediğimde 7. kitaba başlamamıştım.ama kitabı okuduktan sonra bidaha izledim resmen ağladım süper bir video resimler falan hele o şarkı...paylaşım için saol =D
Sayfa: [1] 2 3