| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6
|
|
3
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Ruh Aynası 8.Bölüm'ün ½'si-Yine,Yeni,Yeniden Kovuk'ta.
|
: Haziran 28, 2008, 18:58:11
|
okuyor muydun sen bunu.  neyse sen de ismini söyle de sana da isminle hitap edelim: ARKADAŞLAR-3.KEZ ELEKTİRK KESİLMESİ,EMEĞİN BOŞA GİTMESİ GİBİ ŞEYLERE KATLANAMAYACAĞIMDAN BÖLÜMÜN YARISINI VERİYORUM,YARIN SABAH BİR SORUN OLMASSA BLÜMÜ TAMAMLAYACAĞIM. ABİ ADIM MEHMET ALİ OKUYORDUM AMA PEK YORUM YAZAMIYORDUM (OKULDA SADECE LİNUX VAR ONDADA YORUM YAZAMIYORUZ) LİNUXUN YENİ VERSİYONU DEĞİL MUHTARLARINKİ GİBİ bu arqada bence güzel bir bölüm gibi duruyor herkesin orda olması ve tartışmaları yerinde gibi bence Hermione burayı kimin kurduğunu bulur
|
|
|
|
|
5
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Büyücü Dünyası : Kutsanmış Soy : 6. Bölüm Yayında
|
: Haziran 26, 2008, 17:18:26
|
wayyy be bu kadar okunmasını beklemıyordum hıkayenın "Dumbledore asası elinde hazır bir şekilde bekledi; Johnny'nın yerden kalkması için. Çok büyük bir çaba harcayarak acı içinde yerden kalkan Johnny Dumbledore'un yüzüne korku içinde baktı. Orada gördüğü daha önce hayatı boyunca görmediği bir öfkenin, bir acının, bir ızdırabın izleriydi. Gözleri eğer böyle bir şey mümkün olsaydı, kendisini hemen orada binlerce parçaya ayırabilirdi. Dumbledore asasını öyle bir hızla salladı ki, Johnny'nın gördüğü sadece bulantıydı ve ardından gelen acı. Ve acı daha fazla acı." bari çok uzun zaman sonra yenı bölumden bır parça atayım dedım  ÖSS'den sonra atacam yenı bölumler  okuyan herkese teşekurler abi bende össden sonra tekrar başladımda abi senin ki biraz uzun sürdü bugün ayın 26sı sınav 15te idi buarada nasıl geçti sınavın
|
|
|
|
|
6
|
Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 8. Bölüm
|
: Mayıs 27, 2008, 18:12:20
|
|
Arkadaşlar bu kitap toplamda 51 bölümmüş biri epilog (4. kitap ) biride toplam özetmiş (?) Allah çevirenlere sabır versin yalnız 46. bölüm çok çok heyecanlı yasak olmasa ipucu verecektim ama bir kere uyarıldım
|
|
|
|
|
7
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ GEÇİT
|
: Mayıs 14, 2008, 14:32:32
|
Merhaba, Öncelikle gerçekten çok ilginç bir hikaye olduğunu kabul etmeliyim,ancak sadece ilk bölümü okuyabildim ama en kısa zamanda diğer bölümleri de okuyacağım.Ölüm yadigarları ile bir ilgisi var sanıyorum ki çünkü mürver ağacı ile ilgili bir şeyler var ve 8.kitap demişsin,ama tabiki öncelikle diğer bölümleri de okumam gerek.Ama Harry'den çok Albus ile ilgilenmişsin ama sanıyorum hikaye onu çevresinde dönmüyordur,gerçekten çok ilginç bir konu ve en kısa zamanda okumak istiyorum ama küçük bir şey de söylemeden geçemeyeceğim,ben 7.kitabın sonunu açıkcası pek beğenmemiştim Ginny ile evlenmesi vs pek de etkili bir son değildi ama sen devam ettirmişsin ve de olaylar devam ediyor,tamamını okuduktan sonra daha iyi yorum yapacağım umarım,eline sağlık... ne o harrye aşıkmısın ayrıca o Ginny nin hakkıydı
|
|
|
|
|
8
|
Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: Filmde En Çok Merak Ettiğiniz Sahne ?
|
: Mayıs 08, 2008, 17:23:12
|
bellatrix ve voldemortun ölüm sahnesi tabiki en çok merak ettiğim sahne özellikle harry ile voldemortun düellosunu merak ediyorum.. bir de 19 yıl sonraki hallerini merak ediyorum..
çocuklar kim olacak acaba; ama benim en merak ettiğim sahne Harry ile Dumbledore'un konuştuğu sahne yani nasıl bir yer olacak bulut gibi falan Ron ve Hermione'nin öpüşme sahnelerini çok merak ediyorum
Aynen! Bi de Ron'un ayrılış sahnesi. Bi de O'nun dönüş sahnesi. Bi de Malfoy Manor. Bi de Düğün sahnesi. Bi de eğer olursa 19 yıl sonrası. amma çok şey merak ediyormussun  ya olurmuki 19 yil sonra diyor  aslinda yeni oyuncu olmasida sacma bilmiyorum Yates amca ne diycek bakalim  ginny ondan kolay şey yok yaşlandırırlar bilgisayarla olur biter
|
|
|
|
|
10
|
Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: 19 yıl sonra bölümü?
|
: Mayıs 08, 2008, 17:11:29
|
inşallah koyarlar bn hermione yi çok merak ediorum bide çocukları hem iki bölüm yapcaklarına göre koyarlar büyük ihtimalle...
koymazlarsa ayıp olur zaten 5i kuşa çevirdiler bence o bölümü mutlaka çekerler ve makyajla fln da yaşlandırabilirler. zaten 36 yaşında fln olcaklar . ellili yaşlarda olsalar belki başkalarını koyabilirlerdi ama bence aynı kişiler oynar..
hayır cnm yanlışın var 36 olmıcaklar  ben daha önce bunun hesabını yapmıştımya bide şimdi ufak bi hesap yaptımda  rupert:88 li daniel:89 lu emma:90 lı ee ölüm yadigarlarınında tahmini 2010da gösterime girceği sanılıyor ozaman zaten rupert 22  ,daniel 21  emmada 20  olcak bence yaşnaldırmaları okadar zor olmazz (ne araştırma ama  ) (yanlız dikkat ettimde bu konuya baya bi taktımm  ) 36 diiler yani 85te çekilen BTTF de 30 yaş yaşlandırdılar şimdi topu topu 15 yıl hem belki makyaj bile yapmazlar direkt özel effeck koyarlar Voldemort'u yaptıkalrı gibi çocuk oyuncuları da merak ediyorum ben..  ayy bide o var dimi onları hiç düşünmemiştim  bende düşünmemiştim kulağınıza gelen bir dedikodu varmı? BTTF:Back to the Future (geleceğe dönüş) bazılarımızın yaşı tutmayabilir -benimki ucu ucuna-
|
|
|
|
|
11
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ
|
: Mayıs 08, 2008, 17:03:28
|
Evet bu Gryffindorlar azcık gözlerini açsalar iyi olacak.Okulda neler dönüyor yav bir Slyhtherin ve Hufflepuff bir arada taş yağacak taş.hala planlarını anlamadım.acaba bir yerden emir mi alıyor Waldgel denen çocuk .ne planı var yahu.ee şifreye şimdi bakmıyorum ama sanki Mısır dili gibi geldi.Yada Sami kuş dili felanmı.hımm bakmak ve araştırmak lazım.eline sağlık canım
4.sınıfta 1. göreve kadar nasıldı sanki  oh be isim doğru  tarafsızca sunarak taraftar çekio  olivia kontrollu olacak. jk nin yazdıgı karakterlerin zayıflıklarını burada arındırmaya çalıştım diyelim. yeni iyiler de yeni kötüler eskilerden daha iyi. ihtiyaç odası tabi ki zamanı geldiğinde çok işe yarayacak. sonuçta hogwarts ele geçirilirse saklanabilecek tek yerler  lily ye dokunmak istemiorum aslında ( galiba ona aşığım  ) ama onu kullanmak zorundayım. waldgel ve albus un içlerindeki karanlığı dışarıya çıkarmam gerekiyor. sınavlar bitio 1 tane kaldı. wordde 5 sayfa yazacam. yeteri kadar uzun oluyo. ayrıca yorumuna memnun olduguma memnun olduguna memnun oldum ( ne uzunmuş beaa  ) aşık mı? wayyy (bende su perisine benzemeye başladım onun gibi alıntı alıp cevaplıyorum)
|
|
|
|
|
12
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Yeni Nesil Gençlik-Albus Severus Potter- 7.BÖLÜM: QUİDDİTCH MAÇI VE GİZLİ
|
: Mayıs 08, 2008, 16:56:43
|
albus armando potter , arka arkaya mesaj atmak yasak. Eğer ekeleyeceksen bir şey yazdığın mesajın üst sağ köşesindeki değiştir butonunu kulanabilirsin. Hatta mesajlarını editleyip iç içe azıp diğerlerini de silersen çok daha hoş gözükür  Artık kenmdi mesajımızı silme yetkimiz de var çünkü. Neyse haberin yok belli ki bu kuraldan söyleyeyim dedim Ayrıca, Hikayemizin yeni bölümü nerede kaldı  Bekliyoruz burada malesef kendi mesajlarımızı silemiyoruz sadece modlar yapabiliyor(forumun herhangi bir bölümünde olman yeterli)
hikayenin bölümünü bir türlü yazamadıgım için kusura bakmayın
bugün mayıs 8 abi biraz hızlı(söyleyene bak  )
|
|
|
|
|
14
|
Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Kayıp Anahtar 18. Bölüm : Anılar ve Korku (Afiş ve Resimler :))
|
: Mayıs 08, 2008, 15:01:57
|
benim normalde tahmin ettiğim her şey tutar ama bu hşkede tutması kalmadı tahmin bile edmiyoum gerçekten çok başarılısın yine soluksuz okudum teşekkürler böyle bir bölüm için yine hycanlıbir bekleyiş içinde olacağım ben alında voldinin cesedini merak ediydum bambaşka ama ine heycanlı bir konu geldi karşıma ama hiç şikayetçideğilim inşallah oda yakın zamanda aydınlannır bu arada harrynin eski sevgilisini beğenmedim ne yalan söyliyim şu hrry de lionayı neville kaçırmasın ya sinir oluyom malesef senin kadar yazımda başarılı değilim ki yorumum yrm sayfaya ulaşsın yazdığın hikayenin yanında sönük kalıo ama ne yapalım bu kadar oluyo şimdiye hakar zaten en uzun yazdığım yorum oldu
elerin sağlık başka ne diyebilirimki yeni bölümü bizlerden esirgemezsin umarım ayrıca hikayelerinde sürekli yazzdığın bir tarih varmı ona göre takip etsem çünkü kçırmamak için herün giriyom ama artık öle bir fırsatım olmıcak işe başlıcam bilgi verirsen sevinirim
bütün ciddiyetimle katılıyorum Kesinlikle yarım sayfayı hakediyor (benimki biraz kısa olabilir) şimdiye kadar okuduğum en karışık bölümdü benim  (anlayabilmek için 3 kere okudum )benim anlamadığım şeyler ;Loina nasıl bu kadar tanınıyor, voldemort veya grendervardla bir ilgisimi var?, muhafızla korunan kim mezarın orada ne işi var(voldemortun cesedinin çalındığını minervaya mektupla muhafız bildirmişti),Loina ile korunan akrabamı? ve ilk kısımdaki kişiler kim ? umarım bu sorular çabuk yayınlanır ve umarım 3 hafta beklemeyiz
|
|
|
|
|
|
|
|