Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 05:50:17  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 94 95 96 [97] 98 99
1441  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: YULE BALOSUNA KATILSAYDIN HP KARAKTERLERİNDEN KİMİ DAVET EDERDİN? : Ağustos 15, 2007, 14:41:41
      voldi'nin genç hali olsa onunla giderdim ama  51 yıl kadar geç kalmış olurdum tabi

baya bir gec kalmışsın Pure Perfection
1442  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: YULE BALOSUNA KATILSAYDIN HP KARAKTERLERİNDEN KİMİ DAVET EDERDİN? : Ağustos 15, 2007, 14:40:33
fred wealeyi davet ederdim
1443  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: arkadaşlar voldemord Avada Kedavra büyüsünü kendisi mi buldu??????? : Ağustos 15, 2007, 14:34:27
Ne? Ne? ???bence tom Rıdle buldu yani babası Ne? Ne? Ne? Ne? Ne?
babası büyücü değil ki
1444  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Snape Gerçeği - Spoiler !!! : Ağustos 15, 2007, 14:21:46
bu adama acaip gıcık oluyordum sonunda kahraman oldu Gülümseyen ama bir türlü dumbledoru oldurmesini kabullenemiyorum

peki sizce voldemortu nasıl kandırıyor?
1445  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Hör-ma-yo-nii & Her-mo-ni : Ağustos 15, 2007, 14:17:56
dogrusu her may oni ama ben hermoni demeye alıştım bana diğeri acaip garip geliyor
1446  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Komikler : Ağustos 15, 2007, 14:16:22
walla nereye açıyım bilemedimm ahanda buraya açıorummmm Kahkaha

Harry Potter Karakterlerinden Espriler

Percy Weasley:Fazla kalamam anne.Ondeyim,Sinif Baskanlarina ayrilmis iki kompartiman var-
Fred Weasley:Sinif Baskani'misin sen?Bilmiyorduk,daha once soyleseydin ya.
George Weasley:Bir dakika,galiba bu konuda bir seyler soylemisti.Bir kere-
Fred Weasley:Ya da iki kere-
George WeasleyBir dakika-
Fred Weasley:Yaz boyunca-
----------------------------------------------
Hermione Granger:Bende kalabilir diye umuyordum.
Ron Weasley:Hadi ama.Sana baska bir tane aliriz.Lockhart herseyi imzalar,yeter ki imzalayabilecegi kadar bir sure sabit kalsin.
Ron Weasley:(Norvec Puturlusu Norbert hakkinda)Soyluyorum size,ben bundan daha korkunc bir hayvan gormedim,ama Hagrid'in gozunde tipki bir tavsan.Beni isirinca onu korkuttugumu soyleyerek kapi disari etti.Ayrilirken de ona ninni soyluyordu.
(Fluffy'nin korudugu kapagin altinda)
Hermione Granger:Seytan Kapani,Seytan Kapani...Profesor Sprout ne demisti?Karanliktan,nemden hoslanir-
Harry Potter:(Bogulurcasina)Ates yak oyleyse!
Hermione Granger:Yakarim-tabii-ama odun yok!
Ron Weasley:CILDIRDIN MI SEN?BUYUCU MUSUN,DEGIL MISIN?
Ron Weasley:(Goyle kiligindaki Harry'e)Goyle'un dusundugunu gormenin ne kadar acayip oldugunu bilmiyorsun.
Mizmiz Myrtle:(Harry'e,kayitsizca)Yasiyorsun.
Harry Potter:Bu kadar uzulmene gerek yok.
Mizmiz Myrtle:Yani...dusunuyorum da...olmus olsaydin,memnuniyetle tuvaletimi seninle paylasabilirdim!
Ron Weasley:(Harry'e)Sen dua et de Creevey ile Ginny karsilasmasin,yoksa bir Harry Potter Hayran Kulubu kurarlar.

bunlar gercelten iimiş fredle george un oldugu her bölüm komik zaten
1447  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: En sevdiğiniz yoldaşlık üyesi kim : Ağustos 15, 2007, 14:11:37
tonks
1448  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: En sevmediğiniz Harry Potter karakteri hangisi? : Ağustos 15, 2007, 14:09:02
aslında vernon dursley ama voldemorta verdim oyumu ve ben onu cok severim Üzgün((
1449  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: en saçma ve en güzel : Ağustos 15, 2007, 14:07:22
en güzel söz: "haklı öfke canımı yakmaz."
ama benim için bissürü anlamlı söz var.özellikle de karanlık lord un sözleri Ağlayan Ağlayan
en saçma ise: lavender ın ron a sööledii "von von" ıyyyyyyyyyyy iğrenç
bellanın herşeyi bir hoş zaten
1450  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Bellatrix Lestrange Hayran Kulübü : Ağustos 15, 2007, 14:02:30
150 mesajı gecmeden olmuyor mu ? Üzgün
1451  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: sizce emma ile daniel mı daha çok yakışıyo yoksa emma ile rupert mı? : Ağustos 15, 2007, 14:00:44
Bence kismeye yakışmıo abi.belki hayalet olbilir. Gülümseyen
kesinlikle katılıorum
1452  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: sizce emma ile daniel mı daha çok yakışıyo yoksa emma ile rupert mı? : Ağustos 15, 2007, 13:59:40
ben daniel ibir turlu begenemediğim için onu kimseye yakıştıramıyorum
bence rupert ve emma
1453  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Ölü Gelin | Corpse Bride ~ Tim Burton : Ağustos 15, 2007, 13:58:08
bu filme bayıldım bu filmle beraber animasyonlara bakış açım değişti
1454  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Makas Eller | Edward Scissorhands ~ Tim Burton : Ağustos 15, 2007, 13:57:07
bu filmin tim burtonın olduunu bilmiyordum bence cok hoş bir film ve tim burton gercekten guzel filmler yapıomuş ... ben daha yani fark ediyorum bunu..
1455  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En son hangi filme gittin? : Ağustos 15, 2007, 13:55:05
h.potter ve zümrü anka yoldaşlığı Sırıtan
Sayfa: 1 ... 94 95 96 [97] 98 99