walla nereye açıyım bilemedimm ahanda buraya açıorummmm
Harry Potter Karakterlerinden Espriler
Percy Weasley:Fazla kalamam anne.Ondeyim,Sinif Baskanlarina ayrilmis iki kompartiman var- Fred Weasley:Sinif Baskani'misin sen?Bilmiyorduk,daha once soyleseydin ya. George Weasley:Bir dakika,galiba bu konuda bir seyler soylemisti.Bir kere- Fred Weasley:Ya da iki kere- George WeasleyBir dakika- Fred Weasley:Yaz boyunca- ---------------------------------------------- Hermione Granger:Bende kalabilir diye umuyordum. Ron Weasley:Hadi ama.Sana baska bir tane aliriz.Lockhart herseyi imzalar,yeter ki imzalayabilecegi kadar bir sure sabit kalsin. ---------------------------------------------- Ron Weasley:(Norvec Puturlusu Norbert hakkinda)Soyluyorum size,ben bundan daha korkunc bir hayvan gormedim,ama Hagrid'in gozunde tipki bir tavsan.Beni isirinca onu korkuttugumu soyleyerek kapi disari etti.Ayrilirken de ona ninni soyluyordu. ---------------------------------------------- (Fluffy'nin korudugu kapagin altinda) Hermione Granger:Seytan Kapani,Seytan Kapani...Profesor Sprout ne demisti?Karanliktan,nemden hoslanir- Harry Potter:(Bogulurcasina)Ates yak oyleyse! Hermione Granger:Yakarim-tabii-ama odun yok! Ron Weasley:CILDIRDIN MI SEN?BUYUCU MUSUN,DEGIL MISIN? ---------------------------------------------- Ron Weasley:(Goyle kiligindaki Harry'e)Goyle'un dusundugunu gormenin ne kadar acayip oldugunu bilmiyorsun. ---------------------------------------------- Mizmiz Myrtle:(Harry'e,kayitsizca)Yasiyorsun. Harry Potter:Bu kadar uzulmene gerek yok. Mizmiz Myrtle:Yani...dusunuyorum da...olmus olsaydin,memnuniyetle tuvaletimi seninle paylasabilirdim! ---------------------------------------------- Ron Weasley:(Harry'e)Sen dua et de Creevey ile Ginny karsilasmasin,yoksa bir Harry Potter Hayran Kulubu kurarlar.
bunlar gercelten iimiş fredle george un oldugu her bölüm komik zaten
en güzel söz: "haklı öfke canımı yakmaz." ama benim için bissürü anlamlı söz var.özellikle de karanlık lord un sözleri en saçma ise: lavender ın ron a sööledii "von von" ıyyyyyyyyyyy iğrenç
bu filmin tim burtonın olduunu bilmiyordum bence cok hoş bir film ve tim burton gercekten guzel filmler yapıomuş ... ben daha yani fark ediyorum bunu..